Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama takie pytanie pomocy !!

Co facet miał na myśli mówiąc .....

Polecane posty

Gość Zgrywus :)
"Nie staraj się tak bardzo,zacznij to wszystko brać na wiekszym luzie ,na lighcie" Jeśli te słowa padły w kontekście waszych relacji, a nie jakiegoś zadania, wytłumaczył bym to tak: Jesteście na etapie poznawania i to może oznaczać BĄDZ SOBĄ. Na dzień dzisiejszy podchodzi do sprawy z dystansem. "Nie staraj się tak bardzo" Hmm, może i obojętnie. "aha i powiedział jeszcze , ze takim zachowaniem niczego nie przyspiesze , bo on sie nie lubi spieszyc w zwiazku etc" A te słowa by tylko to potwierdzały ,zaczynasz go irytować a ON CHCE CIĘ POZNAĆ JAKA JESTEŚ A NIE KOGO GRASZ. Ps. nie twierdzę że zawsze mam rację :P

Gość kurcze no jak to jak
czyli co, będziesz zła jak zadzwoni np. jutro? :D odezwie się sam z siebie, faceci lubią zdobywać a nie być osaczani :)

Gość jak czytam ten temat
to wcale sie nie dziwie, ze kazal Ci wyluzowac :D ..ale Ty chyba po prostu jestes taki typ, że ekscytujesz sie wszytskim i nawet jakis nic nie znaczacy teks faceta przezywasz do tego stopnia by dyskutowac o nim na forum ... mam kolezanke,ktora sie podobnie zachowuje - to ma wady i zakety, albo Cie facet zaakceptuje, ze taka jestes, albo nie :) a Ty sie nie zmieniaj - badz soba, taka jaka jestes ;)

Gość jak czytam ten temat
sorki, za literowki, mam nadzieje, ze mimo to mozna zrozumiec co tam nabazgrałam ;)

Kurczę widze , ze jest dostepny na gg i cholernie mnie korci aby do niego napisac !!! błagam !!! nie pozwolcie mi na to !!! :D

pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :D

co za głupia ku*wa !!! pierwszy sie odezwac nie chce , choc widzi , ze ja dostepna !! niech go szlag !! ale bede silna !! nic sie nie odezwe !! niech sie postara !!

podnoszę !! :d

Gość lailalailalaila
lala zrób sie niedostępna, wyłącz gg i idz pooglądaj tv a do tego znajdź sobie jakies hobby np fitness jakis itp bo za bardzo twoje zycie nkręci sie wokół niego

napisał !! pierwszy !! na gg :P oczywiscie nie odpisałam od razu , zapytał czemu sie nie odzywam, napisałam , ze nie miałam czasu :P

Gość kurcze no jak to jak
dziewczyno! chodzi o to żebyś nie tylko pościemniała że byłaś zajęta tylko faktycznie była! zorganizuj sobie jakoś życie bo ono nie może się kręcić wokół niego.

Gość moim zdaniem nic z tego nie be
dzie, bo nie pasujecie do siebie. ty sie zachoiwujesz naturalnie, ale jemu to nie pasuje i masz grac wtedy bedzie ok bo on sie nie chce za bardzo angazowac

Dziewczynki , zobaczymy jak to będzie.. damy sobie czas , i albo sie ulozy i bedzie ok albo wrecz przeciwnie..:)