Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike17

związek..

Polecane posty

co myślicie o związku siedemnastoletniej dziewczyny z dwudziestotrzyletnim chłopakiem?

wszystko zależy od tego jakie macie podejście do życia ..... a ty co myślisz??

jesteśmy ze sobą już rok wszystko układa się super wiadome że współżyjemy i cały czas martwię się o to żebyśmy sobie nie wpadli oczywiście zawsze się zabezpieczamy ale caly czas się boję czasami nie chcę wspólżyć ale jak dochodzi do całowania zaczynają się pieszczoty to potem nie możemy się powstrzymać i zawsze gdy jest już po wszystkim to znów wraca myśl o wpadce oczywiście chcę mieć dzieci ale jeszcze nie w tym wieku

nie podejrzewam że jestem w ciąży. zawsze mam okres ale zawsze się modlę aby go dostać

zabezpieczasz się ( choć wiadomo nie ma 100% antykoncepcji ale... zawsze zmniejsza szanse )

idz lepiej po tabletki chyba ze wolisz by mama była za rok babcia szans sa zawsze na zwiazek wszytko zależy od ludzi

ja nie mówię o ciąży.... jesteś młodą osóbka i warto się jakoś zabezpieczyć ...nie wiem tabletki, kondomy czy coś

zastanawiam się też nad tabletkami tylko słyszałam że od tabletek się tyje a nie chciałabym przytyć:(

jak masz dobrze dobrane tabletki to nie przytyjesz.... od ciąży też się tyje pamiętaj

ja biorę tabletki od 18 roku zyca ( z przerwa na ciąże ) i nie przytyłam ale trzeba sie zbadać by były dobrze dopasowane czasem trzeba zmienić kilka razy tabletki by trafić na swoje albo pasują wszystkie ( ja tak mam że wszystkie mi odpowiadają

no tak tyje się po swojej szefowej była szczupluteńka przed ciążą a po ciąży troszke stracilą ale nie mówie bo dziecko z niej strasznie dużo wyciągło i teraz jest szczuplejsza niż była:):

z tego co wiem kobiety nie mają problemów z zajściem w ciążę po odstawieniu tabletek..... lekarze mają teraz do wyboru wiele różnych antykoncepcji i dobiorą coś na twój młody organizm tak więc się nie martw

Gość niepiękne wyblakłe
to nieistotne z perspektywy absolutu