Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg

Ale jestem żałosny.

Polecane posty

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg

Pisałem z dziewczyną na czacie i po jakimś czasie doszło do wymiany zdjęć,a że ona mi się nie spodobała to wysłałem jej zdjęcia sosa. Żałosny jestem,nie??

Gość kikirikidwa kamyki
co to jest sos

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
kikirikidwa kamyki To taka dawna gwiazda tego forum-teraz trochę przygasła :P Miał on nick sosssssssss coś takiego.

Gość kikirikidwa kamyki
żałosne jest raczej to ze miałes na kompie zdjecie jakiegos obcego kolesia, albo ze Ci sie tego zdjecia chciało na neie szukac;p

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
kikirikidwa kamyki No na kąpie to nie mam takich zdjęć :P A i szukać praktycznie nie musiałem,bo wystarczyło wpisać w google "sossss kafeteria " i już :P

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
Miało być na kompie :P I to z tym zdjęciem to podszyw,ja wysłałem nie przerobione.

Gość kikirikidwa kamyki
no ale własciwie to dlaczego sie przejmujesz dziewczyną której nie znasz i w dodatku ci sie nie podoba? nie ma sensu myslec o sobie ze jest sie żałosnym w takiej sytuacji...;p gorzej byłoby gdyby ona ci sie podobała bo wtedy musiałbys odkręcac tą sytuacje gdybys chciał sie z nia umowic a tak? jebac to :*

Gość Filip20
Hahaha dobre hahaha... Dobrze zrobiłeś :)

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
kikirikidwa kamyki W sumie masz racje,ale jednak tak głupio wysyłać nie swoje zdjęcie.I to w dodatku kogoś takiego jak sosss i pisać ze to ja.

Gość kikirikidwa kamyki
nie wiem kto to ten sos ale gdy piszesz " to w dodatku kogoś takiego jak sosss" to mam wrazenie ze to jakis bóg ;p Z ta panną pewnie juz nie bedziesz miał nigdy kontaktu, nawet jesli wchodzi na kafe i wie kto to jest sosss to jakie to ma znaczenie? nie wie kim jestes Ty, jestes anonimowy i zawsze mozna sie z kogos ponabijac a nie brac tak wszystko do siebie. jesli cie to pocieszy to kiedys wkręcałam pewnego chlopaka dosyc poważnie i wysłałam mu zdjecie mojej kumpeli ktore mogł zobaczyc na nk np i jakos do głowy mi nie przyszło ze jestem załosna a wcale nie było to juz tak bardzo anonimowe

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
kikirikidwa kamyki Sosss miał tutaj opinie boga wśród gimnazjalistek :P No w tej mojej dzisiejszej "historii" najlepsze jest to że ona to łyknęła i mimo iż nie pisałem o niej nic miłego ona napisała o mnie ( a raczej o nim) że jest fajny hehe

Gość no bo on jest fajny
i masz racje to bylo zalosne

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
no bo on jest fajny Czyżby jakaś fanka gimnazjalistka jeszcze nie śpi hehe :P

Gość kikirikidwa kamyki
to jest niewazne;p nie szukaj problemu na siłe:D dziewczyna ci si enie podoba. nie znasz jej jestes anonimowy podoba sie jej sos a nie ty jesli chodzi o wygląd;p a co do boskiego sossa:D to nie jestem gimnazjalistką i wchodze na kafe prawie codziennie i kurde nie wiedziałam ze jest tu ktos tak sławny :)

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
kikirikidwa kamyki A od kiedy tutaj zaglądasz??On ostatni zamilkł bo była z nim tak mała afera hehe

Gość kikirikidwa kamyki
od pół roku? jaka afera? kurcze chyba jestem jakaś ślepa, albo topik był głupio zatytułowany i nie pokusiłam sie zeby wejsc

Gość Twoje im można łatwo namierzyć
to karalne pod zarzutem rozpowrzechniania cudzych zdjęć ....osobiscie poinformuję sossssss'a o sprawie.

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
Twoje im można łatwo namierzyć Ja podałem tylko jego linka którego on sam osobiście wstawił,więc co mnie straszysz :P Tym bardziej że dziewczyny z czatu nie znajdą żeby to potwierdziła :P

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
kikirikidwa kamyki Przecież tu było masę tematów z napisem sossss w tytule,więc nie wiem jak się uchowałaś nie znając tego bosa :P

Gość zadra w dupie:)
ten drugi obmacywacz to maz Gabi z "GNW"?

Gość dsfgdsgdsfgfdsgdsg
zadra w dupie:) ten drugi obmacywacz to maz Gabi z "GNW"? Raczej nie :P