Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobił mnie mąż

Uderzyłam męża a on mnie pobił!!!

Polecane posty

Gość pobił mnie mąż

Dwa liście, jeden kopniak w nogę i uderzenie z pięści. On pociągnął mnie za włosy a ja nie wytrzymałam i uderzyłam go po raz kolejny po czym mnie dusił przez kilka minut a na koniec odepchnął. Często urządzam swojemu mężowi awantury gdy mam gorszy dzień. Nie wiem co dalej z naszym małżeństwem?

Gość 272 03.... co dalej :)
Jak masz siniaki to zrob sobie obdukcje.

Gość pełna wiary
przetrzymywal awantury a teraz psychika mu wysiadla...was juz nie ma bo nie zapomnisz tego. musisz zmienic otoczenie i zaczac od nowa...

Gość a masz z kim?
rozwod albo kiedys bedziesz siedziala w wiezieniu, bo wezmiesz noz do reki i go zabijesz

To że ja mu urządzam awantury to moje prawo. A on jedyne co powinien to pokornie to znosic, bo taka jest rola mężczyzny w małżeństwie. A nie że ja go wyzywam od ch... on wyzywa od kur.. miałam prawo się zdenerwowac.

Gość a masz z kim?
nie wiem kim Ty jestes i co soba reprezentujesz ale przemoc domowa objawia sie w kazdej warstwie spolecznej natomiast to jak Ty to opiseujesz, zakrawa na patologie i jaies niziny drabiny spol. kiedys moze i nie wytrzymasz i moze bedziesz siedziala, kobiety jesli morduja to wlasnie narzedziem zbrodni jest noz i uderzenie w afekcie uwazaj, dorze Ci radze, skoro juz teraz On bije cie piescia i kopie Swoja droga wciaz nie moge uwierzyc ze kobiety i faceci tak sie upodlaja i tkwia w takich zwiazkach

Gość pełna wiary
co ty mowisz????? on ma to wytrzymac? co z jego psychika? pewnie juz ja prawie zniszczylas? ja mam zasade: jak chce coszrobic wobec mojego faceta mysle... CZY JA BYM CHCIALA ZEBY ON TAK ZROBIL? CHCE KRZYKNAC? CZY CHCIALABYM ZEBY ON KRZYCZAL?

chyba śnisz babo...pokornie to Ty możesz się spakować i jeszcze pokorniej robić wypad z życia faceta....co za bezczelność lub prowokacja :D

To ja go uderzyłam dwa razy w twarz, kopnęłam, po czym uderzyłam z pięści a on zaczął mnie dusic po czym z całej siły odepchnął mnie na ziemię i poszedł. To że kobieta krzyczy nie znaczy że facet ma takie samo prawo, przemoc wobec kobiety to coś okropnego.

Gość pełna wiary
odpowiedz a sprobuje pomoc... po to piszesz chyba...

Gość Jelcz342
Trzeba było nie zaczynać. Powinien cię pożucić w głebi lasu, żebyś innego faceta nie krzywdziła.

Gość dsdsdsddsaawewe
kolo chuja mi to lata

Gość IMO13246
Co za ciota nie facet. Dusić swoja kobietę... Ja bym Ci przyjebał z półobrotu :)

Gość a masz z kim?
jak mozna uderzyc meza piescia i kopac ????? Ojej to on w takim razie zadzwonoc do dzielnicowego i niebieska karte wam zalozy, za przemoc w rodzinie, no coz.. moja teoria sie sprawdza: pojdziesz siedziec predzej czy pozniej idz na jakas terapie czy cos, no chyba ze pozniej juz tylko psycholog w wiezieniu

Gość pełna wiary
a niektorzy chca rownouprawnienia... wedlug mnie wartosci wynioslas z domu... nie obraz sie ale kobieta nie moze byc kura domowa...itd. myslisz pewnie ze powinno byc tak ze ty sprzatasz itd. a facet przynosi kase i traktuje cie jak ksiezniczke???? nie ma tak... to nie uczciwe...... powinno byc wszystko po rowno...podzielone obowiazki domowe i zarabianie. wzajemny szacunek i wspolna radosc z wielu rzeczy...

Gość Bożeeee
jesteś psychiczna kobieto. to ty masz wielki problem ze sobą, musiałby być święty żeby nie zareagować na coś takiego. myślisz że możesz bić męża a on ma to pokornie znosić BO JESTEŚ KOBIETĄ? jeśli to nie prowokacja to jesteś szurnięta

Gość Jelcz342
Przepraszam to nie jest kobiata. Tak one się nie zachowują. Prosze nie obrażać kobiet.

Gość a masz z kim?
to prowakacja na bank

Gość Anka B.
odejdź puki możesz. puki nie macie dzieci. puki cierpisz tylko ty. ja do tej pory nie umiem wybaczyc sobie cierpienia dwojego synka. weszłam tu przez przypadek. nie czytałam całości.

Gość a masz z kim?
Anka B. ale autorka jest wlasnie motorem przemocy domowej ;) bije i kopie meza

Gość Jelcz342
Anka B. Jak ktoś chce niszczy swoje życie to niech niszczy. Ty masz poważniejszy problem i nim się zajmij Aniu.

Gość Anka B.
Kobieta to co innego.

Gość a masz z kim?
juz sobie wyobrazam autorke i tege biednego meza.. wraca chlopina umordowany po 3 zmianie.. a tu nagle awantura i cios z piesci od zony w blond odrostach.... i fajka w gebie.. nie wiem dlaczego ale tak sobie autorke wyobrazam

Sorry , ale mam wrazenie ,ze to prowokacja. Tak do konca , nie rozumiem czy autor(ka)sie nam zali czy chwali- w przypadku gdyby to jednak byla prawda, w co watpie