kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 hej dziewczyny która też o tym maży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2011 ale dlugo juz sie staram niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 jak długo??? bo my dopiero 3 cykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2011 w cykl i czekasz na upragnioną ciążę? ja juz 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce mi sie logować Napisano Styczeń 22, 2011 moja droga piszę się marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2011 2 cykl miało oczywiście być a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 Wiem ale jak wysłałam to zauważyłam hej dziewczyny która też o tym marzy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 24 lata Wiem że niektóre tak jak ty czekaja dłużej ale dlamnie już to za długo a gdzie tam jeszcze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 a ty ile masz lat??? a co lekarz na to jest wszystko ok??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2011 3 cykl to duzo nie przesadzaj to dopiero poczatek zdrowe osoby staraj sie nawet rok czasu pozatym jestes jeszcze mlod a masz czas co ja mam powiedzec 2 lata juz walcze i lecze od jakiesgos czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwarcoowa Napisano Styczeń 22, 2011 Kurde ile jeszcze tego pozakładacie? Mało jest takich topików ? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 jak ci to przeszkadza to po co wchodzisz na te topiki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia87 0 Napisano Styczeń 22, 2011 Miałam już zabieg usuwania torbieli! dlatego mam obawy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2011 Kwarcoowa jak ic sie nie podoba to nie wchodz proste wolne forum i kazdy moze sobie zakladac topiki jakie tylko chce zal ci dupe scika to tez sobie załoz nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 22, 2011 kakusia87 to nie koniec swiata usuniecie torbieli 3 cykl to dopiero poczatek twoich staran także glowa do góry jeszcze bedziesz miala tyle dzieci ile bedziesz chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość "upragniona" Napisano Styczeń 22, 2011 Jak ciażą może być upragniona to zobaczysz pokilku latach starań! Po co nowy temat zakładasz? Eviki ci nie odpowiada, musisz miec swój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach