Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobicpomoc

Chłopak i dyskoteka..

Polecane posty

Gość niewiemcorobicpomoc

Cześć. Mam problem dotyczący pewnego chłopaka... Poznaliśmy się jakieś 3 miesiące temu na dyskotece. I od tamtego czasu dzień w dzień rozmawiamy przez telefon, dwa razy się spotkaliśmy. Dzisiaj on jedzie z kolegami na dyskotekę. No i powiedziałam mu że ja też pojadę. Tak teoretycznie rozmawialiśmy o tym. I on mi powiedział, że jakby mnie nie wpuścili na imprezę (mam 17 lat) to na pewno by ze mną całą noc nie siedział w aucie, że dla jednej dziewczyny by nie olał dwudziestu kolegów, i że co ja sobie wyobrażam, ze jestem pępkiem świata? Później mi powiedział że żartował [no fajny żart, nie powiem] i stwierdził, że jestem na razie jego dobrą koleżanką a nie dziewczyną i że by mnie nie zostawił ale na pewno całą noc by nie siedział ze mną przed dyskoteką. Nie wiem co mam sobie o tym myśleć... Mama mi mówi żebym sobie go na poważnie nie brała skoro on tak mówi... Co o tym myślicie?

Gość WYPIERDALAĆ HUJOPLĄTY!!!
MAMA MA RACJE

Gość ja pomoge :)
no powiedzial Ci tak wlasnie dlatego zbey dac Ci do zrozumienia ze ejstes tylko klezanka i nikim wiecej...wiec wybij go sobie z glowy :)

Gość niewiemcorobicpomoc
japomoge wiesz co on mi mówi? że mu na mnie zależy. i że chciałby być ze mną. opowiada mi gdzie byśmy jeździli latem...i takie tam historie. jak ja mam go traktować? ostatnio ciągle się kłócimy. o jego byłą, jakąś tam przyjaciółkę...