Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzulia

smuto mi

Polecane posty

Gość dzulia

wiem ze wiekoszosc napisze obrazliwe slowa .spotykam sie od 3.5 roku z facetem po 2 latach dowiedzialam sie ze ma...zone.calkiem przypadkowo.nie podejrzewalam go o cos takiego nawet w najczarniejszych snach.kiedy sie dowiedzialam od razuto skonczylam jednka po miesiacu on zaczal dzwonic mowic z to nie prawda ze powuedziala to osoba ktor ago nie lubi.nie do konc mu wierze.znowu zaczelismy sie spotykac,i tak jest juz rok.on pracuje w miecie ktorym ja mieszkam a ona gdzies....jest mi ciezko bow iem ze musze to zakoczyc jednak nie umiem nie mam sily to boli....

Gość jajjajajajajjajajjaj
a to nie mozna sprawdzic w urzedzie stanu cywilnego, gdzie jest zameldowany? Przeciez adnotacja musi byc , ze taki a taki osobnik jest zonaty badz kawaler. Jesli Tobie nei udziela informacji to idz z nim do USC i sprawa sie wyjasni. Jezu -jak ja nie rozumiem sierot co daja sobie lac wode.

Gość dzulia
przeczytaj uwaznie co napisalam...a mianowiecie ze nie WIERZE MU on mi wcale nie leje wody...raz powiedzial i tema sie skonczyl.

Gość fochy!
no pewnie koorwa bo w urzedach od razu podadza wszystkie dane dla kazdego zainteresowanego :D:D:D ja pierdole jakie debilstwo :o

Gość było tak blisko siebie
nie rozumiem co cię boli:O skurwysyna zostawić to bolesne jest? wątpię:D

Gość dzulia
nie pomyslala ze to sa uczucia .

Gość dzulia
no jasne pojde i od razu mi powiedza kto zonaty kto k awaler.bez sensu

hahahha jasne , lepiej jak dupe obrabia zonaty koles. A to nie mozna zazyczyc sobie zaswiadczenia badz jechac z nim do USC. No nie -jasne ,Nic sie nie da zrobic , kazdy kazdego moze dymac na potege. Od roku mu nie wierzysz ale dupy nadstawiasz. Powodzenia idiotko 🖐️

Gość dzulia
do jajajajjaja -ty wogole nie umiesz rozmawiac najlepiej obrazic kogos wyzwac...zalosne .nie zycze ci zebys byla w takiej sytuacji pamietaj nie wiesz co cie z zyci moze soptkac i tez mozesz byc ...jak napisalaS IDIOTKA

Gość dzulia
DO JAJAJAJAJAA - TY WOGOLE NIE UMIESZ ROZMAWIAC ,NAJLEPIEJ KOGOS WYZWAC OBRAZIC.NIE WIEESZ CO CIE W ZYCIU JESZCZE SPOTKA I TEZ MOZESZ BYC JAK TO NAPISALAS TA IDIOTKA

glupich nie sieja , sami sie rodza . Powodzenia w dawaniu dupy moze zonatemu naiwniaczko. A o uczuciach to masz takie pojecie jak swinia o gwiazdach , jak dajesz sobie kity wcisnac.

Gość dzulia
ZDZIWISZ SIE ALE WIEM co to znaczy miec uczucia,ale z Toba nie ma rozmowy tylko obrazanie dawanie d*****y.kulturaln czlowiek takich nie uzywa slow

badz zdrowa bo rozumna to ty nie bedziesz- Nie dziekuj.