Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula..oj tak..

powiedzial mi ze woli ladniejsza i wysportowana..

Polecane posty

Gość brzydula..oj tak..

tak powiedzial mi moj facet..:((chce miec ladna i wysportowana dupe..nie takie cos jak ty...:(((.... takie cos...jakbym byla rzecza...:((owszem jestem gruba..przytylqm ale biore sie za siebie ,staram sie..tylko przy jegpo pijanstwie jakos mi nie szlo to wszystko...

Gość tadeusz z opla
i ty nadal z nim jestes?:o

Gość brzydula..oj tak..
tak mnie to zabolalo..:((((siedze i placze ..jestem totalnie zrezygnowana..do tego jego picie..psychicznie juz nie daje rady

Gość kup sobie sztuczna pochfe
wysportowaną ? Jakbys zobaczyła zdjecia kowalczyk to jest mało kobieca sylwetka ..

Gość brzydula..oj tak..
on ma racje..no kazdy facet chce ,miec wysportowana dziewczyne a nie takie cos jak ja..:( moja wina ze zgrublam..tylko moja. poza tym nie moge znalezc pracy,mieszkam w uk. nie dbam o sobie jak powinnam bo nie mam pieniedzy,nie mam na fryzjera i chodze w zaszytych leginsach juz 2 mies..i w rozwalajacych sie kozakach. on zarabia ardzooo duzo ale twierdzi ze nie ma..na alkohol natoiat sie znajdzie zawsze...

Gość brzydula..oj tak..
wysportowana chodzilo o to ze ladnie szczuplutka z ladnym cialem bez faldek i rozstepow..:(...

Gość tadeusz z opla
Jestescie malzenswtem? Ile ze soba jestescie? Macie dzieci? Dlaczego go nie zostawisz? Lepiej byc samemu niz cierpiec cale zycie i byc obrazanym .

Gość brzydula..oj tak..
nie ,nie jestesmy po slubie.jestem z nim 2 lata.dzieciaczkow nie mamy... ja rozumiem ze jakby mi pwiedzial delikatniej...ale wszystko bylo ok..dopoki sie nie upil wtedy mi to zaczal wygadywac..mowic na mnie : cos( takie cos jak ty) itd... ostatnio kolezanka mi zwrocila uwae czy nie moge sie inaczej ubrac??bo coagle te same 3 rzeczy...nic nie powiedzialam ale zrobilo mi sie tak glupio..owszem chodze w tym samym ale piore..jest czyste..

Gość kup sobie sztuczna pochfe
Gość brzydula..oj tak..
zgodze sie dziewczyna ma piekna kobieca figure,,,

Gość dokladnie tak hehe
j.w

Gość brzydula..oj tak..
piekna..ale to nie zmiania faktu ze on chce wysportowana...nie mnie. :( jestem zalamana..uslyszalam juz tak wiele bardzo przykych slow od niego ale te zabolaly najbardziej na swiecie..

Gość fdsfds
wiec cwicz zeby miec taka sylwetke .

Gość brzydula..oj tak..
cwicze..i diete robie..ale sam fakt takie slowa..:( ze nawet sie brzydzi spac ze mna:((

zostaw go i nawet się nie zastanawiaj. Wiem, że łatwo powiedziec- pewnie mieszkacie razem, Ty teraz nie masz kasy itd. ale facet, który mówi takie coś swojej kobiecie to jakiś totalny zjeb genetyczny :O Poszukaj pracy, jak najszybciej- gdziekolwiek- chodź i dawaj cv, pytaj- w uk w sklepie albo jako kelnerka... Potem się wyprowadz i już. A jak juz bedziesz miała kase to o siebie zadbasz :) Powodzenia :)

no własnie- a ćwiczyć i dietę możesz robić juz teraz- do tego nie potrzeba pieniedzy, a masz pewnie sporo wolnego czasu na spacery/ ćwiczenia w domu etc. Ale nie rób tego dla niego tylko dla siebie! :)

Gość peedobeer
jak zwykle - prawda w oczy kole

też bym wolał ładną i wysportowaną, ale bym swojej dziewczynie tego nie powiedział. a na pewno nie w taki sposób, Rzuć go

Gość brzydula..oj tak..
powiedzial to po pijanemu..ale wiem ze po pijaku mowi sie rzeczy na ktore normalnie odwagi sie nie ma...dzis rano zachowal sie jakby nigdy nic:(

Gość peedobeer
ej, ładną wysportowaną i MŁODĄ !!!

Gość wlasnie wlasnie
wysportowane laski wygladaja tylko ladnie na billbordach .. Jak sie rozbiora to juz jest porazka .

Gość taka sobie:P
A ja mysle, ze nie powinnas sie przejmowac jego slowami, byl pijany, nie wiedzial dokonca co mowi. Pozatym On nie zasluguje na Ciebie, skoro Cie obraza i wytyka Ci jaka to nie jestes...

Gość tadek z opla
zostaw go teraz bo pozniej bedziesz zalowala ze nim zostalas jestem pewny:o powiedzial co tak napawde o tobie mysli:o moze jest z toba bo wie ze nie znajdzie inna kto wie jak jest gdyby Cie kochal naprawde by tak nigdy nie powiedzial.. a ak zajdziesz w ciaze przytyjesz dopiero .. do konca zycia wiecznie na diecie nie bedziesz mogla przytyc ani troche bo bedzie Cie obrazal.. zostaw chuja

Gość Aga_TT
http://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,105612,8256162,Stanik_dla_biegaczki.html Mam cialo takie jak ona To jest wysportowana laska. Ja byłam biegaczką, gdy skonczyłam biegac żylka do sportu mi zostala, 4 razy w tyogodniu jakies trening, czy to silka czy bieganie. Brzuch codziennie. I I od facetow nie moge sie odgonic, nikt jakos nie powiedzial, ze wygladam jak facet! Dziewczyno, chcesz kilka rad? nAPRAWDE ZYCZE cI DOBRZE, ALE JAK APTRZE NA MOJE KOLEZANKI Jak o siebie dbaja to porazka. Chcesz?

Gość tadek z opla
NIE WIEDZIAL DO KONCA CO MOWI?? WLASNIE POD WPLYWEM ALKOHOLU CZLOWIEK JEST NAJBARDZIEJ SZCZERY! POWIEDZIAL CO MYSLI O TWYM CIELE I JAK TERAZ LASKA MA Z NIM SIE KOCHAC Z MYSLA ZE MA TAKIE ZDANIE O JEJ CIELE?

Gość brzydula..oj tak..
po trzezwemu nie mial odwagi...owszem utylam bo jadlam ..zajadlama smutki jego alkoholizm..ale swoja droga mam klopoty z hormonami i tyje czasami od patrzenia na jedzenie...nie wiem jak sie odkuc..dobija mnie to wszystko...ja zawsze w polsce wypacykowana lalunia teraz nosze 2 lub 3 mies te same spodnie..nie mam nawet na fryzjera...a buty musze kleic super glue... mam 25 lat a moje zycie to pieklo...on pije w kazdy weekend.musi az pasc. pije co 2 dzien w tyg czasami codziennie czasami nie...po kilka drinkow..ja wszystkiemu jestem winna..:(

Gość mamamamamamkk
Co za egoista! A Ty zamiast sie usprawiedliwiac postaraj sie i weż sie w koncu za siebie zameist sie obijac! Może w ten sposob pokazesz mu ze stac Cie na wiecej a on okaze sie zwykłym dupkiem.