Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Mam 23 lata i jestem dziewicą. wstydze się tego i nie chce

Polecane posty

Gość malenka milosc

z nikim uprawiac sexu :( Mam 2óch kolegów którzy chcą sie ze mną bzykac, jeden mi się podoba, ale oni oboje myślą że ja juz jestem dawno po pierwszym razie... Jestem na siebie zła, ze tak długo trzymałam dziewictwo, bo juz dawno mogłam miec to za sobą :( teraz sie tego wstydze !

Gość asfasdfasdfasf
No to przebij sobie sama błonę to oni nawet nie poznają że jeszcze się nie bzykałaś.

Gość malenka milosc
a czym mam ja przebic ? ja nawet tampona nie moge włozyc bo boli ;/

Gość jhik
hej joł, nie powiem ile ja mam lat i też mnie to irytuje, ale jest już za późno dla mnie.

Gość asfasdfasdfasf
No zastąp czymś penisa i nie patrz czy boli tylko przebijaj a będziesz miała problem z głowy.Teraz jak tampon wkładasz i Cie boli to podczas pierwszego razu też by bolało,więc musisz zrobić to mimo bólu :P

Gość malenka milosc
dla mnie tez juz jest za późno ;( przegrałam zycie z kretesem :(

Gość jhik
haha, zobaczysz za kilka lat.. Ale może nie. Może Ci się uda teraz, ja po prostu wtedy o tym nie myślałam, tak jak Ty. Nie udało mi się przejść tej próby. Cóż.

Gość kwiaatuszekk
sama nie przebijaj. a to sa twoi dobrzy znajomi?? chetnie ci w tym pomoga. chyba ze czekasz na prawdziwa milosc?? to dzieictwo to nie problem

Gość malenka milosc
tak naprawde to nie jestem dziewicą bo oddałam sie analnie tacie jak miałam 12 lat teraz mam uraz psychiczny :(

Gość jhik
kwiaatuszekk nie wiesz, co mówisz. To JEST problem.

Gość malenka milosc
spadac podszywy ! jeden jest moim dobrym znajomym, kiedyś nawet byliśmy troche razem, ale on chciał sie bzykac, powiedziałam ze narazie nie moge, chciałam poczekac, zobaczyc czy naprawde mu na mnie zależy i poczeka... nie poczekał. teraz chce sie spotkac na sex, chciałabym ale sie wstydze ;// tym bardziej ze on jest 2 lata młodszy ode mnie

Gość asfasdfasdfasf
jhik Malutka jak to dla Ciebie taki problem to mogę pomóc Ci go rozwiązać :P No chyba że czekasz na księcia z bajki który przyjedzie do Ciebie na białym koniu :P

Gość malenka milosc
uraz mam, bo kilka lat temu jeden chłopak załozył sie z kolegami ze mnie rozdziewiczy. oczywiscie do niczego nie doszło, ale on i tak rozpowiedział wszystkim ze sie bzykalismy :( teraz boje sie, ze faceci chca ode mnie tylko sexu, wgl dla wszystkich jestem tylko obiektem sexulanym :( i co najlepsze, chodzi o mnie plota że sie puszczam, ze ku&rwa a ja jestem dziewicą !

Gość malenka milosc
tak naprawde to zostałam poddana afrykańskiemu rytuałowi zaszycia cipki, bo mój tata jest z plemienia murzynów i tak sobie zazyczył, a boje sie że kolega bedzie sie dobierał skalpelem :(

Gość malenka milosc
asf skąd wiesz ? kiedys marzyłam o księciu na białym koniu ;D

Gość jhik
też mam urazy, nawet kilka

Gość kwiaatuszekk
a ten drugi kolega?? z tym mlodszym to nie wiem czy warto, ma 21 lat??to moze byc z niego troche taki "gowniarz"jeli wieasz o co mi chodzi. dziewictwo to nie problem, zrobisz to raz, drugi a potem to juz .... sama chcialabym byc jeszcze raz dziewica, ta cala niepewnosc przed pirwszym razem, to podniecenie, dreszcyk liczenie kazdego sksu

Gość myszczu24
nie oddawaj sie szmaciarzowi ktoś kto cie pokocha doceni to że jesteś dziewicą, a tak z przymusu bedziesz żalowała potem i pisze to jako facet.

Gość kwiaatuszekk
uraz mam, bo kilka lat temu jeden chłopak załozył sie z kolegami ze mnie rozdziewiczy. oczywiscie do niczego nie doszło, ale on i tak rozpowiedział wszystkim ze sie bzykalismy " tak sie konczy zadawanie z niedojrzalymi facetami, wspolczuje ci, rozpowiada ploty bo nieudlo mu sie ciecbie zaliczyc

Gość kwiaatuszekk
lepiej poczekaj az sie zakochasz, bo czasem dla idoty nie warto i przestan myslec ze to problem, bo nie jest i nie sluchaj ze to wstyd.

Gość asfasdfasdfasf
malenka milosc asf skąd wiesz ? kiedys marzyłam o księciu na białym koniu ;D To czekaj dalej na tego księcia lub na wielką miłość to może przed 40 się wyrobisz z utrata dziewictwa :P

Gość LoveIsInTheAir
oj kochana, skoro nawet tampona nie możesz włożyć, to pewnie masz taką błonę jak ja miałam... i do rozdziewiczenia potrzebujesz szczerze zakochanego faceta o mocnych nerwach :) ja w trakcie pierwszego razu uciekłam do łazienki pod prysznic gdzie chyba szklanka krwi mi wypłynęła z pochwy, a facet stał jak wryty i pytał czy może nie dostalam właśnie okresu! a gdyby ktoś inny był na jego miejscu to mógłby się poddać z tym przebijaniem. nie było lekko :) nie chciałabym tego 2 raz przeżywać, ale też żałuję trochę, że to nie mój obecny/ ostatni facet mnie rozdziewiczył. http://roxanne.pl/prezent_na_walentynki.php

Gość myszczu24
ja np chciałbym mieć taką dziewczynę :) ostatnio mi sie śniła blondyna o długich włosach i myśle, że ją spotka wkrótce, mam niudane związki za sobą i wiem co to znaczy.

Gość malenka milosc
tez nie chce sie oddawac pierwszemu lepszemu bo tyle trzymałam to dziewictwo... miałam kilku facetów, ale z zadnym do niczego nie doszło i w sumie dobrze, bo dla kazdego byłam jak sie okazało "zabawką" ale ile mam czakac na te miłosc? ;( a ten 2 kolega to jeszcze lepszy agent niz ten 21 latek, takze on odpada...

Gość malenka milosc
Love nie strasz mnie !

Gość asfasdfasdfasf
malenka milosc Czyli zostałem Ci tylko ja :P Wiek ten sam co Ty i do tego z chęcią się przysłużę i Cie rozdziewiczę :P

Gość malenka milosc
asf chętnie skorzystam z twoich usług :)

Gość asfasdfasdfasf
malenka milosc asf chętnie skorzystam z twoich usług A skąd jesteś??