Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia24@@

czy to ciaza????????

Polecane posty

Gość natalia24@@

witam mam pytanie okres opóznia mi sie jakis tydzien reguły mam nieregularny ale az tak długo to mi sie nie spózniał pierwszy raz tak mam kochałam sie z chłopakiem bez zebezpieczenia i to po imprezie zakrapianej takze nic nie pamietam z etego obuzilismy sie bez ubran rano razem w dniu w którym miałam dostac okres to miałam strasznie sluzu duzo i do tej pory mam czy to moze byc ciaza???bola mnie piersi mdli mnie i brzuc mnie boli i tam na dole jak na okres ale okresu nie widac

Gość tak jestes w ciazy
!!!!!!!!

Gość natalia24@@
a ten sluz to normalna rzecz???

Autorko najlepiej idz do apteki po test ciazowy a nie pytasz się na forum bo nikt nie jest w stanie ci tego powiedzieć czy jesteś czy nie... A tak po za tym na logike skoro współrzyłaś w dniu w którym miałaś dostać okres to jakie są szanse na zapłodnienie?? a pozatym skoro masz nieregularne cykle to okres nie musi ci się spóżniać a pozatym skro nigdy aż tak długo ci się nie spóżniał to skąd wiesz że masz nieregularne cykle?? a Tak na marginesie jeśli nie chcesz być matką zabezpieczaj się i nie pij do utraty świadomości

Gość natalia24@@
nie ja współzyłam jakies dwa tygodnie przed okresm

Gość natalia24@@
bo zawsze opózniał mi sie 3 ,2 dni a jak mnie pobolewało podbrzusze to odrazu zawsze na drugi dzien dostałam okresu a teraz juz mnie od ponad tygodnia pobolewa i nie ma okresu a czy któras z was miała w dniu okresu zamiast miesiaczki sluz sam miała i była w ciazy??

no to zależy czy miałaś akurat dni płodne jeśli 2 tygodnie przed kolejnym okresem to jest spora szansa że mozesz być w ciąży najlepiej zrobisz idąc po test a jeśli bedzie pozytywny do ginekologa

Gość TO ZRÓB TESTTT
DZIEWCZYNO WIESZ CO TO TAKIEGO??? MY NIE WRÓZKI

Gość tak jestes w ciazy
i do tego blizniaczej!!!! zawsze jak sie wspolzyje dwa tyg. przed @ tak jest, ewentualnie beda trojaczki, ale nie martw sie, po badaniu stwierdzam, ze wszystko jest ok!!!!!!!!!!

Gość natalia24@@
dawno miałam zamiar zrobic test ale tak czekam i mysle dostane okres napewno ale nic z tego zrobie jutro albo w poniedziałek napewno

Gość TRZEBA BYLO BYLO
TO CZEKAJ TAK DO URANEJ SMIERCI MY CI NIE POWIEMY CZY TO CIĄŻA DO JASNEJ CHOLERY ILE MASZ LAT 10

Gość natalia24@@
dzieki Daria Poznan za pomoc

Gość werry
natalia24@@ Ile on ma lat?

Gość natalia24@@
5 lat mam wiesz!!!!!!!!!!!!jak ci nie pasuje to sie nie wypowiadaj forum jest po to zeby pomagac a nie krytykowac jak ty to robisz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość natalia24@@
chłopak???27

Gość TRZEBA BYLO BYLO
TO NIE ZADAWAJ GLUPICH PYTAM BO NIKT CI DO CIPY TU NIE ZAJRZY I CI NIE POWIE ROZUMIESZ CO SIE DO CIEBIE PISZE JESTES NIEROZGARNIETA

skoro spóżniał ci się najwyżej 2-3 dni to nie jest nieregularny okres mormalnie miesiączkujesz wiec Tak jest duże prawdopodobieństwo Bycia w ciazy!!! śluzu w ciazy ja miałam dużo i też bolało mnie teraz na początku jak na okres a w pierwszej ciąży nic nie czułam to zależy od kobiety jak i od samej ciazy bo jak wiadomo ciaza ciazy nie równa tak jak i kobieta kobiecie

Gość natalia24@@
ale ja sie zrzenla mjeszcze z kolega i boje sie ze to moze byc jego dziecko ciąza czy nie ciążą???

Gość natalia24@@
rżnelam mialo byc:P albo pieprzyłam lepiej brzmi

Gość natalia24@@
pieprzylam lepiej brzmi