Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzaminowana

jak się ubrać na egzamin?

Polecane posty

Gość egzaminowana

Dziewczyny poradzcie, mamy zimę, jak sie ubrac na egzamin zeby bylo cieplo, wygodnie i elegancko? Jak Wy sie ubieracie? Latem wiedzialabym co na siebie wlozyc, a zima ciezko :/

Gość egzaminowana
dodam, ze jest to egzamin na studiach. nie chcialabym np brac ze soba szpilek, zeby potem je przebierac na uczelni. chcialabym pojsc juz ubrana tak, zeby w nic sie nie musiec przebierac. ale eleganckich kozakow tez nie mam, takich ktore mozna zalozyc do spodnicy. mam raczej takie zwykle do chodzenia na codzien

Gość najlepiejj
seksowna a zarazem elegancka skórzana gorsonke!

Gość fdsbs
koszula+ciemne, eleganckie spodnie (z marynarka jesli masz) albo spodnica ale niezauwazylam ze by sie to obecnie praktykowalo. ja zazwyczaj zakladam komplet kanty+marynarka, czasami koszula, czasami jakas prosta gladka bluzka w ciemnym kolorze, czasami kamizelka (materialowa) na koszule i same kanty

Gość a byla jakas na egzaminie
w skórzanych spodniach - mam takie czarne i wygladaja elegancko

Elegancko. Jakie dokładnie są twoje kozaki bo to będzie decydujące? Ja ubierałam zazwyczaj: - wełniany komplet (przy ciężkich mrozach) spodnie plus marynarka pod spód cienki golf lub top z długim rękawem kozaki/botki torebka i płaszcz -gdy nie było -20: eleganckie spodnie + bluzka/oszula + żakiet/rozpinany sweterek + płaszcz + kozaki/botki + torebka - gdy było tak jak teraz czyli prawie 10 stopni spódnica + bluzka /sukienka +grube rajstopy (gdy było około zera bawełniane teraz są świetne wzory) + żakiet/rozpinany sweter + płaszcz Kiedy masz egzamin? Teraz jest przewie 10 stopni wiec jeśli ubierzesz się z rozsądkiem na pewno nie zmarzniesz.

Gość Bez przesadyy
Kto wozi ze sobą buty na przebranie na egzamin? :D