Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyylkotyyyle

ile dni w miesiacu staracie sie o dziecko?

Polecane posty

Gość gość
My w pierwszą ciażę trfiliśmy w 1 cyklu starań, przy moich cyklach 31-32 dniowych kochaliśmy się w 13, 15 i 17 dc, i jak widać zaskutkowało, jednak ta ciaża nie trwała długo, potem mogliśmy zacząć starania zaraz po pierwszej miesiaczce no i udało się w 2 cyklu, a kochaliśmy się w 10, 12, 14, 16, 18 dc no i dzisiaj jestem w 13 tygodniu ciazy :) uważam, że codzienny seks nie ma sensu, osłabia plemniki. powodzenia.

Gość izzzunia2
Czy ktoś z Waszych Panów stosował Fertiem, Beparent, lub inne takie preparaty? Czy któryś z nich rzeczywiście wpłynął na powiększenie liczby plemniczków? zastanawiam się czy mogę je zaserwować mężowi przed wizytą u androloga...niby są to preparaty witaminowe,ale jednak mam pewne watpliwości,a nie chciałabym zwlekać...Dziękuję z góry za info

Gość gość
nawet jeżeli teraz twój mąż zacznie brac jakiekolwiek suplementy, to poprawa nasienia będzie widoczna dopiero po około 3 miesiacach

O ja nie mogę :D myślałam że ja nie jestem romantyczna, ale nazywanie sexu staraniem sie o dziecko to już nawet u mnie odpada :D dziwię sie że faceci jeszcze w ogóle chcą się z wami "starać" :D to tak samo romantyczne jak bycie dawcą szpiku

Gość gość
Stosuję npr, mam Cyclotest - komputer cyklu. Dzięki temu wiem dokładnie kiedy mam owulację/dni płodne. W tym okresie współżyjemy praktycznie codziennie, natomiast w inne dni, kiedy przyjdzie na to ochota :)

Gość gość
Ja jestem podobnego zdania. To fakt ze tutaj na pewno takie suplementy pozytywnie wpływają na męskośc naszych facetów.

Gość gość
Najlepiej sie wstrzymac przez tydzien i wtedy sprobowac, tak podobno najlepiej a nie ze codziennie

Gość gość
Jesli chodzi o takie wzmocnienie witalności u męzczyzn to jest jeszcze jeden suplement który doskonale sobie radzi w takiej sytuacji Erekton.

Gość gość
A czy w jakiś specjalny sposób przygotowujecie swoich mężczyzn do roli ojców ? czy podajecie im jakiś suplement ?