Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9ijhgftyjk

co to jest krawat? chodzi o seks....nie mam pojęcia a nie chce wyjąć na idiotkę

Polecane posty

Gość 9ijhgftyjk

proszę o prawdziwe, poważne odpowiedzi.

Gość mikuś25
Seks hiszpański. Penis między piersiami. Jeżeli proponuje Ci to facet, to musisz mieć czym oddychać ;-)

Gość 9ijhgftyjk
ale jaki układ ciał jest bo nie rozumiem

Gość mikuś25
Facet siedzi na skraju łóżka, a Ty klęczysz przed nim. Ty leżysz, a facet na górze porusza się między piersiami. Facet leży z nogami w miarę szeroko, Ty poruszasz piersiami.

Gość nastawieni na własne potrzeby
ojej a na sex między...facet musi miec duzego penisa. Masz?:) i zgadnij jaki to sex!

Gość mikuś25
Zależy ile to jest duży. Mam ciut ponad trochę ponad 19 cm i jak dla mnie wystarczy, ale przyznam, że miałem na tym punkcie kompleksy.

Gość jak to jest że co
drugi facet twierdzi, że ma 19 cm :classic_cool: Jak 19 ma około 1% populacji :P

Gość mikuś25
Na tym forum czytałem, że faceci co niektórych kafeterianek mają nawet po 25 cm zaganiacze, więc z moim skromnym 19 cm kikutem wolałem się nawet nie odzywać. A długość była mierzona przez moją ex 2 lata temu. Mój ostatni pomiar był około 8 lat temu i wtedy (o ile pamięć mnie nie myli) miałem niecałe 15 cm.

To aż osiem lat wystarczy, ażeby rozum spłynął do rynsztoka?! [czyt.: pomiędzy lędźwia] Imponujące.

Gość po ok. pięciu miesiacach
co kurwa dziwne! jak poznalam obecnego meza mial 18cm, teraz ma 20, wiec ja tam se nie zanm, hehheeheh

po ok. pięciu miesiacach... to wy mówicie o otyłościach???!!! Cholera, wlazłem na nie tan topik :/

Gość dfffddf
mikuś25 > penisa mierzy się od postawy od brzucha... a nie od odbytu.

Gość slodka dodzia
ja jak poznalam mojego chlopka to jego penis mial 14cm ale od robienia mu loda urosl do 20 cm!! wiec nie mowcie ze penisy nie rosna, jak dobrze sie ciagnie to mozna wydluzyc te kilka cm.

Gość mikuś25
Tak się składa, że dosyć późno dojrzewałem. Dopiero w wieku 17-19 lat urosłem z 170 na 185 cm. Zarost (taki konkretny) dostałem w wieku 19 lat. Mutacje przechodziłem, gdy miałem 16 lat. Penisa mierzyłem mając lat 17. Dopiero w wieku 23 lat moja eks sama go mierzyła miarą krawiecką i było 19,25 cm. Ona też udziela się tu na forum i to dzięki niej tu zaglądam. Jakiekolwiek złośliwości są zbędne. Tylko odpowiadam na pytania. Żeby było śmieszniej rozmiar buta mam 47 (metrycznie 29,5 cm - takie też dostałem w wojsku) i stopy zawsze miałem duże. Na kafeterii wyczytałem, że co niektórzy tu mają od 20 do 25 cm i były to wymiary podawane przez kobiety.

Gość gość
A mój ma 10 cm