Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to prawda?-?

Czy zawsze po ślubie zmienia się wszystko na gorsze????

Polecane posty

Gość Czy to prawda?-?

Jak w temacie. Przez to mam obawy, co do ślubu:o.

Gość Czy to prawda?-?
Jeżeli to prawda co piszesz, to tylko ci współczuć i nie pakować się w takie gówno:o

Gość trekekeke
u mnie mam nadzieje ,ze sie nie zmieni na gorsze ale nie jest tak jak sobie to wyobrazalam :O rodzinie oczywiscie mowie ,ze jest cudownie - bo co niby mam mowic?

Gość trekekeke
podszyw

Gość Czy to prawda?-?
trekeke Czyli jednak coś się zmieniło?

Dalej się pchajcie w cykl życia górników i chłopów. Tylko ludzie z najsłabszą genetyką lecą do ślubu. Ludzie atrakcyjni fizycznie, kochający siebie, widzą miłość do swoich twarzy od obcych na ulicy, każdego dnia. Nie potrzebują jej od partnera czy partnerki.

Gość jestem w ciazy!!!!
Egoist_*31 no tak stara panna lub kawaler :D nikt Cie nie chce, wspolczuje. ZYCIE PO SLUBIE JEST BOSKIE !!!! TAK JAK MOJE

Gość trekekeke
kto sie ciagle podemnie podszywa ?!! 😠 Czy to prawda?-? ---- poki co jest fajnie ,napisalam ze inaczej sobie to wszystko wyobrazalam ,wiązalam ze slubem wielkie nadzieje ,jest zwyczajnie ....

Gość ikkkkkkkkkkk
obserwujac moja siostre i przyjaciolke musze stwierdzic ze chyba tak maz na siostre sie wydziera, jak ma klopty w pracy, wyzywa na niej kolezanki maz imprezuje przed slubem jak go postraszyla ze odejdzie, przestal natychmiast, ale teraz dziecko wiec ciezko jesli mialby byc rozwod ... nic sobie nie robi z jej gadania ... idzie na impre jak mu sie zachce

Gość jestem w ciazy!!!!
Trzeba dobrze trafić :P a nie na buraka :D

jestem w ciazy!!!! Egoist_*31 nikt Cie nie chce, wspolczuje. ZYCIE PO SLUBIE JEST BOSKIE !!!! TAK JAK MOJE Poczekaj jeszcze trochę czasu naiwniaczko. Z 1,5 roku. Zobaczymy jak bardzo twoje zycie szczęśliwej kury domowej się odmieni :) . Multum dziewczyn mnie chce - tylko ja jedosyć ostro selekcjonuję. Zresztą dobrze o tym wiesz. Żyj dalej w swojej baśni - przyszła porzucona matko. A kiedy zostaniesz porzucona - nie proś o wsparcie psychologiczne , ok?. Może kościół w twojej dzielnicy, będzie wydawał talony dla "wzgardzonych" przez świat i życie.

Gość jestem w ciazy!!!!
Egoist_*31 jestem 4 lata po ślubie . Więc co z tym 1,5? Kurą domową nie jestem, bo pracuję . Coś jeszcze?

Gość jestem w ciazy!!!!
to chyba one Cie selekcjonują buraku:D

jestem 4 lata po ślubie . Więc co z tym 1,5? Kurą domową nie jestem, bo pracuję . Coś jeszcze? hmmm - może twój facet jest słaby jak na faceta? . Może żadna go nie chciała i jesteś jego 7 niebem ?. Dlatego traktuje cie dobrze?. Jak się w zyciu ma mało to sie nosi na rekach to co się ma.

Gość jestem w ciazy!!!!
Oboje z mężem świetnie zarabiamy, mąż prowadzi naszą firmę, ja mam salonik kosmetyczny. Mamy dwuletnią córkę. W domu siedziałam tylko 5 m-cy jak miałam urlop macierzyński. Stać nas na opiekunkę. Wyjeżdżamy często, spotykamy się ze znajomymi. Mam mnustwo koleżanek, zajmuję się też domem, to znaczy że jestem kurą domową?:D żałosne... a Ciebie kto wychował i dom prowadził? pewnie matka, o niej też masz takie zdanie?

Gość jestem w ciazy!!!!
To ja już widzę jak Ty traktujesz te swoje lalunie. Mąż za słaby na faceta i mnie wybrał:D:D Ty też dlatego wybierasz laski, bo jesteś słaby i bierzesz byle jaką?:D Człowieku jak ktoś kogoś kocha to tak go traktuje, ale Ty chyba nie wiesz co to miłość.

Gość hej zaraz zaraz
jestem w ciazy!!!! Mam mnustwo koleżanek,

Gość hej zaraz zaraz
jestem w ciazy!!!! Mam mnustwo koleżanek, "mnustwo" pisze się przez "ó". Jak chcesz być dla dzieci, autorytetem w dziedzinie ortografii?

Gość atari zwei
wracając do tytułowego pytania: nie.

Gość jestem w ciazy!!!!
hej zaraz zaraz spokojnie, w razie czego Ty będziesz tym autorytetem:)

Gość jestem w ciazy!!!!
Poza tym są jeszcze słowniki ortograficzne i tacy wspaniali, mądrzy ludzie jak Ty :)

Gość jesli wychodzisz za maz
za kogos kogo nie znasz, to owszem. Ja jestem 7 lat po ślubie, mamy 2 dzieci, klotnie sie zdarzaja, ale zawsze z mojej winy :P ale potem za to lepszy seks :D

Gość doo Egoist
Jak baba ma tylko wyglad i nic poza tym to tez moze dla ciebie byc ?

Gość ..tak...
już 2 razy to sprawdziłam

Gość do wyra każdy lachon dobry
nie musi się odzywać,nie wiecie o tym? ;)

Gość ja jestem 4 miesiace po slubie
i powiem szczerze ze jest lepiej, coraz lepiej oboje czujemy odpowiedzialnosc za druga osobe, kochamy sie mocno, jest duzo zrozumienia i rozmowy, i kocham go po porstu bardzo mocno, moj maz codziennie rano zanim wstanie przytula sie do mnie jeszcze spiacej i caluje w policzek, zaparza mi herbate i jak sie zwloke z lozka juz czeka na mnie. Jest cudowny. A przed slubem bylo ochydnie, mialam watpliwosci , klocilismy sie non stop. Ale to bya dobra decyzja

Gość Zmienia sie na gorsze , tylko
kobiety nie chca tego dostrzec , zaden facet nie chce slubu wy jebniete kretynki.

Gość Egoist_*31.
"Jak baba ma tylko wyglad i nic poza tym to tez moze dla ciebie byc ?" Wtedy do robienia laski. Jeszcze jakieś pytania? :)

Gość Czy to prawda?-?