Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasrana romantyczka..

Wspomnienia zabijają od środka...

Polecane posty

Gość zasrana romantyczka..

lato , ciepłe wieczory, tylko wino, jezioro, nasza muzyka i my... idę się schlać :( 🖐️

Gość piątek sobota
zostań...

Gość sheeeeeeeeeee
przestan, bo zaraz tez pojde :(

Gość anżella
ehh obudziły się we mnie moje :( również idę po drina... wolałabym nie mieć wcale..

Gość coconutt1
a ja bym chciała coś takiego przeżyć :) coś tak pięknego żebym płakała ze szczęścia że coś takiego mi się przytrafiło

Gość Kaśka123321
ehh... a mnie właśnie rzucił chłopak po kilku latach chodzenia. szkoda, że nie mam nic mocniejszego, bo bym z chęcią się napiła. w sumie teraz jestem wściekła, ale nie chcę nawet myśleć co będzie jutro.

Gość Kaśka123321
no, przydałby się taki przycisk. ehh :(

Gość malgo98765432
po czasie zostaja zawsze dobre wspomnienia, zazwyczaj. po czasie nawet zwykle rzeczy wydaja sie byc takei dobre . czlowiek lubi idealizowac. chociaz ja mam podobne do twoich. jezioro noc las tylko my. wszystko razem i tylko we dwoje. zjawiskowo. pewnych rzeczy nie da sie odwrocic. za to inne sie zaczyna doceniac. najlepiej jest wyciagnac wnioski, i doceniac w czasie rzeczywistym to co przytrafia sie dobrego. to trudne. sama nad tym pracuje

Gość miriamoss
hmmm i ja sie rozmarzyłam.... Przypominają mi się piekne chwile z moim juz ex chłopakiem..... hmmmm to były czasy :)

Gość efdefde
chemia robi swoje...

Gość tęsknie do ciebie
ja też chciałabym zapomnieć... już rok, to straszne..

Gość miriamoss
U mnie minęły 2 lata... ale nie tesknie za nim.. mimo ze czasem wracam do tamtych dni :)

Gość malgo98765432
ja o dziwo wracam do wspomniej sprzed 4 lat... mimo ze po drodze bylo jeszcze wiele innych moze lepszych.

Gość nawiasem mówiąc
najlepiej zachowywać te piękne wspomnienia i pielęgnować je..dziękować ,że były takie chwile i cieszyć się nimi a o tym co złe zapomnieć

Gość pewna pani pod 30tke
a ja bym chciała coś takiego przeżyć coś tak pięknego żebym płakała ze szczęścia że coś takiego mi się przytrafiło -- uwierz mi, nie chciałabyś :( :( zawsze by było z tobą i zabijało od środka.. j.w...

.dziękować ,że były takie chwile i cieszyć się nimi--hmm trudne.. nawet bardzo trudne... automatycznie wpadasz w dół z chęci powrotu do tamtych chwil.. chociaż na kilka minut, sekund.. a wiesz że to niemożliwe i już nie wróci..

Gość malgo98765432
pewna pani.. masz racje. zal za straconym ogromny.

Gość nawiasem mówiąc
ja nie mówię,że to łatwe ale chyba lepiej-mieć co wspominać,niż nie a że boli,to inna sprawa czasem tak boli,że życie traci sens

tak fajnie je mieć, tylko gorzej jak utrudniają codzienne życie, jak wysoko postawiają poprzeczkę co do nowych przeżyć, doznań , kiedy nic tak nie zadowala jak to co było..

Gość czarna powieka
Ja marzę o fajnym chłopaku, który jest dobry i wrażliwy i potrafi współczuć i ma litość. No ale takiego przecież nie ma, bo taki był tylko Jezus Chrystus. A dla mnie pozostaje na tym świecie spotkać mężczyznę - skrzyzowanie Beny Hilla z Charle Chaplinem (to z wyglądu) oraz z charakteru: krzyżówkę buldoga z pudlem.

Gość andrrrr
dlatego boję się starości :O siedzieć w fotelu i tylko wspominać ...

Gość czarna powieka
Benny Hill - czyli wyłysiały grubas z głupkowatym uśmieszkiem Charle Chaplin - czyli kurduplowaty nieudacznik.

Gość czarna powieka
mężczyzna o charakterze buldoga - czyli agresywny mięśniak z wiecznie skrzywionym ryjem i nie w sosie facet z charakterem pudla - lalusiowaty wymoczek

Gość hluuuuuuuuup
a powiedzcie wolałybyście tak przeżyć kilka zajebistych , cudownych lat, a później byle jakich, czy cały czas żyć sobie "dobrze" czyli nie zajebiście,ale nie byle jako?

Gość nie lepiej przeżyć
przeżyć coś cudownego i mieć co wspominać niż nigdy tego nie przezyć??przecież wspomnień nikt nam nie zabierze,po latach nie boli tylko się uśmiechamy do wspomnień,pozdrawiam wszystkich co przezyli bajkę

Gość luki92
Nie ma co się zastanawiać co jest lepsze. Po prostu jak coś było no to się nie cofnie:)