Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna kochanka ____

Jak dopiec kochankowi

Polecane posty

Gość Tristan123
dostałaś już wskazówkę. Dopieczesz mu zabierając mu cenny spokój. Tyle że inni będą cierpieć z tego powodu a to uwidoczni Twą małośc. Musisz sama sobie odpowiedzieć- jesteś malutka i Twoje malutkie ego zostało zdeptane czy też wartościowa? Najtrudniejsze walki odbywamy sami ze sobą.

Gość po co mu kochanka?
przestalas go interesować, Nie chce miec z tobą seksu,bo cię nie kocha bylaś jedynie odskocznią

Gość Kamila XXX
Ninka - nie wiem

Gość co to za pierdolety?
"Jego rodzina to temat na osobny wątek. Tam to jest normalnie brazylijski serial." To dlaczego nie chce jej stracić ? On kocha żonę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do wrednej kochanki
"Tylko odejście nie wchodzi w grę. Jestem skazana na jego towarzystwo." Nie dorosłaś do pracy z mężczyznami! Odnoszę wrażenie,ze to szef.Jesli tak,to nie podskoczysz.Jesteś maly Pikuś. Przez cale zycie pracuję z facetami,jestem atrakcyjną kobietą,ale nigdy nie pozwoliłabym facetowi potraktowac się jak dziwkę .Nie wysyłałam sygnałów do facetów.Żaden też nie śmiałby wyskakiwac do mnie z niemoralnymi propozycjami.Za bardzo się szanuje i dlatego oni szanują mnie. Pracują ze mna takie jak ty autorko.Facet dziwkarz zmienia sobie "panienki" do igraszek i ma w dupie sentymenty.No cóż,cierp ciało.... Stałaś się pośmiewiskiem i zużytą .....

Gość Proste...
dziewczyna chce się zemścic, bo facet przez półtora roku nie zrobił konkretnego kroku, żeby pójść z nią do łóżka! no i zemsta sie nalezy, bo on jej nie chciał, tak jak ona jego.

Gość *kocham cię życie*
Naprawdę ukrywałaś się po krzakach? Rany, dama w krzakach. Skoro wpeprzyłaś się w małżeństwo,to musisiałaś niestety chować się przed światem. Rzucił cię a ty teraz szukasz zemsty. Znajdź sobie wolnego i przestań żyć jak szczur. On cię olał i nie możesz mu tego darować.A co ty sobie wyobrażałaś? Włącz rozum,to nie boli. Jak sobie pościeliłasz,tak się wyśpisz.