Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TERAZ TO SIE WYSTRASZYLAM

DZIWNE FOTOGRAFIE, ROZMYTA TWARZ - ZNAK SMIERCI???

Polecane posty

sluchajcie ktos moze zetknal sie z czyms podobnym?slyszalam ze fotografie ludzi ktorzy maja niedlugo umrzec czesto nie wychodza jak powinny-sa rozmyte, przeswietlone albo cos w ten desen. A ja mam cos innego - otoz zdjecie robione aparatem cyfrowym zsotalo wydrukowane - i moja twarz po lewej stronie wyglada jak zmasakrowana, jak zalana krwia albo poparzona, nie wiem jak to opisac, takie rozlane barwy, jakby na zdjecie cos sie wylalo. zwalilam wine na drukarke.ale teraz znowu wywolywalam zdjecia.3 kolejne, drukowane juz z w innym miejscu....zmrozilo mnie jawnie!!! znowu moja twarz po lewej stronie...wygladam jak upior ....naprawde sie wystraszylam...zdjecia przerzucone na kompa wygladaja normalnie, gladka, jasna skora....a na wydruku.....:/co to moze byc??????

Gość 4584935890345454545
a opłaciłaś Twarzowe??

Gość 4584935890345454545
he he albo obejrzałaś kasetę i masz 7 dni :P

Gość francxa
farby do drukari kup leprze i niegladaj tyle horrorow

dupa n ie prowo! nie chcesy to nie wierz ! ja tez w duchy nie wierze ale slyszy sie o dziwnych rzeczach wiec pytam, bo niemile mnie to wstrzasnelo...nie jest fajnie zobaczyc taka dziwnie znieksztalcona twarz na kilku zdjeciach...nawet moj facet sie zdzwil tym....

Gość xdvdx
chyba jesteś chora

Gość Cplay
ostatnio tez tak miałam ale okazało się ,ze miałam ufyflany obiektyw także tego przeżyjesz ale i tak umrzesz.

chyba sie Ringu naogladalas, albo Oszukac przeznaczenie :D a drukowalas jakies zdj na ktorym nie jestes z lewej strony??

jak was to smieszy to spox.tyle ze mi sie ciezko z tego smiac bo wciaz mam w pamieci jak moi chrzestni nie wyszli na zdjeciu na slubie kuzynki.wracajac z wesela zgineli w wypadku:/a potem jak wywolywano zdjecia i dawali rodzinie to ich na zadnym nie bylo...wszytsko przeswietlone

dobra dobra, juz powaga. pytam drugi raz, drukowalas jakies inne zdjecia, gdzie nie jestes z lewej, ale np w srodku lub z prawej? wydaje mi sie, ze gdybys faktycznie miala umrzec, to na kompie tez mialabys rozmazana twarz, a nie dopiero jak wydrukujesz.

mam 25lat.co tu wiek ma do rzeczy? na roznych fotach jestem w roznych pozycjach i ukladach.

no cos troche podobnego, takie sinoczerwone rozmyte plamy...jak zeskanowalam to wyszlo normalnie, bez tych plam!!!!tak jak zdjecie w kompie/na aparacie

Gość NEIN
A jak wyglądają inne osoby, reszta twojego ciała, otoczenie?

calkowicie normalnie

Gość mikka2411
to daj fotkę :)

dziwne....ale nie martw sie, ja nadal utrzymuje, ze gdyby cos Ci grozilo, to na komputerze tez cos byloby nie tak z twoja twarza. albo w aparacie cyfrowym juz tez.

właśnie moim zdaniem niekoniecznie na kompie musiałyby być te plamy w sumie fajnie jakbyś dała te fotkę ocenilibyśmy

Gość Prrrrrrrrrrr
Pokaż fotę, ocenię. Specjalista.