Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Gdzie są prawdziwe dziewczyny?

Polecane posty

Piękne, mądre, wrażliwe, subtelne, szanujące się? Są jeszcze gdzieś takie?

Gość to prowokejszyn
nie ma 🖐️

Gość Like a wine
Kurde, prawie bym sie zalapala ale nie jestem subtelna i nie robie z siebie mimozy :P

no z tą subtelnością to moze nawet niekoniecznie wrażliwość załatwia sprawę

Gość karramba33
Oczywiście że są tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać :)

Tap Madl Ja jestem bardzo wrażliwa " a pozostałe kryteria też możesz oznaczyć ptaszkiem?

Gość Like a wine
A jakie ty spełniasz kryteria? Tylko nie mów, że jesteś miły, czuły i szanujesz kobiety, bo to standard i klasyka

takie dziewczyny są juz dawno zajęte;) a jak sie uchowała jakaś samotna, to musisz mieć szczęście żeby ją spotkać. a żaby zdobyć, nie tylko szczęście ale i charakter...;)

Like a wine A jakie ty spełniasz kryteria? Tylko nie mów, że jesteś miły, czuły i szanujesz kobiety , bo to standard i klasyka" na razie skupmy się na temacie, czyli na kobietach notabene ja spelniam wszelkie tylko szukam adresatki moich spełnionych kryteriów :)

alaolaelaula takie dziewczyny są juz dawno zajęte" chyba jest wiek kiedy jeszcze zajete nie są

Gość Like a wine
I wygląd. Wymagasz piękna od dziewczyny i to też idzie w drugą stronę.

Like a wine I wygląd. Wymagasz piękna od dziewczyny i to też idzie w drugą stronę. Moim zdaniem każdy inaczej widzi piękno :)

Gość to prowokejszyn
mystery - daj spokoj nie znajdziesz takiej piękne to albo dziwki ,albo pustaki - ktore twierdza ze jest inaczej mądre- to sie kloci z tym pierwszym , madre sa brzydulami widze u siebiue na uczelni wrazliwe- niektore az za bardzo :O ,co przejawia się ogolną tępotą umyslu subtelne- moze starsze , mlode w wieku do 23 lat są bezczelne wulgarne, chamskie ,walcza o swoje jak suki - wystarczy przejechac sie metrem i posluchac slownictwa - kurwa zajebioza wyjebane :O szanujace sie - ilosc utrzymanek rosnie lawinowo, lubią byc ponizane - jestes na forum to widzisz - facet je traktuje jak szmaty a one sie pytaja : kocha mnie ? :O dno i żenada ja juz nie szukam zadnej , jak sie trafi to ok jak nie to trudno, kupie sobie pieska

Gość Tak trzymaj!!
Oczywiscie, że takie istnieją na świecie. Jednak szansa, że taką znajdziesz jest znikoma.

Gość Like a wine
Czasy romantycznych uniesień już dawno minęły albo nigdy nie istniały. Panowie wybierają panie jak konie na targu, więc ja mam prawo robić to samo:) Nie mam ani grama nadprogramowego tłuszczyku - nie chce mieć faceta z nadwagą. Dbam o cerę, dłonie - tego samego wymaga od faceta. "Dbanie o siebie" to czynność pracochłonna i kosztowna.

Like a wine Czasy romantycznych uniesień już dawno minęły albo nigdy nie istniały. Panowie wybierają panie jak konie na targu, więc ja mam prawo robić to samo Nie mam ani grama nadprogramowego tłuszczyku - nie chce mieć faceta z nadwagą. Dbam o cerę, dłonie - tego samego wymaga od faceta. "Dbanie o siebie" to czynność pracochłonna i kosztowna. Dobrze jakby facet też miał w głowie poukładane i nie był ciepłe kluchy :O zadbane dłonie i krata na brzuchu to nie wszystko. ;)

Mystery. Wartościowe dziewczyny to chodliwy towar. Faceci jacy sa tacy są, ale jeśli w wieku 19 lat zaczną z taką dziewuchą byc to sie jej trzymają. Ile masz lat? tak z ciekawości... to prowokejszyn do wszystkiego o czym napisałes sa wyjątki. mój chłopak jak mnie kilka lat zobaczył na urodzinach, pomyślał ładna ale pewnie pustak. raz ze mna porozmawial, zakochał sie , 2 lata sie o mnie starał, i co ? w kwietniu zaręczyny;) nie oceniaj po wyglądzie!

Gość Like a wine
Skupiłam się na cechach wyglądu, to nie oznacza że charakter się dla mnie zupełnie nie liczy. Oprócz braku mazgajstwa i zespołu braku męskości, najważniejsze z tego wszystkiego jest dla mnie wykształcenie. I nie byle jaki papier z podrzędnej szkoły w pcimiu dolnym. Zresztą sam papier nawet z najlepszej uczelni jest nie wiele wart, jeśli nie stoi za tym wiedza, a podstawowe pojęcia z dziedziny nauki są dla faceta czarną magią.