Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktaktonie

dzidzia piernik?

Polecane posty

Gość jaktaktonie

hej ja na codzien ubieram spodnice czasami bardziej eleganckie,marynarki, sukienki we wzory lub jednokolorowe,sweterki zapinane i te w serek zwykle, jesli chodzi o bizuterie stawiam na jeden mocny akcent nie lubie swiecic jak choinka czy wg was ubieram sie jak tzw dziudzia piernik? dodam ze mam 20lat.

Gość jaktaktonie
moze jednak ktos sie wypowie?

Gość karo98
ja mam sportowy styl wiec ci nie doradze

trzeba by zobaczyc foto tych strojow fakt noszenia sukienki nie znaczy ze jestes dzidzia piernik

dziewczyna ma 20 lat i sie ubiera jak własna babcia. ale to nie jest dzidzia piernik. dzidzia piernik to jak 60 latka ubiera sie jak nastolatka. mylicie pojecia lalki.

Gość dzidzia piernik to starsza
kobitka np ok 50-tki która ubiera się jak nastolatka,inaczej mówi sie też:z tyłu liceum z przodu muzeum

Gość majatoja23
no właśnie, a co to jest dzidzia piernik, każdy ma swój styl, mozesz ubierać sie tak jak Ci się podoba i jak Ty dobrze sie czujesz, wejdź na www.pogrosiku.eu i wtedy przejdą Ci dylematy, są tam fejne oferty

Gość kamkaklamkaq
domyslam sie ze chodzi o to ze dziewczyna ubiera sie elegancko a nie jak wiekszosc panterka zeberka roz tipsiki solara i siano na glowie wg mnie to dobrze bo 20latka to juz nie gowniara a mloda kobieta i powinna ubierac sie kobieco a nie tandetnie

Gość 90hnd
wole panterke,zeberke w wieku 20 lat niz garsonki,sweterki jak 30letnie kobieta w pracy biurowej(dresscode 24h)

Gość kamkaklamkaq
z tego co czytalam nie bylo mowy o garsonkach ale tutaj klania sie czytanie ze zrozumieniem. Nie sadze zeby modne w tym sezonie marynarki byly atrybutem 30latek tak samo sukienki i spodnice ,nie kazdy musi czuc sie dovrze w panterce http://unu.magazyn.pl/bielizna-moda/figl-moda-na-lato taki styl jest bardzo ciekawy i elegancki zreszta sukienki i spodnice zawsze beda lepiej sie prezentowac niz leginsy w panterke:) ale kazy lubi inaczej ja autorke rozumiem bo sama mmam podobny styl w ciuszkach typu tuniczki zebra leginsy roz czuje sie zle

Gość wpisz nazwe123
ale jestescie ograniczone! boze czy kazdy musi sie ubierac tandetnei??? nie sadze zeby to byl babciny styl zreszta musialabym zobaczyc ale wkurza mnie ta panujaca wokolo tandeta:)