Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda?-?

Czy zawsze po ślubie zmienia się wszystko na gorsze????

Polecane posty

Gość offermo wracaj
smieszny sie zrobiles :)

Gość jasne ale głębia
A co ja mam powiedzieć? Jestem jakby niedzisiejsza, choć i piękna i bogata , z wyjątkowymi cechami, byłabym jedną z najlepszych żon na świecie, takiej jak ja można ze świecą szukać........i co? okazuje się że nie ma faceta na tym samym poziomie wartości, nie ma takiego odpowiedniego do mnie, nie ma takiego który byłby taki sam jak ja pod względem tych cech jakie ja mam .......i co mam zrobić? przecież nie chcę rozwiązłego dwulicowego oszusta wytarzanego w łatwych kroczach i przechodzonego zużytka (lub potencjalnego rozpustnika) ....a innych chyba już nie ma i nie będzie. Szkoda że średniowiecze nie wróci, dziś lepsza jest dla nas aseksualna samotność.

Gość jasne ale głębia-->
w polsce nie znajdziesz odpowiedniego faceta.

Gość egoist czy ty nie krecisz tych
bab zeby osiagnac swoj cel? ja ci nie wierze,ze jestes wporzo, a do baby co nie lubi calowac--------nie ty jedna.

Gość Ęgoist_*31
Kręcę lolki aż sam się zakręcę jak każdy egoista.

Gość Egoist dziecko idz poskladaj
klocki ;)

Gość zaraz, zaraz
egoist kazda ma w de u pe a bo nie jest hetero, co nie? :D:D:D:D

////egoist czy ty nie krecisz tych bab zeby osiagnac swoj cel? ja ci nie wierze,ze jestes wporzo, a do baby co nie lubi calowac--------nie ty jedna.///// A jaki to ja mam cel niby hmmmmmmmm ? Podobają mi się takie podejrzenia :) Czyżbym miał być bohaterem serialu "PROFIT", ( wycofanego z emisji przez NBC na żądanie widzów): http://www.youtube.com/watch?v=Yg5YEZ214aQ&feature=related naprawdę nie lubicie się całować ? :(

Gość oferma polac ci?
👄😍

Gość piszccie jeszcze
:D:D

/// offerma tu cała rodzina tego przygłupa pisze. nie dajcie się nabrać ///// hejka :) czy mógłbyś doprecyzować co masz na myśli z ta rodziną?

Gość nie jestem z rodziny starcze
Offerma spierdalaj... "Znam kupe kobiet ktore powychodzily za maz za bogatych panow, zyja z kasy mezow, ale musza robic wszystko co pan i wladca rozkaze, bo inaczej do widzenia. Na jej miejsce sa dziesiatki innych w kolejce." Ja też, dlatego trzeba liczyć tylko na siebie, związki się rozpadają albo są ukrywane zdrady...

Gość egoist zmieni zdanie jak go
szmacisko - zolza kopnie w zad. wtedy bedzie szukal spokojnej i milej. co za dzieciak, ja pierd. :O

///egoist zmieni zdanie jak go szmacisko - zolza kopnie w zad. wtedy bedzie szukal spokojnej i milej/// no to ja takiej szukam: spokojnej miłej ślicznej ale z mocną osobowością i wrodzoną dumą czy wyniosłością. Jedno nie wyklucza drugiego.

Egoist ja też,Cię pamiętam. Czy Ty uprawiasz seks w kondomach czy bez?

Gość malolaty na friach,to lubie
[ciekaw bardzo czy w gumach]

Pisz szybciej.

Gość O tej porze tylko jedno we
lbach po piwach:D:D

Gość Egoist_*31 z offerma w wannie
Bez.

Gość głupi uciekł zawstydzony
:D

nie jestem z rodziny starcze Egoist ja też,Cię pamiętam. Czy Ty uprawiasz seks w kondomach czy bez?//////// Może ja zadam 2 pytania: 1. skąd mnie pamiętasz ? 2. co to za pytanie z tymi zabezpieczeniami?, przed całym forum zadawane, hmmmmmm? jestem singlem - żyję pojedyńczo, więc w tym stanie cywilnym ciężko jest "uprawiać seks". Dawno nie uprawiałem :). Jak się zakocham z wzajemnością, i zacznę uprawiać tę przyjemność, to wpadnę na forum i powiadomię jak wygląda "strefa zabezpieczeństwa". ok?

Z forum, pamiętam, nie wstawiaj mi tu głodnych kawałków o zakochaniu. Na pomarańczowo byś gadał inaczej.

Gość smiac mi sie chce bo to ten co
wstawial tu swoja fote--w tamtym roku i mysli ze nik nie pamieta:D:D:D:D:D:D:D

Gość och chłopie chłopie
szkoda tylko tych kobit co bajerowałeś:D:D:D:D:D🖐️

/// nie jestem z rodziny starcze Z forum, pamiętam, nie wstawiaj mi tu głodnych kawałków o zakochaniu. /// ale jakie zastrzeżenia masz do zakochania?. Chcesz mieć silną miłość erotyczną?. Musisz oszaleć dla dziewczyny. Bez szaleńczej tzw miłości nie ma właściwie silnej erotyki. A podstawą do tego jest atrakcyjność fizyczna. Bycie w małżeństwie, i mieszkanie ze sobą(czyli przebywanie non stop 24h/dobę) całą tę erotykę wypala.To samo pisałbym na czerwono. Non stop, mam te same poglądy co rok temu.

Gość och chłopie chłopie
dajcie już chłopu spokój:D:D jeżeli ktokolwiek z cafe się spodobał z foty to trza to zweryfikować :D:D:D:Dzamiast się jarać postami:D:D:D auwiderzejn durnie:D:D:D:D

Gość Kafe nie dla idiotow lol
Nie ma to jak nocka - doidiotow z kafe : to tylko slowa - nie rzeczywistosc jak sie zobaczycie w to wam szczena moze odpasc z rozczarowania albo glos nie ten albo morda albo charakter do bani Wiec albo jasno okreslone zasady od samego poczatki albo spierdalac Potem czytamy kretynskie tematy : zaszlam w ciaze z mezczyzna z kafe albo jeszcze infantylniejszy - zakochalam sie w facecie z kafe Boszzzzzeee to jakas masakra dla idiotow