Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhjjjjjjjjjjjjjj

mialam dzisiaj przecudooowny dzien !!! ;-)

Polecane posty

Gość bhjjjjjjjjjjjjjj

Najpierw pojechalam z facetem do muzeum, ale nie sprawdzilismy i bylo zamkniete, wiec poszlismy do lasu i: - ugnoilam sobie spodnie do kolan a buty w calosci i pol plaszcza - widzialam 10 dzikow, a pozniej jeszcze 1 - wszystkie z bardzo bliska - widzialam 15 jeleni z 20m - zrobilam zdjecie 4 sarnom! A teraz jestem w domu i wreszcie taje ;)

Gość bhjjjjjjjjjjjjjj
Tajam, tj chyba juz w koncu odtajalam ;-) Czy dziki chcialy jedzenia (pewnie biedaczki chcialy) nie sprawdzalismy bo bylo ic sporo, a wiekszosc wygladala na male

Gość jak dla mnie to ten
no cudowny. ja tez mialam cudowny.spedziłam tu pół dnia.widziałam w sklepie zula co chciał 2 zl.widziałam dzire w siatce ale nie zareagowałam po czym zgubiłam pomidora a takiego smaka miałam. widziałam małe gówno pod klatką i tez nie zareagowalam tylko przeszłam obok. widzialam z okna padajacy lekko snieg i widziałam tez latajacego ptaka.

Gość bhjjjjjjjjjjjjjj
Oj, zuli to dzis widzialam tez chyba z 15. Stwierdzilam, ze dzis chyba jest "Dzien Zula". ;-) Pierwszych trzech na przystanku autobusu do muzeum, kolejnego w sklepie kolo kawiarni gdzie pilismy herbate z cytryna no i w drodze powrotnej w miescie w roznych punktach. Gowienek tez sporo, takie okragle czarne - dzicze lub sarnie, za to udalo mi sie w nie nie wdepnac ;-)