Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotoRest

siateczkowy bodystocking na Walentynki

Polecane posty

Gość fotoRest

Witam. Jak w temacie, czy taki prezent byłby odpowiedni na Walentynki dla dziewczyny? jestem facetem i jestem ciekaw czy dziewczyny tolerują taki "strój" jako prezent:)

Gość to ja mam propozycje
zalezy od kobiety, jedna sie ucieszy, inna stwierdzi ze jestes debilem i lepiej uwazaj zeby twoja tak nie pomyslalas, skoro pytasz o to obcych ludzi ktorzy jej nie znaja i nie wiedza jaka ona jest i maja wiedziec lepiej od ciebie :o

Gość fotoRest
Tak wybralem juz, nie jest to zwykla taka sama siateczka ale są na niej wzory, ma satynową kokardkę na biuście i .. hmm specjalne rozcięcie w kroku :P Dodam,że uprawialiśmy już seks ze sobą.

Gość _Misiek__
Jak najbardziej. Moja na rocznicę ślubu dostała ode mnie białe body koronkowe i jest z niego bardzo zadowolona.

Gość _Misiek__
Tylko najbardziej mnie zasanawia fakt, że zawsze to zakłada gdy ja wychodzę do pracy. Ewentualnie jest w to ubrana gdy wracam z roboty.

Gość _Misiek__
To akurat nie wydaje mi się śmieszne. Tym bardziej, że się wykosztowałem.

Gość fotoRest
a może po prostu ma jakieś opory i wstydzi się narazie przy Tobie to nisić i teraz się do tego przyzwyczaja jak jest sama?:)

Gość fotoRest
ja mojej przed zakupem nic nie sugerowalem i nie wyciągalem z niej inf. czy takie rzeczy sie jej podobają dlatego jestem troszke niespokojny czy aby z prezentem trafię w przyslowiową 10tkę.