Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacus

Proszę pomózcie

Polecane posty

Mam powazny problem Zostawiła mnie dziewczyna z którą byłem ponad 4 miesiące kocham ją i tesknię bardzo , ostatnio się pokłucilismy oto ze nie powiedziała mi ze ma problemy z sercem dowiedziałem się od jej macochy a chwilę puzniej od niej pijanej :( było dobrze ona tak myslała ale we mnie było cos nie tak w jeden dzien powiedziałem zeby nie paliła wyzuciłem jej fajke z buzi to się obraziła ale 10 min puzniej zapaliła mimo tego nie wyszedłem ale jak juz 2 zapaliła to nie wytrzynałem nie wiedziałem jak do niej dotrzec ja sie o nią martwię kocham i tesknię chciałem do niej wrócic wziołem winę na siebie ale to nic nie dało napisała mi ze nie wie czy moze mi jeszcze zaufac ??? tego bardzo nie rozumiem czemu starałem sie prubowałem dbac i kochałem :( co mam zrobic zeby wróciła ja bez niej zyc nie mogę :(:(:(

Co do tematu: Chłopie. ona ma problemy z sercem? A pali i pije? No ludzie... Daj sobie z nią spokój bo serce masz dobre a ona ma niepoukładane jeszcze w głowie.

Gość Laura88
Zgadzam sie z naczelnym.Jeśli ona nie dba o swoje zdrowie znaczy ze jest nie odpowiedzialna i.................glupia

Gość ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
DAj sobie z nia spokój jest tyle fajnych i mądrych ( w przeciwienstwie do niej) ze na pewno kogos znajdziesz.Ty ja bedziesz prosił zeby przestała palic a ona cały czas bedzie na Ciebie krzyczeć .Chcesz tak zyć?

Ona ma 17 lat , Ludzie wiemze jest tyle kobiet na swiecie ale ja się zakochałem i cierpię :( i co mam zrobic prubuję zapomniec ale nieumnie :(

Gość pestka---
ona ma 17 lat pali i pije, to wyobraz soebie co bedzie robic jak bedzie miala 20....litosci

Wiesz ja się z nią nie chce wiazac na całe zycie ani miec z nią dzieci bo pali nie dba o zdrowie nie pije to się jej 1 raz zdarzyło przez te 4 miesiące zeby z nią na całe zycie się zwiazał musiała by się zmienic nie licze na to on tez nie chce się wiazc na całę zycie , ja po prostu chce byc szczesliwy teraz i ona mi to dała mimo ze nie jest ideałem i dlatego chce z nia byc do tego sie w niej zakochałem i zalezy mi na niej . co mam zrobic ?