Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe...???

CZY TO MOŻLIWE, POWIEDZCIE SZCZERZE...??

Polecane posty

jestem przeraźliwie gruba 160 cm 68 kg :O tak wiem- tragedia.. czy jest możliwośc, że jeśli schudnę do 50 to będę wyglądac fajnie i założę na przykład taką sukienkę i będę sexy??:O czy to nie jest do osiągniecia??:O sukienka: http://www.voila.pl/006/tg04l/?1

Gość fachowiec69
jak tyle schudniesz to ja Tobie ja kupie

Gość ciekawskazosia
18 KG??????????? Ja nie wiem jakim cudem chcesz to zrzucić....

do tego solarium ( nie przesadzony)- ładna opalenizna, fajne szpilki, zwalczony cellulit i pewnośc siebie:( da radę?? dodam nieskromnie, że naprawdę jestem ładną dziewczyną, mam długie brązowe włosy, ładne oczy, małe dłonie, stopy, tylko te kg mnie dobijają.. sporo przytyłam:O:(

jak jakim cudem..? no właśnie dlatego pytam czy się da.. bo wiem,że ludzie i po 30 kg zrzucają i więcej:(

Gość ciekawskazosia
Ty się nie kreuj ma Muchę czy komara...cellulitu się nie pozbędziesz, takie realia, przynajmniej nie całego... ale skoro jesteś ładna, to schudnij najpierw te 2 kg i nie myśl o 18 na boga!!

no właśnie, ale dietami się boję katowac:( bo nie mam aż tak silnej woli :O wyszukuje jakieś diety i kończy się na 1, 2 dni.. jakbym schudła do 55 to już bym była przeszczęśliwa :O w ogóle dziwne bo ludzie dają mi max 60 kg.. ale ja wiem co kryje pod spodniami ..

Gość fachowiec69
Ty sie bierz szybko za odchudzanie zanim ta sukienka wyjdzie z mody ;)

nie kreuję się na żadną muchę, tylko sukienkę pokazałam jaką bym chciała założyc, a nie mogę bo jednak mam trochę samokrytycyzmu.. jestem młoda, więc myślę, że jak dieta, cwiczenia, fajne kremy to da się zwalczyc cellulit, może się mylę :O

Gość ciekawskazosia
owszem ludzie, którzy mają po 200 kg, to i może tyle zrzucili......nie powinnaś w krótkim czasie tyle schudnąć, bo to Ci zaszkodzi, zobaczysz.

to niech wyjdzie z mody, będą kolejne - ładniejsze... a lato przyjdzie zanim się obejrzę.. a tu znowu 30 stopni a ja jeansy i top zakrywający całą mnie:O nie chcę tego z całego serca!:(

najgorsze jest to, że nie uprawiam sportów całe dnie przed kompuetrem częste wizyty w fast- foodach i tak się to kończy.. jeszcze 2 lata temu chodziłam w fajnych miniówkach, było super..a teraz...??? myśli samobójcze przez to nawet mam.

Jak się zaprzesz to do lata schudniesz, są ludzie którzy chudną po 50 kg i więcej więc Twoje 18 to nie tak dużo;) Ale błagam nie rób się na Muchę, przecież ona jest sztuczna i zjarana solarką:O

Gość uytresacvbn
a ja się cieszę, bo mi 4 kg samo zeszło, no może miałam sporo nerwów a tak poza tym to nic w tym kierunku nie robiłam :D

Aha nie doczytałam że nie chcesz robić się na Muchę, to dobrze;) No właśnie sama przyznałaś że masz mało ruchu a jedynym Twoim jego przejawem są wędrówki do fast foodu...Tak nie może być bo rozwalisz sobie w końcu żołądek, już pomijając tą wagę...Weź się w garść, tylu ludziom się udało! :)

jeszcze raz mówię.. CHODZI MI TYLKO O SUKIENKĘ.. nie o muchę.. owszem, wg mnie jest ładna, bo drobna i niska, ja również bym chciała byc taka, ale mam tylko wzrost jaki chcę.. :O na pewno nie będę sypiac w solarium,ale jeśli uda mi się schudnąc, założyc fajne ciuchy to i solarium odwiedzę.. tak mi na tym zależy, a w ogóle w siebie nie wierzę.. nic a nic.. niestety ;( ;( ;( ;( wiem, że ludzie mają wieksze problemy,ale akcpetacja siebie jest bardzo ważna, póki nie schudnę- nie będę mogła patrzec w lustro:O

Gość fachowiec69
nawet tak nie mow bo juz sukienke zamowilem , ale tak jak obiecalas ! 50 kilo :)

Gość fachowiec69
jak zrezygnujesz to gdyby babcia miała wąsy ja dostanie

hehe fajne to co piszesz.. gdybym tak schudła.. jej marzenie.. idę z facetem i cały czas mu narzekam. .bo jest lato.. dziewczyny są w sukienkach, spódnicach , idą na plażę a ja dosc , ze w stroju się nie pokażę, sukienki nie założę, nie mogę na siebie patrzec, w domu płacze, wakacje mam spieprzone.. czytam właśnie o ludziach, którzy schudli 20 kg w pół roku czy tam w 4 miesiące, bo zmienili nawyki żywieniowe.. ja własnie nie wiem czy to mi się uda :O bo ja muszę miec jasno wytyczoną diete, co i jak mi wolno a nie tak samej ustalac;(

Gość a moglabys
wrzucic fotke sylwetki swojej? albo wyszukac na necie podobna? tak z ciekawosci ;)

Gość Dr.psycholog Cosiestalo
a moze ja ci pomoge ?

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
a może zamiast jęczeć, to poprostu ruszysz dupę i zaczniesz coś ze sobą robić?