Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość path00000000001

sposób na katar!

Polecane posty

Gość path00000000001

Od dwóch dni borykam się z uporczywym katarem. Z nosa cieknie mi jak woda z kranu ;/Próbowałam maści i kropelki ,naparówki ale zero zmian. Macie może jakieś swoje domowe sposoby?

Gość jedyne na katar
Cyt.: Macie może jakieś swoje domowe sposoby? Odp.: Znajdź w necie pod hasłem "Vademecum zdrowia- jak żyć..." temat "4 warunki determinujące zdrowie", tam jest recepta na zlikwidowanie kataru w 3 dni. Poza tym masz tu kilka linków do realizacji by Układ Immunologiczny już nigdy nie dopuścił do kataru: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy zastosować dietę surową owocowo-warzywną http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość Gośc

Jeden z niewielu inhalatorów Novama Familino by Flaem, które możesz używać nawet w ciąży, chociażby z solą fizjologiczną. Kobiety w ciąży nie mogą stosować zbyt wielu metod terapeutycznych, jak coś boli, więc uważam, ze sięgnięcie po inhalacje to jedna z najlepszych opcji profilaktycznych w takim przypadku.