Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_TT

Nie chce mieć dziecka....

Polecane posty

Gość Aga_TT

Jestem w 4 tygodniu ciąży. Mam 20 lat. W ciąże zaszłam ze swoim byłym, o ciąży dowiedziałam sdię po tym, jak z nim zerwałam. Wszystko było OK, ale rozstaliśmy się, bo na wierzch zaczęły wychodzić jego . Okazał się strasznym sknerą, który w sklepie czasami kazał mi płacić za siebie! Poza tym był fałszywy. Przestałam go kochac. Nie kocham go... A tu ciąża! Nieplanowana, poza tym nie wyobrażam sobie mieć teraz dziecka. Prosze przeczytajcie to, co napiszę, zanim mnie zbesztacie. Jestem na drugim roku studiów, mieszkam z rodzicami. Rodzice mnie nienawidze, nie kochają, codziennie wyzywają od najgorszych, nie rozmawiam z nimi, mówią, że chcę=ą żebym wyniosła się z domu. Nie mam od nich żadnych pieniędzy. Nie dostaję ani gorsza. Faceta z którym zaszłam w ciążę nie kocham, a on w dodatku jest strasznym sknerą, więc co to dziecko miało by za życie? (mówię o dziekcu, ja nie potrzebuję jego pieniędzy!) Tak bardzo chciałam skończyć studia, to moja pasja to jest tpo co chce robić, ale moi rodzice nie pozwolą mi mieć dziecka w rodzinnym domu, a z tym chłopakiem nie chce miec juz nic do czynienia, on przyprawia mnie o mdłości. Wiem, że gdybym urodziła, musiałabym mieć do końca życia. On jest podły i cwany, jak jego tatuś, pochodza z bardzo bogatej rodziny, jego ojciec zabrała trójke dzieci swojej żonie, boję się, że on zrobiłby mi to samo.... Co ja mam zrobić? Urodzić i gdzie niby wychowywać to dziecko? Pod mostem? I nie wyobrażam sobie, żeby ktoś obcy zabrał i i wychowywał moje dziecko!

Gość aurrrelllkaaa
możesz urodzić i oddać do adopcji, nie szukaj usprawiedliwienia dla zabijania, nie tutaj...

Gość Aga_TT
NIE! Nie chce, bo jesli urodze to on zabierze mi to dziecko, znam go. A na to nie pozwolę, nienawidze go, nie chce go widywać i nie chce żeby on wychowywał moje dziecko!

Gość _żmijka_
a jak urodzisz to powiesz:...jak mogłam myśleć o aborcji? kocham je nad życie... bądź dorosła, ponieś teraz konsekwencje swoich działań, to dziecko jest niewinne, jak cię wychowano, skoro w ogóle myślisz o zabójswie swojego dziecka?

Gość pasdfkurghn
popieprzona gówniara, nikt nie zabierze matce dziecka, a jeśli dziecka nie chcesz to lepiej żeby było z tatą

Gość Aga_TT
A czytacie co napisałam? Urodzę i gdzie bede mieszkać z tym dzieckiem?? Pytam gdzie???

Gość Aga_TT
Jeśli matak będzie bezdomna, to owszem, zabierze.

Gość joko joko ono
trzeba było myśleć jak dupy dawałaś

Gość Aga_TT
Zamówiłąm tabletki wczesnoporonne. Nie spir*ole sobie życie i temu dziecko też nie i żeby w dodatku ojca takiego palanta miało.

Gość w piździe teraz wisz gdzie?
???

Gość Sukaaaaaaaaa
maarne provo.

Gość Aga_TT
Przecież napisałam, że studiuję dziennie.Jaką prace się znajdzie, że średnim wykształceniem. Nie chce zapier**** do końca życia w sklepie za lada, ja dziekuję,.

Gość Aga_TT
Jakie KUr "provo", wypad mi z mojego forum ze slangiem 13latków.

Gość Aga_TT
Wszystko jest napisane wyżej.

Gość czasleczyrany
gdy teraz tak zrobisz to gdy zapragniesz je miec nie bedziesz mogla - jak Bóg daje dziecko daje i pieniadze i sile by go wychowac...

Gość Aga_TT
Przeczytaj wątek. Nie utrzymuje się, mieszkam u starych, nie mam ani grosza dla siebie.

Gość Aga_TT
Co Ty nie powiesz? Tylko, że u mnie zapomniało mu się o sile i pieniądach. I wątpie, że w totka wygram.

Gość teraz to
musisz odpowiedzialnie do tego podejsc. Skoro wiedziałaś , że masz taką sytuację w domu, to czemu nie pomyslalas o tym wszstkim, gdy decydowalas sie na seks? Ustal sobie piorytety , pomysl jeszcze o tym wszystkim na spokojnie. Słyszałaś może o czymś takim jak praca? Bo samymi studiami człowiek nie żyje- nie mowię tu o wszystkich, ale w Twojej sytuacji przydaloby sie o tym pomyslec. Studia zawsze mozna odlozyc... Skoro nie chcesz, zeby ktos inny wychowywał dzioecko, to sama się tym zajmij. Bo chyba nie usuniesz, tylko po to zeby nie wychowywał go ktos inny...?

Gość Aga_TT
Nie kupuję jedzenia. Jak matka robi obiad to ja go też jem.

Gość czasleczyrany
a moze to ty zapomnialas o prezerwatywie? albo o glowie? skoro się uprawia seks z facetem ktorego sie nie kocha to teraz jest problem. na dugi raz zapamietasz ze seks nie jest dla dzieci, nieodpowiedzialnych gówniarzy, i rzeczywiscie szok facet kazał Ci płacić czasami w sklepie tobie księżnice ! niewarygodne

Gość Aga_TT
Usune. Juz zdecydowałam.

Gość Sukaaaaaaa
KURWO JESTEM W TWOIM WIEKU

masz tak złe układy z rodziną, a zjadasz to, co ugotuje matka? Mogłabyś przynajmniej sama sobie ugotowac. Jesli jestes z nią skłócona.

Gość Aga_TT
nie O to mi chodzi!!! Czytajcie uważnie! PIER**ole pieniadze facetow! On kazał mi placic za siebie!!!! Ja za siebie zawsze place wszedzie i to akurat mi nie przeszkadza! P.s. To ty jako kobieta zakladasz p[rezerwatywy?

Gość Sukaaaaaaa
prowokacja jak nic;) usun sobie najpierw to, co jest w miejscu, w ktorym powinien byc mozg.