Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_TT

Nie chce mieć dziecka....

Polecane posty

Gość Aga_TT
A z czego ja mam ugotować jak nie mam złotówki z portfelu? Za to, że nie głoduje mnie bedziesz teraz besztać?

Gość Sukaaaaaaa
a czym placisz, jak ci kasy nie dają?:)

Gość Sukaaaaaaa
pewnie dała dupy jak tamtemu, za krorego placila:)

Gość Aga_TT
Studiuje anglistyke, daje korki, mam jakis grosz, ale to doslownie przyslowiowy grosz.

Gość czasleczyrany
naturalnie jak nie chce sie miec dziecka to sie nie kocha albo zabepiecza piecioma sposobami naraz

Gość Aga_TT
A co tak wam sie to podoba? czemu mnie krutykujecie, czy wy tez za swoich placice? Bo ja takiego to jak najszybciej chcialam sie pozbyc.

Gość antyglupocie
Tez bylam w takiej sytuacji ,usunelam ,nie zaluje.to tyle w tym temacie i taka dobra rada dla ciebie autorko,tu siedze sprawe samo idiocy wiec nie licz na madrosci:)

Gość czasleczyrany
gdy nie mial to bym zaplacila zaden problem, zreszta to ja mam meza...

Gość Aga_TT
Wlasnie widze, że to jakieś dno społeczne. Jedna życiowa się w końcu znalazła. Ja już jestem zdecydowana. Nie usuwam, tylko biore tabletki poronne, na pewno nie bede załowac.

Gość Sukaaaaaaa
moze nie mial kasy przy sobie? a poza tym, skoro nie uznajesz "placenia za kogos", to po cholere zaplacilas?

Gość Sukaaaaaaa
akurat ja jestem ZA ABORCJA, ale glupias autorko, nie ze wzgledu na chec usuniecia ciazy.

Gość Aga_TT
Tak? tylko, że on zarabiał 4000zł, a ja może 200 na miesiąc, poza tym on ZAWSZE nie mial. Oh jakież to zrzadzenie losu. Biedaczek. Jak jechalam z nim autem to czesto padało zdanie, ze paliwo jest drogie. A jego tatus ma 7 samchodow i 4 domy. Nadal ja jestem ta zła?

Gość Aga_TT
Przemyslałam, zdecydowałam. USUWAM.

Gość Aga_TT
Co Sukaaa, zatkało?

Gość czasleczyrany
ja nie twierdze ze jestes zla, ale uwazam, ze twoja decyzja jest zła, mozesz zrobic co zechcesz, ja ci nie pomoge go wychowac, ale wiem, ze los lubi sie mscic, mozesz oddac dziecko...nie umiem cie zrozumiec jestem w ciazy i nigdy przenigdy bym nie zrezygnowala z niegoi

Gość za to Ty
Ty jestes bardzo "zyciowa", po kilku postach na forum decydujesz się na aborcję...Coś szybko podjęłaś decyzję od napisania tematu;p marna prowokacja:)

Gość Aga_TT
Zdecydowałam już tydzień temu. Tabletki zamówiłam 3 dni temu. Przeciez te inteligentne wypowiedzi z nie mniej inteligntentego forum na pewno mi nie pomogły.

Gość Aga_TT
KUR** ja rozumiem, że wy po zajeciach w przedszkolu macie czas na prowokacje czy inne dziwactwa, ale ja nie koniecznie.

Chcesz wkońcu dziecko czy nie bo sama się zamieszlas. W takim razie oddaj dziecko do adopcji. Niech ma normalną rodzinę. Żal mi tego dziecka sama mam 19lat prawie pół roku temu urodziłam i nie wyobrażam sobie życia bez małej daje mi tyle szczęścia i radości. A może znajdź innego faceta który cię pokochała i twoje dziecko. Powodzenia

To już nie pisz na forum. Nie toleruje aborcji bo to jest aborcja nazywajmy rzeczy po imieniu. Niby studentka a tu siano w głowie.

Gość Aga_TT
Ale to dziekco wtedy weźmie moj byly facet, ja nie chce żeby taki palant wychowywał moje dziecko!! ( a to on ma pierwszenstwo, nie jakas obca rodzina)

Gość Aga_TT
Dobra spadam stad, bo wdzię , że tu piszą same tempe gimnazjalistki, ale bardziej tempe 30stki. NA RAZIE idiotki

Gość Ja popieram
Skoro wiedziałas, ze rad beda Ci udzielac glupie gimnazjalistki i glupie trzydziestki, to po co tu pisalas? ktos, kto ma inne zdanie to odrazu dla Ciebie idiota? Mysle, ze pokazalas tym spoosbem, ze to Ty masz tok myslenia idioty.

Usuń, Twoje ciało i Twoja decyzja. Ja bym wolała usunąć, niż namęczyć się z brzuchem i oddać. I tak, jestem k**** egoistką :) Urodzę dziecko tylko kogoś, kogo kocham i kto mi cokolwiek zapewni :) Dużo siły życzę autorko ! Nie słuchaj tych zgorzkniałych matek polek, bo sama tak skończysz jak one.

Gość skuteczny zestaw

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780