Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krakowiaczek666

ciagle gra w mmo

Polecane posty

witam, jestem zdruzgotany zdruzgotany tym, co dziesieję się w moim zwiąku. Pracuję, uczę się...staram się spłacać kredyt za mieszkanie. Niestety moja dziewczyna, z którą mieszkam nie ma pracy. Całe dnie spędza grając w mmo...czasami, kiedy przynoszę jej kwiaty wydaje mi się, że więcej radości sprawiają jej wirtualne prezenty od internetowych znajomych. Jestem załamy tą sytuacją:( napisałem bo nie mam z kim o tym pomówić pozdrawiam Forumowiczów...

Gość tretewtew
wyślij jej postaci w grze dorodny BUZDYGAN. jeśli się nie domyśli o co chodzi to - przykro mi - jest stracona :(

masz 3 wyjścia 1) olać ją 2) przyłączyć się do niej i też grać 3) przyłączyć się do gry i/lub pokazać jej że są jeszcze inne fajniejsze rzeczy na tym świecie trzeci punkt będzie łatwiejszy do zrealizowania jeśli gra w mmo tylko dlatego że ma za dużo wolnego czasu a nie gra aby grać (i nić innego ja zbytnio nie interesuje)

hihi nie mam dostępu do jej gry;/ niedługo mamy się pobrać...nie wiem czy tego chcę. Kocham ją ale nie potrafię już walczyć o Nią z jej wirtualnymi kolegami