Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielnyporanek

lubicie dość szczupłe dziewczyny?

Polecane posty

Gość szukajamodpowiedzzii
a ja mam 166cm i okolo 68 kilo wagi ponoc po mnie tego nie widać, ale dupsko mam niczego sobie. mimo wszystko juz od mlodych lat mialam i mam wciaz powodzenie u mezczyzn:)) no i ponoc jestem mistrzynia w sexie oralnym:)))

Gość uiop
małe, drobne, . . . TAK!

Gość amelka13579
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje

Gość panna bi
Dla mnie też tylko szczupłe i szczupli. Lubię partnerów i partnerki wręcz chudych. Dodam, że o ile z kobietami nie ma większego problemu (można jednak znaleźć szczuplutkie, zgrabniutkie i fajne), to z facetami dzieje się coś strasznego. Grubi, bezkształtni z ginekomastią. Okropność. Walka z otyłością nie dotyczy tylko kobiet. Panowie też powinni spojrzeć na siebie krytyczniej.

Gość do vera icona
no i zakało ją, szok zero riposty na wysokim poziomie :D

Gość niedzielnyporanek
wow ale dyskusja aż miło poczytać :) wiekszość odpowiedziała, że lubi dość szczupłe dziewczyny, to fajnie :) ja jestem z natury bardzo szczupła, poprostu już tak mam od zawsze i moi lekarze wiedzą o tym, że tak już mam. ale czasem, choć bardzo rzadko słyszę, że jestem za chuda, z reguły od dziewczyn :)

Gość niedzielnyporanek
babcia zawsze tak powie, nie ważne jak będziesz wyglądać, babcie mają to do siebie, że lubią tuczyć swoje wnuki:) a może panowie powiedzą, która najbardziej lubią cześć tego dość szczupłego ciała?

Gość niedzielnyporanek
albo dziewczyny, która najbardziej szczupła cześć ciała lubią :)

Gość do Pupciaan
ty kolo jakiś rąbnięty jesteś! jak można sobie taki kretyński nick wymyślić Pupciaan :D no nie mogę, pewnie ze wsi jesteś albo jakiś dresik osiedlowy :D

Gość niedzielnyporanek
Lubię zapach cebuli i przeterminowanego sera :)

Gość mia '[;
czyli np Calista Flockhatr ( Ally Mc'Bill) i Kate Hudson sa dla was, panow i pan bi pociagajace?

Gość gość
ja 24l uwielbiam szczupłe dziewczyny to chyba moje zboczenie, piersi nie mają dla mnie znaczenia większego, nie oglądam się za " dużymi piersiami" wole zgrabny tyłeczek :D