Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o tym

CO MYSLICIE O TYM WOZKU??? JEST BARDZO TANI I TO WZBUDZA MOJA

Polecane posty

Gość jvgtvfyhj
Bardzo fajny ten wózeczek naprawde. Możesz też zapytać kogoś kto już wystawił sprzedającemu komentarz, czy wózek jest solidny, co i jak. Ja często tak robię i ludzie odpowiadają rzetelnie i prawdziwie.

Gość prezencik na świetaaaaaaaaaa
no to wiesz twoja sprawa, jak tak malutkie dziecko przesadziłaś do spacerówki, poczytaj sobie jaki jest odpowiedni wiek dla dziecka. macie jakąś manię normalnie już mnie to bawi, każda co wyda na wózek więcej niż 2.000 to jest głupia, pusta itd jedne kupują buty ze skóry ekologicznej inne z naturalnej, nie możecie tego zrozumieć? macie jakiś kompleks niższości czy jaki pieron? ja nie kupiłabym wózka za tyle, bo bałabym się, że się rozpadnie, co mogę na to poradzić?? będę latać z gwarancja i zostanę bez wózka. za ten dasz 400zł , rodząc za pół roku, w zimie będziesz potrzebować bardzo dobrej spacerówki, ale przecież na zimę parasolki nie kupisz, więc znowu trzeba dać kasę plus fotelik samochodowy i te inne gadżety to i tak wyjdzie sporo ponad tysiąc, nie lepiej kupić jakiś lepszy wózek? i nie zapominajcie 3w1 zawsze finansowo bardziej sie opłaca. więcej nie będę pisać bo szkoda mojego czasu. kupujcie co chcecie, mam to w dupie.

Gość qqqqqwertyuiokj
badziewie jakich mało.

Mialam spacerowke z usztywnieniem glowk specjalna od urodzeniai..Pamietaj ze kazde dziecko jest inne i szybciej sie roziwja..Mam mnostwo znajomych ktore minimum do 5 miesiaca wozily dziecko w gondolce..U nas robilo sie niebezpiecznie..Mala jest duza i silna zaczela chodzic w 9 miesiacu .. I pamietaj nie wszystko zloto co sie swieci !

Gość Autorko!!!
prezencik na świetaaaaaaaaaa weź ty sie juz nie udzielaj! Mnie stać na wózek nawet za 20.000 ale poco wydawać kupe kasy na coś ,co służy parę miesięcy? Trzeba mieć nasrane w głowie.

Gość Autorko!!!
Masz gust,nie ma co :D

Ktoś tutaj zarzucił Autorce, że pisać, to sobie mogą wiele, a aukcja nie zawsze jest zgodna z rzeczywistością- nie zgodzę się z tym. Skoro ktoś pisze, że jest możliwość jazdy tyłem i przodem do kierunku jazdy, albo, że wózek posiada gondolę 87 cm, to nie ma bata i musi tak być, bo w przeciwnym razie można zwrócić wózek! Co z tego, że wyglądem nie przypomina (tutaj bym się zastanowiła) wózka za 2 tys. skoro posiada wszystkie funkcje, które mają te wózki? Ma dużą przestronną gondolę, mało waży, ma spory kosz na zakupy, duże, pompowane koła czy możliwość składania jedną ręką. Nie zapominajcie, że w przypadku M utsy czy Quinnu płacicie za markę, a nie za dodatkowe funkcję, bo ja miałam Quinny Buzz i wrogowi bym nie oddała-P a zabuliłam za niego 3 tys. Ja bym się nie zastanawiała, tylko brała ten wózek, a 400 zł za samą gondolę, to nie jest tak tanio

nie sugerowałam się gustem wybrałam wszystkie za ponad tysiaka:D nie czytając opisu :D bueheheheheh zamknij się biedaku!:D 🖐️ kup se wózek za 200zł i się nim ciesz:D

ja gratuluję pokazania najbardziej niewygodnych wózków , małe przednie kółeczka na śniegu się zacinają, mokre po kaflach np . w markecie będą jechały jak in się żywnie podoba , spaceróweczka malutka ... zawsze śmieję się , przy tych wózkach , że "spacer na wisząco"

do "Autorko!!!" no ty za to masz taki gust ze rece opadaja.... i juz widze sciemniaro jak to cie stac na wozek za duze pieniądze..taaa:O orędowniczko chinskiej tandety O ja mam quinny buzz,kosztowal ponad 3000 i wiem ze WARTO WYDAC NA WOZEK bo to nie tylko wyglad ale przede wszystkim komfort i wygoda dla maluszka.... ps. a w przypadku tego wozka polecam spojrzec nie na gondole ale na STELAZ ktory wyglada jak badziewie ze zlomowiska pospawane z dwóch cienkich rureczek:O dla was mamusie za dyche wazne jest tylko to zeby kupic taniej a juz bezpieczenstwo dziecka, jego komfort to macie glęboko w dupie:O

Gość Autorko!!!
prezenciku---OJ będziesz się smażyć w piekle :D

macie rację, nie będę wklejać linków do wózku bo niestety na tanich się nie znam :( to fakt :D króleffna szkoda gadać z tym plebsem :) lubię ciepło, więc spoko ariwederczi.

Gość jvgtvfyhj
akurat o bezpieczeństwie dziecka mówią certyfikaty. Skoro jest dopusczony do sprzedazy to musi spełniać normy. Nie jest to wózek z kartony żeby dziecku miało się coś stać, nie ma też ostrych krawędzi zeby mogło zrobić sobie krzywdę.

Gość Autorko!!!
A co ty tam widzisz królrffno :D Czubek własnego nochala. Spadam stąd bo robi się nieprzyjemnie,a autorki i tak juz tu dawno nie ma i kupiła ten śliczny POLSKI wózeczek za całe 380 zł. DOBRY WYBÓR!!! Pozdrawiam

skoro jest dopuszczony do sprzedazy to spełnia wszelkie wymogi....??????? jezuuu wy wierzycie we wszystko co wam byle handlarz napisze???????? dobry przyklad..puzzle piankowe DOPUSZCZONE DO SPRZEDAZY sa wycofywane w wiekszosci krajów UE ze wzlędu na obecnosc rakotwórczych substancji.... i co tez sa takie zajebiste?????bo sa w sklepie czyli jest OK??? w Polsce czesto te "certyfikaty" sa guzik warte:O szkoda gadac:O

Gość rft5dg RITA
kroleffna sądząc po nicku masz kilkanaście lat, skąd znasz sie na wózkach??

Gość hEGW
napisz do ludzi z allegro, którzy go kupili i poproś o ocenę

Gość tani nie znaczy zły
przede wszystkim poszukaj opinii na temat tego wózka. Tani nie znaczy zły. Szczerze mówiąc czasem tzw sprawdzony i renomowany produkt tez okazuje się bublem, sama nie raz się o tym przekonałam. Moja przyjaciółka ma wózek Mutsy i reklamowała go już 4 razy!! Inna ma też jakiś wypasiony (nawet nie wiem jak się pisze nazwę tej firmy) a pękł jej stelaż, więc jednak znana firma to nie zawsze gwarancja jakości. Poza tym moim zdaniem nie ma co wydawać fortuny na głęboki wózek. Ma ci odpowiadać, spełniać twoje oczekiwania i po max 6 miesiącach o nim zapominasz.

Gość tani nie znaczy zły
a co "miłych" pań na tym forum - o gustach się nie dyskutuje i nie to jest przedmiotem tego topiku. ale wiadomo na kafe jak zawsze bardzo sympatycznie. Żal mi tych wszystkich które jak dużo zapłacą mają się za elegantki i znawczynie mody i stylu

do rft5dg RITA a sadzac po Twoim nicku jestes ograniczona gimnazjalistką bo nawet nie potrafisz sobie normalnego nicku sklecic:O ps.dla twojej wiadomosci mam 2 dzieci wiec mnie łaskawie nie instruuj w podstwowych tematach

Gość krolefna
idz sie utop i powiedz jaka woda, bo juz nie idzie czytac co piszesz kretynko. Nam sie wozek podoba, a tobie jak sie nie podoba to spierdzielaj

wam to znaczy komu....tępym babom ktorych nie stac na przyzwoite rzeczy dla dziecka??? dspadaj i idz policz na ile ci jeszcze zasiłek z mopsu starczy:D

Gość do rft5dg RITA
A TY KROWO MASZ DZIECKO BO PIERDOLISZ JAK POTŁUCZONA!!!!

Gość dfjalj
Przestancie wariowac. Skad jest w Was tyle jadu????? Autorko, ten wozek moze byc bardzo dobry. Ja kupilam dla mojego dziecka wozek wielofunkcyjny za okolo 700 zloty polskiej firmy. Moje dziecko ma teraz 4 lata a wozek jezdzi nadal porzadnie. I tyle ile ten wozek sie najezdzil to nikt nie zliczy. Kilka krajow, niezliczone drogi w miescie i na wsi, oraz tona zakupow pakowana do wozka i cudenko sie trzyma. Kupilam go w hurtowni, byl nowy, i wozek spelnil swoja funkcje jak najbardziej. TAk wiec tani nie znaczy, ze zly. W gondoli jezdzi sie troszeczke dluzej niz 3 miesiace, ale to jest tylko moja opinia.

Gość krolefna
nie biore zasilku z mopsu, tylko pracuje i stac mnie na nie taki wozek, ale po co tyle kasy wydawac na chwile lepiej kupic cos innego , a autorce jezeli wozek sie podoba to niech kupi , wozek nie jest zly i najwazniejsze ze ma duze kola. A tobie kretynska krolefno jaki sie podoba moze podaj jakies linki to sobie poogladamy

Gość Ja miałam taką sytuację
że nosidełko miałam od siostry, spacerówkę obiecała mi koleżanka,. Więc nie było sensu kupować wózka 3 funkcyjnego.Kupiłam samą gondolę i dałam 430 zł. Też na allegro i było w porządku.

masz tak ograniczony poziom i tak kretynskie slownictwo ze mam w dupie pokazywanie ci tutaj mojego wozka:D ps.zreszta jakbys potrafila czytac i przyswajac to byc wiedziala ze pisalam jakim wozkiem obecnie jezdze:D

Gość rft5dg RITA
do króleffny - żal że takie dziewczyny zostają matkami...współczuję matki dzieciom i ludziom z otoczenia....internet choć anonimowy to wpisy świadczą o kulturze osobistej. Dno.