Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosiakakaka

Cel 1 - przerwa między udami, kto ze mną??

Polecane posty

Gość mikosiakakaka

A moze dodatkowo ktos poleci co robic? Ja nie wiem czy bede miala kiedykolwiek taka przerwe,nawet jak schudne - jestem gruszką :(

Gość izia87
przerwa miedzy udami,ja miałam jak byłam strasznie chuda wstydziłam sie pokazywać w jeansach obcisłych teraz troche przytyłam i nie mam już przerwy i strasznie sie ciesze:)

Gość mikosiakakaka
ale przeciez ta przerwa miedzy udami jest super :) Czemu nie podoba Ci sie?

Gość mikosiakakaka
i dzieki niej - nogi wydaja sie optycznie dluzsze

Gość izia87
według mnie to oszpeca taka luka miedzy nogami jedna dziewczyna miała taka mega i faceci nabijali sie z niej

Co za dziwny cel. Przecież przerwa między udami (uda sie nie schodzą, nogi schodza się dopiero w kolanach) to sa po prostu nogi krzywe. Uda powinny się schodzić nawet u osoby szczupłej! Poczytaj se o anatomii człowieka, pooglądaj zdjęcia i szkice nagich modelek.

Gość izia87
ja nie mam krzywych nóg a jednak jak warzyłam mało to miałam ale wąską faktycznie jak maja krzywe nogi to ta luka jest paskudna

Gość ja mam gorzzeej
mam normalnie patyki, nogi mi się nawet nie złączają w kolanach :O s ą strasznie krzywe :(

Gość mikosiakakaka
up pls

Gość tysu
eh tez bym chciała!!!! przerwa to moje marzenie ale niemam czasu na bieganie ani nic!! a nienawidze tego ze mam takie uda bo jak długo chodziłam np w krutkich spodenkach to raz doprowadziłam do tego (jak byłam młodsza) ze mi sie poprostu rany zrobiły od wewnętrznej str ud od tego ze sie o siebie ocierały przy chodzeniu a wiec teraz tylko długie spodnie lub rybaczki bo sie wstydze pokazywać nogi powyzej kolana:( a tak bym chciała w lecie załozyc krutkie spodenki chyba ze 4 lata juz niemiałam zadnych na sobie!!

Gość mikosiakakaka
to co walczymy razem? :)

Gość Ja chce byc szczupla ale
nie chce miec przerwy czyli krzywych nog!

Gość zalezy co kto lubi. moim
nie bedziesz miala przerwy jesli jestes grusza. nie oszukujmy sie ;)

Gość bubek66666
zreszta nie wiem czy uda Ci sie uzyskac takie cos cwiczac...no chyba ze naprawde sporo stracisz na wadze.ja jezdze na rowerku codziennie godzine plus brzuszki i hula hop i chudne na calym ciele rownomiernie. kiedys tylko na rowerze godzinami i raczej nie mialam takiej przerwy..poprostu uda byly szczuple.zreszta nie bardzo mi sie takie cos podoba;P

Hahahhaah usmialam sie bo oprocz nizszej wagi mialam taki cel jak Ty :) do niedawna jak chodzilam to moje uda ocieraly sie o siebie. Normalnie noga zahaczalam o druga. Jak zakladalam spodnie to w pasie byly ok a w udach nie doplywala mi krew. Teraz widze ze miedzy nimi zaczyna robic sie przerwa. Jak to zrobilam? Oprocz stosowania diety chodze 3 razy w tyg na aerobik lub pilates. Wykonuje wszystkie cwiczenia bez jakiegos nacisku na uda. Oprocz tego codziennie krece 30 min hula-hopem i ta przerwa sama sie zaczel pojawiac. Dla krytykujacych: nie chodzi i przerwe od pochwy do kostek heheheheheh. Chodzi o przerwe miedzy kroczem a kolanami bo kolana sie powinny laczy. Pozdrawiam.

Gość mikosiakakaka
no wlasnie-boje sie ze jesli jestem gruchą to nie bede miala tej przerwy :( ale bede musiala sie sama przekonac. moim celem jest 48 kg

Hahahhaah usmialam sie bo oprocz nizszej wagi mialam taki cel jak Ty :) do niedawna jak chodzilam to moje uda ocieraly sie o siebie. Normalnie noga zahaczalam o druga. Jak zakladalam spodnie to w pasie byly ok a w udach nie doplywala mi krew. Teraz widze ze miedzy nimi zaczyna robic sie przerwa. Jak to zrobilam? Oprocz stosowania diety chodze 3 razy w tyg na aerobik lub pilates. Wykonuje wszystkie cwiczenia bez jakiegos nacisku na uda. Oprocz tego codziennie krece 30 min hula-hopem i ta przerwa sama sie zaczel pojawiac. Dla krytykujacych: nie chodzi i przerwe od pochwy do kostek heheheheheh. Chodzi o przerwe miedzy kroczem a kolanami bo kolana sie powinny laczy. Pozdrawiam.

Gość Taka przerwa
świadczy o tym że ktoś ma krzywe nogi i to wcale nie jest sexy

Teraz doczytalam w innym temacie ze jestes typ: gruszka. No ja jestem bardzo proporcjonalna wiec wszedzie spadam po rowno. Ty pewnie niestety zanim stracisz uda to gora bedzie bardzo szczupla. No ale warto powalczyc. Powodzenia :)

Nue zgodze sie ze to krzywe nogi. Popatrzcie na wybiegi victoria secret. Modelkom nogi lacza sie u samej gory, potem w kolanach, potem w lydkach a na koncu w kostkach.

Gość mikosiakakaka
no wlasnie;/// i to jest problem. bo nie chce miec wkleslego brzucha

Gość bbh
Co za idiotki (idioci?) pisza, że przerwa między udami oznacza, że nogi są krzywe? Albo jesteście wyjątkowo grube i nie wiecie jak wyglądają szczupłe osoby, albo niestety nie wiecie jak wyglądają kości ud. Myślicie, że odchodzą prosto jak strzelił od miednicy? Jeżeli tak, to zalecam uzupełnienie ewidentnych braków w znajomości ludzkiej anatomii... Jezeli chcesz mieć ta przerwę, musisz biegać. Bieganie spala cały tłuszcz z organizmu, w tym także z ud. Jeżeli jesteś gruszką, równiez możesz ja mieć, ale będziesz musiała drastycznie schudnąć.

Gość Pomocna01
Uprawiaj sex;)

Gość mfmxkc
ja waze 49 kg mam 170 wiec to chyba noe jakos duzo a rzadnej przerwy nie mam ... tzn od kolan w dol tak ;)

Gość bronson
Dziewczyny ja mam szparę między udami, ale kolana mi sie stykają. Czy to jest fajne? co kto woli, mnie sie to nie podoba i kumple często dokuczają mi na żarty oczywiście, ale ogólnie nie podoba im się zbytnio ta szpara więc nie wiem nad czym ten zachwyt...

Gość Sandara Park
Ja jestem gruszką i mam przerwę bo biegam. Gruszki mają szerokie biodra więc większe możliwości w kwestii tej przerwy/