Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna kochanka ____

Jak dopiec kochankowi

Polecane posty

wiem, ze to niemoralne i ble ble ble. Ale zrywam to, ale zanim odejdę chcę dać mu popalić. Żeby raz na zawsze obcych bab mu się odechciało. Na razie na jego oczach flirtuje z innymi, umówiłam się z gościem z pracy, którego on nie toleruje. Co jeszcze mogę zrobić?

Temu panu już dziękujemy!

Gość Tristan123
to bardzo proste- ujawnij swój romans i niech się o nim dowie jego żona- ale w zrób to tak, my nie mógł się wyłgać. Nic mu bardziej nie dopiecze.

Gość lalalla
zerwij z nim i wiecej nie dawaj dupy, to najlepsza zemsta.

Jego żona nas o to podejrzewa, ale nie ma dowodów. Żadnych.

Gość cała taka jedna
zaraż go jaka chorobą weneryczną

Gość cała taka jedna
podrzuć mu swoje brudne majtki, niech żona znajdzie,

Gość ja Ci podpowiem
zapros go na ostatnia noc , nagraj jeki i jego glos na dyktafon iwyslij jako paczke z potwierdzeniem odbioru -zonie- Rozwod bardzo realny u niego:-P

No już nie dotyka mnie od miesiąca. Umówiłam się z facetem z pracy, którego on nie toleruje. Wiem, że go to wkurza, ale chcę jeszcze bardziej. Wiem też, że nie ma nic gorszego niż kosz od kobiety. Ja go rzuciłam, ale chcę jeszcze i jeszcze i....

Gość Tristan123
dostarcz dowodów. Tylko licz sie z tym , że złamiesz tej kobiecie serce.

Gość malinowy soczek
No niezle....najpierw dajesz mu dupy, a potem chcesz sie mscic. Pewnie poki bylo super, kochalas misia, ale jak zaczal cie olewac, to urazona duma dala znac o sobie. Jestes zalosna!

Gość Tristan123
kochanko- ułatwiasz mu zadanie spotykając się z jego kolegą- on myśli teraz- nic nie warta d u p a , nie mam czego żałować. Popełniłaś błąd w zemście.

To nie jest jego żaden znajomy. Kontaktują się z nim jedynie na płaszczyźnie zawodowej. I jest sporo młodszy od niego. Często był obiektem drwin w jego ustach. A gdy nas zobaczył razem na zakupach to myślałam, że mu oczy wyjdą z orbit.

Gwoli ścisłości. Chcę dopiec facetowi, nie jego żonie.

Gość malinowy soczek
Owszem, popelnila blad. Tak to jest, kiedy podejmuje sie decyzje pod wplywem emocji, a nie rozsadku. Bo - droga kochanko - chec zemsty swiadczy o cierpieniu!!! Wiec nie wciskaj tu nikomu kitu, ze to ty jego rzucilas. A jego zone zostaw w spokoju. Nie zrzucaj na nia odpowiedzialnosci za wlasna glupote.

Jeżeli on się bawił mną, moimi emocjami to ja mam jednakowe prawa.

Gość Tristan123
ale tak naprawdę ułatwiłaś mu zadanie- pomyśl...I tak Cię zostawil, może gdzieśtam tęsknił za seksem z Tobą a teraz widzi, że jesteś łatwa- taka może być jego ocena ułatwiająca mu zadanie całkowitego pozbycia się Ciebie z mysli. Faceci myślą zadaniowo- jedyne co mogłaś zrobić, to przejąć kontrolę - nie zrobiłaś tego sądząc, ze on myśli jak Ty. Błąd- dla niego już nie istniejesz.

Gość medchen Arniego
ale ty nie jesteś kochanka tylko głupi dzieciak wymyślający tematy:D:P nie wiesz o czym mówisz w takich układach:O ja żyje od 4 lat mam kochanka i jego podnieca to że z innymi facetami to robię:P nawet zdjęcia swoje i męża mu wysyłam a jak się spotykamy to jest wulkan:D:D:D

Gość medchen Arniego
i jeszcze jedno kochankowie nie mają emocji tylko żądzę:P

I ja to wszystko skończyłam, miałam dość. Powoli robiłam się wrakiem. A gdy umówiłam się z rówieśnikiem i pierwszy raz na randce mogłam spokojnie złapać go za rękę, uśmiechać się a nie ukrywać po krzakach, to wtedy uświadomiłam sobie ile tracę. A jeszcze jestem młoda i kawał życia przede mną. A to że on miał wtedy kryzys wieku średniego to mam w głębokim poważaniu. I bardzo się cieszę, że w porę się obudziłam.

Może jeszcze was zadziwię, że po półtorarocznej znajomości nie doszło do seksu. Jedynie jakieś tam macanki, wiec związek nieskonsumowany się nie liczy. Jedynie nadszarpnięte moje zdrowie emocjonalne./

Gość medchen Arniego
:D:D:D znaczy od 4 lat mam kochanka:P

Gość kaddarka
Nikt cie nie zmuszal do tego, zebys tkwila w takim ukladzie. Skoro to robilas, to znaczy ze chcials. Na sile cie chyba nie trzymal, co? Spotykaas sie z nim dobrowolnie. Wiec w czym masz problem? Za co chcesz sie mscic? Ludzie dobrowolnie wchodza w zwiazek. A jezeli on sie konczy, to trzeba sobie powiedziec "pa" i sie rozstac.

Gość Tristan123
nic nas nie zadziwi kochanko. A kochanką byłaś- stan w prawdzie to pierwszy krok ku wyzwoleniu.

Gdy sie wchodzi w taki związek rozsądek idzie w odstawkę. Kto w tym tki wiem o czym mówię.

Gość Tristan123
nie usprawiedliwiaj się kochanko. To nie ma sensu- nas nie oszukasz- siebie też nie warto. Powiem Ci coś. Najszlachetniejszą zemstą jest ZAPOMNIENIE. odpowiedz sobie- jesteś szlachetna? jak odpowiesz- udzielę CI dalszych wskazówek:-)

jestem zepsuta do szpiku koście. Zapomnieć się nie da. Mieszkamy obok siebie. I chcąc nie chcąc jesteśmy skazani na własne towarzystwo.

Gość karre=lka
Nikt cie nie pochwali za podrywanie zonatego faceta. On zdradzal zone, a ty mu w tym pomagalas. Chcesz sie mscic? Ok, ty sie zemscisz na nim, a potem on na tobie. Jestescie siebie warci. Ale mscicjcie sie z daleka od jego zony. Obydwoje robiliscie jej krzywde.

Prawienie morałów to musztarda po obiedzie.