Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talisa

"zazdrosne pasztety" "chciałybyście wyglądać jak ona"

Polecane posty

Gość talisa

Często czytając różne plotkarskie natykamy się na jakieś dody, kardashian, marciniak, wilkinson i tym podobne, takie znane z eksponowania się za wszelką cenę. Często pod tego typu pannami pojawiają się niezbyt pochlebne komentarze, które z kolei ich zwolennicy komentują w sposób opisany w temacie. A teraz spójrzcie np na taką Longorię, prześliczna kobieta, a jakoś bardzo mało osób pisze o niej negatywy. Dlatego, że jest nie dość, że ładną to i bardzo fajną kobietką. Chyba każdy rozumie, co mam na myśli ?

Gość talisa
Bo wiele osób myśli, że np jeśli ktoś krytykuje np Kendre Wilkinson to zazdrości jej, bo jest wypacykowana, a nie pomyśli, że krytyka bierze się z jej stylu bycia. Zauważcie, że ładne, fajne kobiety mało kto obraża, ale ciemna masa zawsze powie, że to zazdrość

Gość talisa
jestem na kacu, więc mogę nieskładnie formułować zdania, wybaczcie

Gość talisa
Gadać się gada, ale jeśli powie się o niej coś negatywnego, to zaraz wytykają ci, że jesteś zazdrosna. Rozumiesz o co mi chodzi ? To bardzo spotykane zjawisko.

Gość w sumie masz racje
na Anie Przybylską też nikt raczej złego słowa nie powie, a przecież jest chyba najładniejszą polką (dla mnie) :)