Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedostepnaxd

Jak ozywać tampona?

Polecane posty

Gość niedostepnaxd

czesc. Mam 14 lat i od 5 lat mam okres. Nigdy nie używałam tampona, nigdy nie chciałam, i nie myślałam o tym. Ale postanowiłam zacząć używać. Ale kompletnie nie wiem jak. Próbowałam dziś, ale coś było nie tak. I mam kilka pytań. 1. Czy się go czuje? Jak włożyła, i wstałam to go czułam, i strasznie bolało. 2. Jak najlepiej wkładać tampon? 3. Jakie są najlepsze na początek? Mam nadzieje że pomożecie :)

Gość kup Tampaxy z aplikatorem
ale jako dziewica mozesz miec klopoty z ich aplikacja. Najlepiej zacznij od najmniejszego rozmiaru, zeby przy okazji nie pozbawic sie dziewictwa ;) bol oznacza, ze tampon jest zbyt plytko. Prawidlowo wlozony jest praktycznie niewyczuwalny. Najlepsze sa takie z aplikatorem, bo wtedy nie musisz paluchow wkladac zbyt gleboko i brudzic sie krwia. Poza tym tak jest wygodniej. W srodku opakowania jest ulotka z "instrukcja obslugi" ;)

Gość Firankla
3. Ja polecam Ci OB MINi z otoczką silk touch na początek. 1. Prawidłowo założony tampon jest niewyczuwalny, nie powinnas go czuc w ogole 2. Musisz sama podjąc technike, ja daje jedną noge na wanne i tak kładam