Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

PIELUSZKI DADA

Polecane posty

Wczoraj po raz 1 kupilam te pieluchy no i jak narazie jestem zadowolona, fajna cena i jakosc rowniez, ale slyszlam gdzies ze maja je wycofac ze sprzedazy.....to prawda?

Nic o tym nie słyszałam ale wiem że są rewelacyjne byłam z nich bardzo zadowolona i u starszego już dziecka mam tu na myśli 1,5 rocznego wytrzymywały całą noc czego nie mogę napisać o pieluszkach bardziej renomowanych firm.

Gość a nie wydaja sie one wam
za twarde, sztywne? takie wg mnie sa. ja uzywam bella happy, te sa moim zdaniem rewelacyjne, naprawde lepsze od oryginalnych pampersow, ktorych uzywalam dla 1. dziecka, bo nie znalam happy :-P

tez uzywam tych pieluszek probowalam z innymi:pampers,pampers sleep&play,z rossmana baby dream i inne i z tych jestem naprawde zadowolona bo np pampersa po 3 godzinach byla przesikana a ta nie bardzo dobre sa i tanie;)chyba nie cofna ich ze sprzedazy bo wiele mam je uzywa;)

Jak dla mnie wlasnie nie sa sztywne, przypominaja pampersy czego nie mozna powiedziec o huggisach, kosztuja 2 razy tyle ale tamte to sa sztywne.

Gość KochamCięMalinko
jestem za dada również je uzywam najpierw ty ,,firowych''pampersów uzywałam ale przyszła połozna i powiedziała żeby dada są bardzo dobre i jestem zadowolona i pupeczka mojego maluszka tez :)

Ja używam dada odkąd mała skończyła 2 miesiące . Dla mnie są super jakościowo i ogólnie są ładnie . Rzepki się nie odpinają . I to nie prawda , że je wycofują .

To dobrze, bo właśnie na forum gdzieś czytałam o tym, ale jak nie to fajnie :) Dzięki za wypowiedzi

Gość barbara1984
ja tez kupuje juz od lat najpiewr do corki uzywalam teraz do synka 16 miesiecy DADA i sa rewelacyjne i cena bardzo przystena,ale nie slyszalam o wycofaniu a czemu niby??