Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiiiiii

Mąż powiedzial ze jestem nudna

Polecane posty

Gość nataliiiiiiiii

Co to ma znaczyć. jesteśmy razem 12 lat, mamy 8 letnie dziecko. A on tak po prostu ze nie ma o czym ze mną rozmawiać bo jestem nudna i poszedł grać na konsoli.. To co go trzyma przymnie przez te wszystkie lata ? Nie wiem jak z nim rozmawiać czego oczekuje -nie odzywa się do mnie bo go nudzę:-(

Gość sheeeeeeeeeee
noooo...przeciwko konsoli kobieta stoi na przegranej pozycji :) ale tak na serio... przypomnij sobie o czym gadaliscie na poczatku jak byliscie swiezo zakochani, wymysl cos....wypad za miasto, czy zrob mila klacje przy winie i swiecach, cos milego....zaskocz go!! :D

Gość andrrrr
tak to jest jak się bierze ślub dla wyglądu i seksu 🖐️

Gość Zimna Chciwa Neurotyczka
Niech się cieszy że jesteś nudna, bo dopiero by zapłakał jakby usłyszał jakies rewelacje w typie, że masz sekrety przed nim.

Gość nataliiiiiiiii
Odkąd ma konsole to sex raz w miesiącu. nie dość ze jestem nudna to juz chyba nie atrakcyjna. Kurcze on ma 38 lat a zachowuje się jak gówniarz. O przepraszam jak był gówniarzem to nie schodził ze mnie. Jak byliśmy młodsi to dużo wychodziliśmy razem imprezy,kino,basen teraz on ma swoje hobby ,mnie nigdzie nie zabiera. Nawet chciał żebym sama z dzieckiem na ferie pojechała. Kurcze nie wiem chyba naprawdę mu się znudziłam.

Weź mu od czasu do czasu zostaw dziecko a Ty wyjdź, do fryzjera, na aerobik, albo na pogaduchy z koleżanką, zrób coś dla siebie. Miej swoje życie a nie tylko męża i tylko z nim planuj wolny czas. Wtedy zauwazy że Twoje życie nie kręci sie tylko w okół domu i mężulka, tylko możesz mieć też inne zajęcia.

Gość dzieki za cynka....
musze mojemu kupic konsole w takim razie.

może jesteś :D żarcik :p trzeba mu było powiedzieć, że inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą ;)

Gość kumoszka
pokaż mu, że nie wszystko jest robione "pod niego" Wyjdź z domu, zostaw z nim dziecko, jeśli zapyta o której wrócisz, powiedz mu, a później spóźnij się z godzinę. Wystrój się, bądź tajemnicza. Nie mów "idę z Ewką na kawę", samo "wychodzę" wystarczy. Po kilku takich razach odstawi tę konsolę.

Gość a moze kupice jakas gre zebysc
mogli pograc razem? tylko jesli nigdy nie gralas to nie mozecie grac ani w wyscigi, ani zrecznosciowki ani strzelanki bo we wszystko przegrasz i bedzie to dla niego nudne....

Gość peedobeer
widocznie gry które ty oferujesz są nudniejsze od tych jakie ma konsola :P

PzW nat soł bed :D chociaż trochę inaczej sobie to wszystko wyobrażałam ;) konfrontacja marzeń i oczekiwań z rzeczywistością zazwyczaj kończy się kacem :p i tak się dziś czuję :classic_cool:

księgowość :D praca fajna ;) tyle, że po raz kolejny okazałam się typem aspołecznym

byłoby łatwiej gdyby było tu paru facetów :D ;)

Gość Eleeeene
niech sie cieszy , ze jestes nudna, przewidywalna a nie nosi rogow jak jelen na rykowisku :-P Co Ty nie masz zadnych argumentow , by takiego madrusia zgasic szybko ? Kobieto -troche agresji w sobie wykaz!!!

Niestety, nie jestem na tyle łatwowierna, żeby tak sądzić :D nie klei się bo mam trudny charakter, znaczy nie potrafię się otworzyć nawet przed osobami, które znam od lat :o ale to już przerabiałam na forum :classic_cool: w rodzinie ok chyba :)

Gość kto się nudzi
Więc on się nudzi Nudzą się tylko nudni ludzie , a co najgorsze, zanudzają wszystkich dookoła Skoro ty żono się nie nudzisz to znaczy że w tobie nie ma nudy i ty nie jesteś nudna Proponuję ci abyś chociaż raz spojrzała na swego męża chłodnym i trzeźwym okiem, nie przez pryzmat swojego zakochania, a zauważysz że twój mąż to fasada a za nią pusty czerep, chłonący sieczkę z konsoli....zdobądź się na rzeczową wycenę stopnia rozwoju duchowego swego męża w którym tkwi nuda i pewnie nie ma w nim miejsca na nic mądrego, zauważ że to twoje wyobrażenia o nim przystrajają go w wartości , których on tak naprawdę wcale nie posiada. Zdejmij go z piedestału, bo to nie jego miejsce. Ale nie dyskutuj o tym z nim, bo gadane to on ma , i swoje racje stawia na pierwszym miejscu, wygrywa poprzez obrażanie ciebie i ranienie ciebie. Pora postarać się o twardy pancerz i odjechać od pustego i nudnego osobnika. W następnej kolejności poszukaj innych wartościowych wzorców wśród innych ludzi, poszukaj w książkach, filmach , telewizji, w internecie....a potem w realu ...jest wielu nie nudnych ludzi którzy się nie nudzą bo nie ma w nich miejsca na nudę.

Gość lekka zenada
Ciekawe teorie, jedna lepsza od drugiej - ja jestem zdania, ze nie nudza sie raczej glupcy, bo im niewiele do szczescia potrzeba :P. Co prawda ja bym nie powiedzial kobiecie, ze jest nudna (gdyby mnie rzeczywiscia tak nudzila wolalbym sie rozstac), ale gdyby jednak do tego doszlo, to jakies dziecinne gierki w stylu wychodze i nie wiem kiedy wroce co najwyzej by mnie rozsmieszyly :P

Jestem pocieszona na maksa :D Czyżbyś sądził, że źle Ci życzę? ;) Nie ma takiej opcji, żebym kiedykolwiek polubiła swój wygląd i charakter, więc pozostaje mi tylko jakoś pchać ten wózek :)

Gość Iza87
Jestes nudna, bo nie masz swojego zycia pewnie i tylko poswiecasz sie jemu i dziecku. Jak zaczniesz miec zainteresowania pozadomowe to nagle sie zrobisz interesujaca. DObrze Ci tu ludzie radza, zebys wychodzila a kolezankami na drinka, chodzila na aerobiki czy inne zajecia, miala rozne hobby. Skoro on siedzy przy konsoli i tym sie zajmuje to ty mozesz chodzic na kurs jezykowy/tanca/szydelkowania czy na silownie czy nawet jakies kolko poetyckie albo cokolwiek Cie tam interesuje.

Gość Iza87
@kto sie nudzi - bardzo madre slowa, zgadzam sie w 100%!

Gość pograj w klocki
jasne, ten sam efekt dzieciątko puste bawi się przy konsoli konsolą i grami wypełnia swój czas? Tylko tyle potrafi? Jak tak się uzależnił od konsoli i gier, to sprawa przegrana, bo on uzależniony jak alkoholik Chciałabyś alkoholikowi towarzyszyć w piciu?

Gość Znam to ..........
No ja mam podobny problem.Tyle ze nie powiedział ze jestem nudna. Mam swoje zajęcia,prace itd. Ale jego to nie interesuje tez całymi dniami siedzi przy konsoli. Gra, gra i gra. Jak na takiego wpłynąc. Swiata poza Kill zon nie widzi :-( . Jakie argumenty ? bo ten ze jego zachowanie ma zły wpływ na dziecko( ciągle widzi jak gra) nie skutkuje,Tylko powtarza ze się czepiam a powinnam się cieszyć ze przynajmniej w domu siedzi a nie z kumplami się szlaja.