Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia18xd

spóźnia mi się miesiączka

Polecane posty

Gość Asia18xd

Hej dziewczyny... pomóżcie... błagam!!!!!!!! Mam 18 lat i cykle miałam raczej regularne chociaż zdażało się że miałam miesiączke z tygodniowym wyprzedzeniem. Teraz spóźnia mi się już 4 dzień.... Nie wiem co mam robić... boje się że jestem w ciąży.... Mój chłopak wyklucza taką możliwość... twierdzi że do niczego nie doszło...przed domniemanym stosunkiem wytarł się... a następnie włożył mi ale tylko troszeczkę ok 3cm. po czym wyciągnął.... Zastanawiam sie czy mogło dojść do zapłodnienia.... bardzo sie boję.... W dzień przed dniem w którym powinna wystąpić miesiączka byłam na studniówce.... troche piłam i byłam zmęczona bo nie spałam całą noc a teraz jeszcze się boję... czy to może być spowodowane tą imprezą???? Ostatnio bolał mnie brzuch... troche kuło w jajnikach i wyskoczyły mi krostki.... Proszę o szybką odpowiedz...

Gość 90808080808080hy99099999999999
to zrób test nie wiesz co to takiego trzeba bylo myslec o tym wczesnij tu nie ma wrózek

Gość Asia18xd
jutro mam zamiar zrobić ale bardzo się boje

Gość i jak wynik?
?

Gość jasne jak sloneczko
up

Gość Asia18xd
zrobiłam test i wyszedł ujemny....:) a miesiączki nadal nie mam.....

Gość Asia18xd
ejo...... zrobiłam test i wynik był ujemny a miesiączki dalej nie mam.... brzuch mnie tylko boli..... to już będzie 5 dzień.... nie wiem co mam robić......doradźcie coś dziewczyny.....

Gość jamajka1519...
Witaj:) jak piszesz zrobiłaś test i jest negatywny wiec nie ma się co martwic. przestań się stresować bo się dalej będzie spóźniał. weź sobie ciepła kąpiel i zero stresu okres dostaniesz na pewno:)

Gość ebebe
ja mialm podobna sytuacje zrobilma 2 testy i oby dwa byly negatywne a okresu nie mial 2 tygodnie wiec wyluzuj sie mysl o tym to napewno dostaniesz lada dziebn :0

Gość Asia18xd
no niby tak.... ale jakoś się boję.... koleżanka mówiła mi że test może być wadliwy....nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć......