Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany lat 21

nienawidze swojego ciala

Polecane posty

Gość zalamany lat 21

mam zupelnie nie meska budowe ciala :O - mam penisa tylko 13 cm dlugosci i 12 cm obwodu - nieowlosiona klate, na rekach mam slabe owlosienie, jedynie nogi mam normalnie owlosione, tzn widac ze sa owlosione - co najgorsze to w wieku 21 lat brak mi normalnego zarostu na twarzy :O tylko taki delikatny :O gole sie codziennie ale to nic nie daje :O koledzy czesto mi dogaduja z tego powodu, ostatnio nawet mama zaczela sie ze mnie smiac :O - jestem niski, mam 170 cm wzrostu, mam waka klate i szersze biodra :O - nie mam wcale miesni, na brzuchu sam tlusz, rece, szczegolnie w nadgarskach, mam chude jak dziewczyna :O dodam ze w glowie jest wszystko normalnie nie wiem po co ja to pisze, musialem to z siebie wreszcie wyrzucic :O

Gość zalamany lat 21
lubie czuc w dupce wielkiego penisa :D

jak chcesz schudnąć i lepiej wyglądać to rusz tyłek na siłownię zacznij uprawiać jakiś sport. Możesz np biegać lub kupić sobie rowerek stacjonarny i jeździć. Ze stękania i wypłakiwania nic nie będzie.

Gość zalamany lat 21
boje sie isc do lekaza, mieszkam jeszcze z rodzicami i na pewno nie uzyskam od nich wsparcia, beda gadac ze jestem glupi, ze mam glupoty w glowie i ze zachowuje sie jak dziecko, a matka na pewno mnie wysmieje i bedzie mi glupio docinac

Gość zalamany lat 21
nie jestem jakos strasznie gruby, w luznych ubraniach wygladam normalnie, dopiero jak sie rozbiore jest porazka probowale latem biegac ale bardzo szybko sie mecze, po stu metrach normalnego biegu wypluwam pluca :O odpuscilem, zmienilem biegi na rower, codziennie staralem sie po jakies 20 kilometrow jezdzic i wcale nie schudlem :O

Gość zalamany lat 21
jak mam zaakceptowac swoje cialo? nie mialem nigdy dziewczyny, boje sie kobiet, boje sie ze poznam jakas bo tak to niczego sobie wygladam, bedzie fajnie i super, a jak dojdzie do seksu to ona mnie wysmieje jak mnie zobaczy nago :O

20km to mało efekty są po 50km tylko trzeba regularnie jeździć. Kolejny problem jedz zdrowo nie tłusto. Unikaj piwa, za to dużo warzyw i owoców.

Załamany powiem Ci witamy w klubie kafe prawiczków. Raczej bęziesz miał problem znaleść dziewczynę masz za duże kompleksy. Wzrost twój też na minus leci. Dziewczyny na to patrzą preferowany jest facet o wzroście w granicach 180cm. A chociaż masz prawo jazdy? np auto? studiujesz/pracujesz?

Gość zalamany lat 21
jednie u ksiedza proboszcza znajduje akceptacje, jestem ministrantem, a on bardzo lubi takich niewinnych, zniewiescialych chlopcow, bardzo czesto chodze na plebanie, ksiadz mnie przytula, caluje, masuje moje jadra, a ja mu sie odwdzieczam ssac jego wielkiego penisa, bardzo lubie ksiedza, jest dla mnie jak ojciec, wlaciwie to on jest moim biologicznym tatom, moja mam byla kiedys gospodynia na plebanii :D

Gość zalamany lat 21
to wyzej to nie ja pisalem :O bardzo kurwa smieszne to bylo :O

Gość zalamany lat 21
gdyby babcia miała wąsy ale za jaka kurwa raczke z mama mam isc? nie rozumiesz ze potem nie bede mial zycia jak sie w domu dowiedza po co ja bylem u lekarza? :O i tak kurwa mi matka docina glupio z tych powodow i ze nie mam dziewczyny :O kapselko studiuje i nie mam prawa jazdy :O "50km tylko trzeba regularnie jeździć" a regularnie to znaczy? ja te 20 robilem prawie codziennie i na trasie wymagajacej przynajmniej odemnie sporo wysilku - piach, podjazdy a na 50 to sobie co najwyzej raz w tygodniu bym mogl pozwolic wazyw i owocow jem duzo, miesa jem malo, z piwa nie zrezygnuje

Moim zdaniem masz dysmorfobię. Pamiętaj, że nie każda kobieta lubi tzw. "męskie owłosienie". A penisa masz normalnego (Polacy lubią zawyżać).

Gość zalamany lat 21
nie bede sie zaczernial, jak ktos jest idiota i go bawi podszywanie sie to trudno

Sorki, ale wez się człowieku otrząsnij. Już znam takiego jednego, który dąząc do ideału rodem z menshealthu popada w anoreksje, tą osobą jest mój brat. Więc gdy widze jak ludzie tak bardzo przejmują się swoim ciałem tak jak Ty to zbiera się we mnie taka złość, że najchetniej bym tych wszystkich kreatorów mody, stylu i imidzu ukatrupił, że ludziom w głowach psują. Męski nie jesteś? Ciało nie świadczy o tym czy jesteś czy nei jesteś meski. Nie masz owłosienia na klacie? Dla mnie już bardziej nie męskie jest jeśli ktoś miał a sobie ogolił. Jak nie masz bo masz taką genetykę to nie oznacza, że coś z Tobą nie tak. Długość penisa, uwierz że nei każdy ma 20-paro centymetrowego. Jakbyś miał poniżej 10 to wtedy może i mógłbyś się nieco martwić. Niski jesteś? 170 ho ho, to faktycznie pigmej. Srednio wysoki ale nie niski, niski to przedział 150-165. Reszte ''defektów'' ciała można na siłowni podrasować ale też z głową. Moja rada jest taka, żebyś nie zastanawiał się zbytnio nad swoim ciałem, tylko popracował nad męskością w swojej głowie, tam jest ta prawdziwa meskość. Pozdrawiam

Gość zalamany lat 21
normalnego? gdzie nie przeczytam to wszedzie pisze ze 13 to malo :O co prawda nie jakas tragedia ale malo :O

Bo chrzanisz głupoty !!!!!!!!!!!!!! Czemu miałaby się dowiedzieć? Języka za zębami nie potrafisz trzymać? Ale jak nie to nie... widocznie dobrze ci z takim wyglądem, a tu chcesz poprostu troche pomarudzić, bo cie nuda dopadła.

Gość harsh is dead
The Man - w końcu jakiś mądry!

Gość ghhghgfhgh
hej załamany :) czym Ty się przejmujesz?? mam faceta który nie ma wielkiego penisa, ma nieowłosioną klatę, na twarzy tez nie ma prawie zarostu (tylko pojedyncze włoski) ma owłosione nogi i tyłek tylko :P jest chudy, nie ma mięśni i ma ręce jak dziewczyna :D do tego znalazło by się jeszcze parę rzeczy :P kocham go ponad życie :) wcale nie uważam że nie jest męski :>

Gość zalamany lat 21
i co jest dla mnie przynajmniej dziwne to to ze nie moge przebiec 100 czy 200 metrow, bo wypluje pluca, ale np na rowerze sie tak nie mecze i jeszcze co do tych rak, to nie jest tak ze ja nie mam sily wcale, moze jestem slabszy troche od kolegow, no ale sily jednak mam wiecej jak dziewczyna, tylko moje kosci rak sa takie chude :O przy czym reszte ukladu kostnego mam dosyc masywna jak na moj wzrost

Facet to nie małpa nie musi mieć bujnego owłosienia;P Mój kolega w wielku 23 golił się raz na tydzień bo nie miał potrzeby częściej 170 to nie taki niski, jakbyś miał 160 mógłbyś marudzić, zacznij ćwiczyć wypluwanie płuc przy bieganiu minie jak trochę poćwiczysz

Jeśli się szybko męczysz, to powinieneś odwiedzić kardiologa, bo to mogą być problemy z sercem (sama takowe niestety mam i również nie mogę się przeciążać).

co do kardiologa się nie moge zgodzic, sama wypluwałam płuca gdy miałam do przebiegniecia kawałek... zrobiłam badania a kardiolog stwierdził, że mam wyniki książkowe... to była wina, że od dobrych paru lat zapominałam o cwiczeniu, pocwiczyłam troche i było z czasem lepiej ;)

Mi też lekarz rodzinny wmawiał, że to lenistwo. Uparłam się i zapisałam sie na prywatną wizytę. Diagnoza - niedomykalność zastawki trójdzielnej. Podobno dość rzadka wada serca, a jednak. Więc mimo wszystko badania zrobić warto.

Gość kisior
Do The Man bardzo madrze napisane, a do autora watku ty nie masz problemu z cialem tylko z psychika, zastanow sie pierw do czego sluzy ci cialo , jak nie masz pojecia jak jestes szczesliwym czlowiekiem to pochodz po szpitalach zobaczysz co to cierpienie z powodu ciala, wez sie w garsc , zrozum ze media zryly ludziom psychike i ludzie stali sie oblakani wytyczyli granice czegos czego nie ma to iluzja!!! nigdy nie bylo granicy oddzielajacej brzydoty od piekna, nie ma idealu czlowieka typowa modelka dla jednego moze byc ladna a dla drugiego za chuda, i to samo z toba to ze nie jestes atrakcyjny dla stu kobiet nie oznacza ze nie spotkasz tej jednej ktora pokocha cie mocniej niz te 100 kobiet razem wzietych a nawet jak jej nie spotkasz to twoje szczescie nie jest zalezne od zadnej kobiety.