Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Madziunia_321

Szukam koleżanki do pogadania, na impreze itd. :)

Polecane posty

Gość Madziunia_321

Cześć :) Mam taki dziwny problem..heh.. Zawsze bawilam sie z moja przyjaciolka, ale od kiedy ona ma chlopaka jakos brakuje jej na to czasu, z reszta ona uwaza, ze to nie w porzadku wobec niego, a mi barkuje takiej szalonej imprezy z kumpela :( Mam chlopaka, czesto razem wychodzimy..no ale wiecie dziewczyny, ze to nie to samo :D Chcialabym poznac jakas fajna dziewczyne w wieku ok. 17-19 lat z okolic Zabrza czy Gliwic, wlasnie po to, zeby razem poszlaec, pogadac przy piwku itd. Ja kocham tanczyc, dlatego w clubie jestem w swoim zywiole zazwyczaj..i szukam wlasnie kogos takiego jak ja :) Moje znajome niestety albo sa zajete, albo maja chlopakow i oczywiscie jest gadka "Nie, bo wiesz, to by nie bylo w porzadku...", albo sie ucza ;/. Chodze do dobrego liceum i tam dziewczyna sa..heh..no za nudne, zeby ze mna wyjsc ;p Ja zawsze bylam rozrywkowa, ale troch tak dziwnie samemu na moisto isc, poza tym wiadomo z kims znajomym zawsze jest pewniej i bezpieczniej :) Jesli jest tutaj jakas zainteresowana taka znajomoscia kobitka to piszcie na gg 33106642 :D Mysle, ze na poczarkem mozemy umowic sie na piwko czy kawe w jakims neutralnym miejscu i po porstu zobaczyc, czy sie dogadujemy..a pozniej juz bedzie z gorki :) Niestety, wyjezdzam na tydzien dzisiaj wieczorem, wiec odpisywalam bede dzisija albo jak wroce :) Pozdrawiam :*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować