Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga21321903812

jak to jest ,że polscy faceci nie są przystojni często ,a

Polecane posty

Gość gdyby natura przemyslała
Polki tez zbyt ładne nie są , bo bardzo rzadko wygrywają konkursy miss swiata .....

Gość olga21321903812
jasne.. :P ok widze ,że macie swoje teorie . ja jednek uważam ,że Polacy to baaardzo odbiegaja od innych narodowości pod względem urody i nie tylko.. Moja znajoma ma męża hiszpana. i co jakoś poleciał na polkę na stałe?

"sdfgsdfgsdf olga21321903812 Widać,widać tak samo jak Ty potrafisz pewnie zobaczyć jednego Włocha wśród tłumu polaków to tak jest też na odwrót" Sama sobie przeczysz. Podobno włosi bardzo się różnią wyglądem od Polaków, więc musiałby się w tłumie wyróżniać. Tak samo Polkę można rozpoznać za granicą z kilometra.

Gość olga21321903812
gdyby natura przemyslała - ale za to cżęsto są dobrymi modelkami :P

Gość sdfgsdfgsdf
"Ola- za granica nawet najwiekszy pasztet ( chodzi o kobiety, bo naszych polskich frajerow nikt za granica nie ruszy) ma powodzenie. Ale to znaczy tylko ze masz wieksza szanse trafic na kogos fajnego, nie wszyscy to swinie" To tylko świadczy o tym jacy są faceci za granicą,bo skoro największy polski pasztet wyjeżdża bo u nas nie może znaleźć faceta i tam jest ok to coś musi być nie tak z tamtymi facetami :P

Gość gdyby natura przemyslała
gdyby Polki były ładne , to miałby przynajmniej 3 tytuły miss swiata . Tymczasem Polka wygrała konkurs miss swiata tylko raz !!!

Gość olga21321903812
jak rozpoznać polkę z km niby? ja za granicą widuje wiele biały dziewczyn i nie wiem ktora to polka ,ktora czeszka, a która np francuska na pierwszy rzut oka..

Gość olga21321903812
konkursy miss to są ustawiane i każdy o tym wie. wiele modelek jest polkami i to o czymś świadczy

Gość sdfgsdfgsdf
olga21321903812 Bo jesteś kobietą to nie umiesz,a my faceci to potrafimy :P

Gość zonkaaa
Niestety, ale muszę się zgodzić z autorką , polacy nie należą do przystonych mężczyzn tak generalnie, chociaż zdarzają się wyjątki. Jednak bardzo często mają korzenie niepolskie. Ja mam przystojnego śniadego męża i jestem bardzo z tego zadowolona, moje znajome szaleją na jego punkcie , a faceci jak to faceci z zazdrości mówią różne bzdury

"Wow, ile tu "światowców" na kafe ostatnio. same Mietki ktore z każdego tematu zrobia gorzkie żale, bo Polki sa łatwe. Ola- za granica nawet najwiekszy pasztet ( chodzi o kobiety, bo naszych polskich frajerow nikt za granica nie ruszy) ma powodzenie. Ale to znaczy tylko ze masz wieksza szanse trafic na kogos fajnego, nie wszyscy to swinie" Ciekawe dlaczego ja mam masę znajomych kobiet za granicą? Tych co znam rzeczywiście z realnego świata. Na Facebooku też mam pełno znajomych z Kanady i USA. Do tego Joanna Krupa jest moją dobra znajomą i też ja mam na Facebooku. Jeśli myślisz, że Polakami nikt się nie interesuje, to jesteś w błędzie. Wielu Polaków na świecie jest dyrektorami, prezesami, czy politykami. Mój dobry znajomy Polak był prezesem potężnej sieci telekomunikacyjnej, ktora też z akcjami chciała wejśc do Polski. teraz ma jedną z największych firm na świecie handlujących co2 i karbonem . Chodzi o limity na emisję dwutlenku węgla w państwach. Wszyscy mają żony z tamtych krajów, wiele chętnych lasek na nich lecących i masę znajomych.

Ale oczywiscie ja dyskryminuje brzydkich ludzi. Po prostu odrażajacy sa ci faceci w brudnych dresach, z piwskiem w reku, kapturem na łysym lbie...obgadujacy jak by to on piepszył ta czy tamta "dupe" z czym do ludzi?:p kultura i troche zadbac o siebie, nic dziwnego ze nikt naszych panow nie chce. Pozdro dla normalnych ( ktorzy zapewne na babskie forum nie wejda)

Jeśli któryś z nich nie powie do ciebie po polsku, że jest Polakiem, który emigrował, to nigdy tego nie poznasz. pomyślisz, że to Kanadyjczyk, albo Amerykanin, z masą kasy i klasą.

Gość monaeliza
tak naprawdę do zachodzie nikogo się nie szanuje, tam się pieprzy każdy z każdym i nikt nie dba o opinię. Mimo, że nigdy nie związałabym sie z Arabem, Turkiem, Włochem i tak uważam ze są najpiękniejsi. Po prostu lubię taki typ urody. Polacy w ogole mnie nie przekonywują , i w ogole sie z nim nie bratam

Gość asdfgbhnjmk,l
i zrobił się male-virgin-fest :D

Gość fdsfds
a Polkami interesuja sie tylko zagraniczni faceci ktorych zadna kobieta nie chce.. Najczesciej tak jest ... Na przyklad Anglik interesuje sie Polką , bo zadna Angielka go nie chce .. Najczesciej Polkami interesuja sie zatem niezbyt atrakcyjni faceci ...

"olga21321903812 jasne.. ok widze ,że macie swoje teorie . ja jednek uważam ,że Polacy to baaardzo odbiegaja od innych narodowości pod względem urody i nie tylko.. Moja znajoma ma męża hiszpana. i co jakoś poleciał na polkę na stałe?" A kim on jest? HJakie ma wykształcenie, czym się zajmuje? Jaki ma status społeczny? I jak wygląda?

Gość fdsfds
a naiwne Polki sa szczesliwe jesli byle jaki palant sie nimi zainteresuje .

Dobra znajomych z calego swiata to tez mam, to zaden powod do chwalenia sie. A pytanie czy masz typowo polska "urode"? Czy kobiety interesuja sie toba ze wzgledu na wyglad czy charakter? Ja nie cierpie polskiego marginesu ktory wyzywa rodaczki, a sam nie ma nic do zaoferowania. Oczywiscie sa wyjatki.

Gość zonkaaaaa
Kapitan, a może te laski lecą na ich kasę, a jakby byli biedni to żadna z nich by nawet nie spojrzała na niego. Widzisz i tutaj południowcy mają przewagę bo może być bez wyksztalcenia , kasy i tak się będzie podobał kobietom.

No cóż wiele Polek też nie przypomina tej Pani: http://www.youtube.com/watch?v=uSI061gJ4yo :classic_cool: Polki maja dość ładne ciała. Co je np. wyróżnia od przeciętnych Amerykanek. Ale zarówno z Latynoskami i Azjatkami nie mają startu. Na chłopakach to się nie znam, ale jakie cechy wg. autorki musi posiadać facet by został uznany za przystojnego i jakie są podstwowe różnice między Polakami i tymi cudzoziemcami wg. autorki?

Gość fdsfds
na Polki lecą faceci zatem odrzuceni przez lokalne kobiety

Gość fdsfds
Polki maja mokro w gaciach gdy zagwizdze na nich jakis włoski menel , ktore zadna Wloszka nie chce .

Gość prwda w oczy koleee
Popieram, polscy faceci to w wiekszosc pasztety. Niscy, lysiejacy z wielkim bebzonem, do tego czesto nudziarze i marudy. W ciagu ostatanoch miesiecy tych przystojnych to moze widzialam z trzech, dodam ze czesto podrozuje. :o

"olga21321903812 gdyby natura przemyslała - ale za to cżęsto są dobrymi modelkami" Modelka nie musi być ładna. Musi albo być plastyczna - nijaka (Ola Kuligowska i ta druga z finału co odpadła), albo charakterystyczna np. jak Devon, albo nasza top końska szczęka. Zobacz 10 najlepszych Top Models - wszystkie są ładne, ale nijakie i nie oszałamiające: http://je.pl/qjpd na ulicy nawet nie zwróciłabyś na nie uwagi. dopiero po zabiegach stylistów wyglądają jakoś na wybiegu lub foto.

Gość olga21321903812
,,Na przyklad Anglik interesuje sie Polką , bo zadna Angielka go nie chce .. Najczesciej Polkami interesuja sie zatem niezbyt atrakcyjni faceci ... " większej bzdury nie czytałam :D wogole takie pierdoły tu wypisujecie ,że az głowa boli :P

Gość olga21321903812
ale jagodzinska już jest bardzo ladna moim zdaniem :P

" [zgłoś do usunięcia] cheek Ale oczywiscie ja dyskryminuje brzydkich ludzi. Po prostu odrażajacy sa ci faceci w brudnych dresach, z piwskiem w reku, kapturem na łysym lbie...obgadujacy jak by to on piepszył ta czy tamta "dupe" Oczywiście cheeek, tacy właśnie pracują w biurach maklerskich i innych firmach w Warszawie. Gdzie ty mieszkasz i z kim się zadajesz?