Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody20latek

Kolejny raz zauroczyłem sie w 30latce

Polecane posty

Gość mlody20latek

Nie wiem, ta liczba jest jakaś magicnza? Kobiety w wieku 30lat pociagają mnie bardziej niż inne... :/

Gość fdfdsfdfdfdfd
tia, bo akurat pełno jest wolnych - rozwiedzionych, samotnie wychowujących dziecko, desperatek po przejściach - 30-latek a mało jest wolnych 20-latek bo te zazwyczaj z racji swej młodości i zalet jakie ona daje nie mają problemów ze znalezieniem sobie faceta. ;) za 5 lat będziesz do 40-latek wzdychał a i tak będziesz sam. hahaha

Gość efgbfnhgnhgdndn
mlody20latek Nie wiem, ta liczba jest jakaś magicnza? Kobiety w wieku 30lat pociagają mnie bardziej niż inne... :/ niech zgadnę pedale wszystkie najseksowniejsze 20-ki sa zajęte pzrez twoich rówiesników?. Każda 20-ka leje na ciebie bo u swoich jesteś niczym ? :)

Gość jddddddddddddddddda
zdarza się, ja mam faceta właśnie od takiego przebiegu jak Ty i razem już 10 lat, on 30 ja 40. Dodam, że 3 lata temu wyznawał mi miłość chłopak 20 letni!! Świat się stacza na dno, razem z nimi dziewczyny. Jak patrzę na te 20 latki, wytapetowane i z cellulitem, to niczego się nie obawiam.

Gość IMO13246
Być może dłatego, że kobiety po 30 WYDAJĄ SIĘ BYĆ dojżalsze emocjonalnie. Jak powiedział jez schodząc ze szczotki ryżowej-"pozory mylą"...

Gość meerkat
ja mam 26 a nawet baaardzo mlodzi (max 20) za mnia sie ogladaja. wiem zboczenie, ale nie z moje strony, tylko z ich :P

Gość jak tak czytam, to
Na szczęście jestem ponad walką dziewczyn między sobą, bo mam idealnego dla mnie faceta. Dlatego nie obsmaruję żadnej 20stki, 30stki. Nie przeszkadza mi nawet jak 40stki chodzą do klubów i odbijają facetów 25tkom, a 19stki 30stkom mężów :) Pozdrawiam szczęśliwe kobiety :) ...... http://roxanne.pl/prezent_na_walentynki.php

Gość mam tyle lat i ciagle zarywaja
do mnie 20latkowie:p nigdzie i do niczego sie nie spiesze (za to mase 20latek spieszacych do slubu, zaraz obok jest tu temat zdesperowanej 20latki:-D) i dobrze wiem czego chce:p