Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000 pytań

Czy zmienić swój styl ubioru, aby bardziej podobać się kobietom?

Polecane posty

Gość 1000 pytań

Napiszę jak ja się ubieram. Potrafię założyć bluzę z kapturem, gdy jeżdzę na rowerze albo uprawiam jakiś sport. ...a tak na co dzień to zależy od pory roku. W lecie zakładam zawsze t-shirty albo rozpinane koszule z krótkim rękawem. Bardzo lubię chodzić w sportowych marynarkach, pod spodem jakiś t-shirt albo koszula. Do tego dżinsy o prostym kroju i czarne sportowe buty. Żadne rurki, dzwony ani inne pedalskie biodrówy nie wchodzą w grę . Lubię też chodzić w koszulach z długim rękawem, czasami w jakiś swetrach. W garnitur ubieram się rzadko, tylko jeśli muszę. Ja bardzo lubię taki sportowo-elegancki styl. Czy muszę zmienić swój ubiór, aby jakaś kobieta mnie w końcu zauważyła ???

to zależy jaka kobieta miała by cie zauważyć czy jakaś konkretna i tu zależało by od jej gustu czy ogólnie kobiety.Chociaż ja nie zmieniała bym nic jak się którejś nie podoba to niech spada.A najlepiej to podejść do jakiejś i zagadać.Jak dasz rade.

Gość ja bym Cię
zauważyła, bo uwielbiam kiedy mężczyźni ubierają się tak jak piszesz. W ogóle lubię gdy mężczyzna potrafi zadbać o siebie tak by wyglądać elegancko i modnie i zarazem męsko. Super!!!

Gość piegowata jedna taka
mi tez sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo podobasz z opisu, nie zmieniaj nic!!!

Gość street walker
a ja dzisiaj tak ubrany wybieram się na miasto, łapać laski ;)

Gość Ajs

Tylko koszulę z krotkim rekawem to wiocha. Reszta z opisu to norma i pozytywna przecietnosc

Gość Ajs

Koszule 

Przed chwilą, Gość Ajs napisał:

Tylko koszulę z krotkim rekawem to wiocha. Reszta z opisu to norma i pozytywna przecietnosc