Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa Waszych opinii

Wyśmiałyście bloga Ancyś. A co powiecie o tym?

Polecane posty

Gość ciekawa Waszych opinii

http://dogandme.blox.pl Nie, to nie mój blog, nie reklamuję go :D Znalazłam wśród innych biorących udział w konkursie i czytam. Z góry uprzedzam również, że nie znam tej dziewczyny, nie mam z nią żadnych zatargów i nie życzę jej źle. Nie będę więc odpowiadać na zaczepki typu: "A ty masz faceta? Jak tak, to co robisz przed kompem?", itd. Co sądzicie o tej dziewczynie, jej życiu i wpisach? Jestem ciekawa, ile osób myśli podobnie jak ja.

Gość eeee taaaaam
Nie chce mi się czytać całości, ale widać, że dziewczynie smutno samej. Wmawia sobie to szczęśliwe singielstwo i tyle.

Gość dzisiaj in orendż
a ja troche poczytalam i odbieram autorke jako sfrustrowana, wiecznie nieszczesliwa kobiete :O do tego jest strasznie przemadrzala i zarozumiala

Gość vbghnhjncf
ha! i bardzo dobrze, ze taki blog powstał chociaż jedna mądra, niezależna dziewczyna, bo jak patrzę na te słabe, naiwne i głupiutkie kobiety które bez facetów wpadają w depresję to aż mi wstyd za własną płeć :O ps. wszyscy wiedzą, że wibrator lepiej zaspokoi kobietę niż penis ;)

Gość ale ona nie jest mądra i
niezależna :O nie zna nawet angielskiego, wieczorami siedzi tylko przy kompie albo gra w sudoku, a wpisy na blogu poświęca temu, jak zaglądała komuś przez szybę do auta i ten ktoś dłubał w nosie :O no i co drugi post nachalnie podkreśla, jak to jej dobrze samej, jasne, chyba sama siebie musi przekonać, skoro w kółko o tym gada

No niestety, zbyt miła to ta dziewczyna nie jest. A jej frustrację zdradzają wpisy, które w zamierzeniu miały być pełne ironicznej wyższości, a tak naprawdę są żałosne (piję do opowieści o kupnie prezentu dla kogoś tam z okazji zajścia w ciążę, a potem złośliwego komentowania marzeń o potomstwie). I nudny ten blog trochę :O Jeszcze żeby jego autorka coś robiła, korzystała z tej swobody: podróże, imprezy, nauka... A w jej życiu nic się nie dzieje, całymi dniami siedzi sama z psem. Smutne.

Gość uuuppppppppp
...