Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżowaDuszyczka

a jacy są mężczyźni spod znaku LWA ???

Polecane posty

Gość Ta która niestety zdobyła lwy
To prawda - duże, niedojrzałe dzieci. Niezależnie od tego, ile mają lat. I chyba nigdy nie dorosną.

Gość ja mam teraz LWA od miesiąca
oj prawda prawda. chociaż sama jestem spod znaku lwa :D

Gość Ta która niestety zdobyła lwy
ja mam teraz LWA od miesiąca "oj prawda prawda". :-(

Gość RóżowaDuszyczka
może to i głupie ale ja mojemu Lwiątku wierzę :) i wydaje mi się że by mnie nie okłamał choc ma nie które cechy opisywane na Tym topicu :)

Gość tiamkaramka
"Teraz mi pisze, a to, czy dam mu buziaka, że brakuje mu jakichś moich gestów itd. Po co? Nie mam pojęcia.. a jak ja napiszę, to nawet nie chce mu się odpisać.. Nie wiem, w co on pogrywa.." chce cie wkurwic i tyle.

Gość tiamkaramka
Moje lwiatko to była moja pierwsza miłosc :) Szalał latał za mna całował :P i był poprostu piekny, tak zajebiscie ładny chłopak ze do tej pory takiego drugiego nie spotkałam. No poprostu był noski. Pewny siebie, zajebiste poczucie humoru. Mój ideał. Spierdoliłam sprawe i to równo ale dlatego ze byłam głupia. Teraz juz nie wiem co sie z nim dzieje. Nie mamy kontaktu od paru lat. Drugi lew jaki był w moim zyciu to złosliwy koles, zadufany w sobie, który mi ciagle docinał. Szybko go pozegnała. To tyle jesli chodzi o lwy. Mam pół na pół z nimi.

Gość RóżowaDuszyczka
moj jest osobnikiem pewnym siebie i ma wiele cech z narcyza ale dba o mnie bynajmniej do tej pory :p :)

Gość calypso11
No to się naczytałam teraz za wszystkie czasy :P Tym bardziej,że strasznie mnie ten temat zaciekawił ze względu na to,że niedługo poznam osobiście pewnego pana spod znaku Lwa. Jest Norwegiem tak poza tym i w kwietniu lecę do niego po raz pierwszy i wtedy się zapewne wszystko stanie jasne. Znamy się wirtualnie już jakieś 8 miesięcy,więc Wasze komentarze odnośnie tego,że długo potrafi zabiegać o względy dziewczyny,na którą zagiął swój lwi pazur akurat tutaj się potwierdzają. Poza tym również zauważyłam,że drugi rozmówca w rozmowie wcale nie jest dla niego niezbędny,świetnie sam sobie daje radę,nie omieszkałam mu w tym oczywiście odpowiednio dowalić. Poza tym wydaje mnie się,że naprawdę lubi zainteresowanie innych kobiet...Czy z nimi flirtuje? Na pewno,z tym,że chyba szansę u niego ma ta kobieta,której istoty nigdy do końca nie odkryje,zawsze będzie musiał o nią w pewien sposób zabiegać i jej właśnie na swój lwi (nie pozbawiony flircików z innym panienkami) sposób pozostanie wierny i lojalny :P Co wyniknie z naszego spotkania napiszę w kwietniu,bo wtedy się z nim zobaczę,a póki co staram się być wobec niego neutralna i nie nastawiać za bardzo,dopóki nie przekonam się na własne oczy,co z niego za typ ;) Sama jestem zodiakalną Skorpionicą,więc doskonale zdaję sobie sprawę,że on ze mną też ma czasem ciężki orzech do zgryzienia ahahaha Żeby sobie tylko kłów nie połamał ;P Pozdro dla wszystkich dziewczyn,które miały do czynienia z Lwami!!!:D

Gość hahahać
ja jestem wiele lat z panem lwem,życie z lwem to intensywne życie ,lubi baby ,ale to tylko flirty ,jak kocha nie zdradza,słodki kochany, nie żałować mu pieszczot ,podawać smakołyki pod nos ,opiekun na całe życie ,zaakceptowałam ,chce z nim być ,żyć ,dużo przytulać się do niego ,karmić poić,najważniejsze dla lwa jest dotyk ,masowanie ,przytulanie ,rozpieszczanie żołądka ,i już jest szczęśliwy,zawsze wraca do ukochanej czyli do mnie ,a baby najlepiej mieć w d'''e,niech se flirtuje ,a ja i tak jestem królową jego głowy i serca ,i dla mnie zrobi wszystko,wiecznie musi mnie zdobywać ,jestem skomplikowana ,trudna ,musi się namęczyć żeby ze mną być ,ja skorpionica,jesteśmy dla siebie wyzwaniem ,jedno zdobywa drugie ,to związek pełen gorącej miłości ,sexu obłędnego ,tęsknoty ,kiedy drugiego nie ma w pobliżu ,dbają o siebie wzajemnie , polecam ten związek skorpionki z lwem ,nigdy nie będzie nudy ,umie zorganizować kasę kiedy trzeba ,na wiele pozwala ,rozpieszcza ,kocha ,obdarowuje pieniędzmi,prezentami,daje dużo wolności kobiecie swego serca czyli mnie ,kobiety potrzebuje przede wszystkim do przytulania ,nie zawsze musi być seks,ładnie do niego mówić podając coś do jedzenia to co lubi ,ale dużo koleżanek ,trzeba ufać że nie zdradza

Gość dodam do powyższego
on jako mężczyzna chce czuć sie facetem w domu ,a nie może być zdominowany przez kobietę,to starej daty tradycjonalista ,chłop głowa rodziny,ale jednocześnie pozwala się kobiecie rozwijać ,daje dużo wolności i może żyć po swojemu ,uważam że jest fajny do życia

Gość gość
ze słynnych osób spod znaku lwa aktualnie żyjących jest James Hetfield z Metalliki ☺ Dawno temu był niegrzeczny, ale ma od wielu lat jedną i tą samą żonę, głosi w wywiadach, że bardzo sobie ceni rodzinę. Ma urodziny 3 sierpnia ☺

Gość gość
Bardzo dobrzy , kochajacy i opiekunczy . Kobiety lwy zdradzaja .

Gość gość
co ty p********z

Gość gość
To co zaobserwowalam . Znam lwy- mezczyzn , ale nie z wlasnych doswiadczen . Natomiast z opisu innych osob bedacych z kobietami lwami wynika , ze zdradzaja na potege , z tego co slyszalam . Tyle w temacie [ czesc]

Gość gość
Ja wiem swoje. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby wierzyć w takie pierdoły, że winę za zdrady ponosi felerny znak zodiaku i za nieudany związek. Z takim podejściem nic nigdy nie wychodzi. Szczerze mówiąc większość osób jest żywym dowodem i zaprzeczeniem tych głupot, jakie im przypisują horoskopy. Do mnie kompletnie nic nie pasuje z mojego znaku. Charakter, ani talenty jakie rzekomo posiadam :-)