Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uwoman

Dr House - najnowszy odcinek

Polecane posty

Gość Maciuś po kreczmanie
a który odcinek teraz bedzie i która seria??

Gość tinaj
Najnowszy to najnowszy ;) Ja już jestem dawno po 6 sezonie :)

Gość vghvhg
Haus uratuje komuś życie tak dla urozmaicenia fabuły. dobre:D

Gość The Piano
Nie rozumiem czemu ludzi krytykują 7 serię,mi się podoba,chociaż niektóre przypadki są przewidywalne i trochę naciągane,a i tak House'a jest świetny :D

Będzie coś z Matką Cuddy. Reszty nie zdradzę, ma być ponoć dobry. A co myślicie o ostatnim odcinku? Świetnie House obchodził się z Rachel :D a najlepsza scena ostania, końcowa kiedy ona się do niego przytula, to było takie słodkie.

Gość The Piano
Zgadzam się,końcowa scena była wzruszająca, chociaż nie chce mi się wierzyć, że takie małe dziecko umie świadomie kłamać. Nie mogę się doczekać następnego odcinka, myślałam, że ma być w poprzednim tygodniu, a tu niespodzianka, nie było :o

dzieci w tym wieku chyba kłamią wg swojego "widzimisię" : ) właśnie ściągam kolejny odcinek, nie mogę się doczekać oglądania :D

Gość Koko-33-
Gdzie można zobaczyć wczorajszy odcinek House a ?

Gość od 19 lutego powtorka serialu
bedzie na axn.

Gość Vitalianka
świetny był ostatni odcinek! może mało medyczny...ale chyba najciekawszy w całym sezonie.

Gość na której serii
tvp zakończyła emisję dr Housa?

Gość house maniak
w tvp jak mi się wydaje jest właśnie sezon siódmy, najnowszy, ósmy sezon jest na razie dostępny tylko i wyłącznie w nSeriale w ence

Gość house maniak
zaraz to jest nielegalne! wydaje mi się, że wydanie kilkunastu złotych miesięcznie na obejrzenie swojego ulubionego serialu/seriali w VOD nie jest szczytem rozrzutności- tym bardziej że odcinki są nadawane praktycznie w tym samym czasie co w usa...

Gość Dr House sezon 8 odcinek 5
Dr House sezon 8 odcinek 5 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Dr_house_sezon_8_odcinek_5 Doktor Gregory House ma kiepskie podejście do pacjentów. Najchętniej nie miałby go wcale - nie lubi rozmawiać z pacjentami i unika tego za wszelką cenę. Jest leniwy, brutalnie szczery, niegrzeczny i uzależniony od środków przeciwbólowych. Dr House jest równocześnie znakomitym, światowej klasy diagnostą. Jego niekonwencjonalne podejście, bezbłędny instynkt i potrzeba rozwiązywania najbardziej skomplikowanych zagadek medycznych sprawia, że skierowane do niego zostają przypadki, z którymi inni nie dają sobie rady... Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/

Gość Dr House sezon 8 odc 6
Dr House sezon 8 odcinek 6 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Dr_house_sezon_8_odcinek_6 Doktor Gregory House ma kiepskie podejście do pacjentów. Najchętniej nie miałby go wcale - nie lubi rozmawiać z pacjentami i unika tego za wszelką cenę. Jest leniwy, brutalnie szczery, niegrzeczny i uzależniony od środków przeciwbólowych. Dr House jest równocześnie znakomitym, światowej klasy diagnostą. Jego niekonwencjonalne podejście, bezbłędny instynkt i potrzeba rozwiązywania najbardziej skomplikowanych zagadek medycznych sprawia, że skierowane do niego zostają przypadki, z którymi inni nie dają sobie rady... Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/