Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kain4444

Moja kochanka

Polecane posty

Gość kain4444

rzuciła się na moją żonę, zwyzywała od kurew i dziwek i rzuciła jej czapką w śnieg. Zależy mi na obu, moja zona jest śmiertelnie obrażona, ale ponieważ nie ma pracy ,siedzi cicho

Gość vercitonga
hahahahaha prowokacja

Gość vercitonga
hahaha prowokacja

Gość mam kochankę
no to fajnie gratuluję żony jako kobiety trztmajacej sie portfela, a kochanki jako wyrafinowanej suuuki :)

Gość kain4444
dlaczego wyrafinowanej???? akurat była bezpośrednia? Kochanka jest młodsza o15 lat i trochę emocjonalna

Gość kain4444
żona nie ma dokąd pójść, nie ma rodziny

Gość kain4444
ale mi sie srać zachciało

Gość KrVaVaMaRy
p p p p p p p p p p p p p p p p p p p pp p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p p pp p p p p r r r r r r r r rr r r r r r r r r r r r r r r r r rr r r r r r r r r r r r rr r r r r rr r r r r r r r r rr r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r rr r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r r oo o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o oo o o o o o o o o o oo ww w w w w w w w w w ww w w w w ww w w ww w w w w w w ww w w w w w w w w w w w w w w w w w w ww w ww w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w w o o o o o oo o oo o o o o o o o o o o o o oo ooooorrr....;p o oo o o o o o o o o o o o o o jeszcze cos powiem t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t tt t t t t t t t t t t t t t t t t t t t o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t y y y y y y y y y y y y y y yy y y y y y y y y yyyyyyy l ll l l l l l l l l l l l l ee e e e e e e e e e e e e ee e e e e e e e e e e e e e e e e er e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee e e e e e e e ee e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e cha i chuy . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,

Gość kain4444
Codziennie obciągam fajfusy emerytom i rencistom przy okienku w Urzędzie Skarbowym.

Gość KrVaVaMaRy
fajfusy oraz zapodaje w w w w w w w w w w w w w ww w w w w w w w w w w w w w ww w w w w w w tyl e e e e e e ee e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e e k k kk k k k k k k k k k k k

Gość kain4444
nie rozumiem skąd ta nienawiść, muszę wybrnąć z tej sytuacji a wy się czepiacie