Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona monika

Facet wyszedl bo nie podalam piwa

Polecane posty

Gość porzucona monika

Mam problem mam 23 lata i od 3 lat jestem z chlopakiem, ktoremu czasem odbija... zadaje mi bol bez powodu i doprowadza do lez potem mowi ze nie ruszaja go moje lzy. Czesto sie wyglupiamy i mi dokucza ale robi to mocno i boli jak ktos wygina Ci rece albo szczypie a potem mam siniaki. Dzis tez byl u mnie i sie wkurzyl ni z gruszki ni z pietruszki chcial zeby isc mu do sklepu po piwo... no to ze łzami w oczach pzoszłam bo inaczej powiedzial ze pojedzie do domu.... potem jak wrocilam to chcial zebym mu podała piwo a ja nie podałam no i wyszedl.... wylecialam za nim odjechal mi z przed nosa i nawtykal... i teraz chust wie gdzie jest... moze poszedl na dyskoteke z kolegami bo powiedzial ze nie moja sprawa gdzie on pojdzie... masakra cala sie trzese i wrrr

Gość dzulia
daj sobie z nim spokoj,bedzie cie bil .to jakas patologia powinien jeszcze tobie przyniesc piwo

Gość ghhfdhgnfdkh
zostaw go moja dziewczyna czytajac powiedzial zaslugujesz na lepszego

Gość ghhfdhgnfdkh
to jakis fiutek

To chyba prowokacja, bo nie wierzę, że można być tak głupią:O Jak w ogóle możesz być z kimś, kto Cię nie szanuje, zadaje Ci ból i robi siniaki ? Naprawdę sądzisz, że Cię kocha, jesteś aż tak ślepa ? Otrząśnij się w końcu, przejrzyj na oczy i zostaw go dla własnego dobra.

Gość dzulia
oznaki sadysty. A ty mu jeszczze chcesz dobrze zrobic bo sie pan obrazilze nie chcialas isc SMUTNE I PORAZAJACE

Gość porzucona monika
dac sobie z nim spokoj? moze on sie jeszcze gniewa za to ze go dwa tygodnie temu robiac loda zranilam w zoladz ulamanym zebem

Gość dzulia
AZ sie wierzyc nie chce w takie glupoty. zranilas go.ojojo a on cie dzis nie zranil .?zastanow sie dziewczyno

Gość sosek
no jasne kochajcie takich i tak za nim bedziesz szalec

Gość porzucona monika
to co ja mam zrobic siedze sama i rycze. a mialbyc taki sobotni wieczor namietny....

Gość dzulia
a jakbys mu za mocno przygryzla...i co po tym wieczorze namietnym...."bo zupa byla zaslona..."

Gość kirkorrr
Podaj i mi piwo kobieto.

Gość hajjjjja
przeciez ewidentnie szukal pretekstu zeby dzisiejszy wieczor spedzic gdzie indziej i z kims innym

tak to jest pretekst ze przez ciebie wszytsko i sobie wyjdzie głupi huj ubieraj sie i idz gdziekolwiek