Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grmengj

Pielęgniarstwo, studium medyczne..

Polecane posty

Gość grmengj

Jak to jest? Teraz koncze 3 klase LO. I od 4 klasy podstawowki, chcialabym zostac pielegniarką. Powiedzcie mi prosze, czy na STUDIUM medyczne potrzebna jest matura z biologii.. Odrazu powiem, ze nie ucze sie najlepiej, ale bardzo mi zalezy na tym kierunku. Jak w ogole jest na takich typy studiach?:)

Gość wiesz co staszek
do studium medycznego nie jest potrzebna matura, ale kocha nie ma studium medycznego o kierunku pielegniarstwa. Zeby byc pielegniarka musis isc na studia :) a tam biologia to niestetyy podstawa

Gość yjtuit
studium to to nie studia. Biologia? przydałaby sie, zalezy na jaka pojdziesz uczelnie. Spokojnie, podstawowa nie jest trudna. Ja bez uczenia sie zdałam ja na 64%.

hej grmengj :) Ja 2 lata temu skończyłam liceum, ale niestety musiałam zrobić sobie przerwę :( Teraz chciałabym pójść właśnie na studium pielęgniarskie. Maturę zdawałam z wos-u. Do biologii średnio się przyładałam :/

bilogia=anatmoia na studiach pielegniarskich to podstawa jesli teraz ci biologia nie lezy to chyba nie ma sesnsu bo mie podolasz wyzwaniu :/

Gość Grzegorz Kleszcz
na naszej uczelni na wstepnym na pielegniarstwo obowiazuje exam z biolo

Gość moze ma stulejke
studium medyczne ci nic nie da, nie przyjma cie nigdzie do pracy, po za tym przeciez studium pielegniarskie zostalo juz zlikwidowane pare lat temu idz lepiej na studia licencjackie na pielęgniarstwo (3 letnie sa)

Gość wiesz co staszek
studium pielegniarskie? pierwsze slysze zeby gdziekolwiek bylo studium pielegniarskie...dziewzyny mylicie pojecia...studium pielegniarskie zostalo zlikwidowane iles lat temu...mylicie studium ze studiami....jak wy checie isc na studia skoro nie wiecie co to studium medyczne a co to studia medyczne?

Gość Grzegorz Kleszcz
oczywiscie mowilem o licencjacie 👋

Gość moze ma stulejke
na mojej uczelni na studia licencjackie na pielegniarstwie o przyjeciu decyduje liczba punktow z matury dopiero jak ktos skonczy licencjat i cce na mgr wtedy jest egzamin wstepny studiuje na um w lublinie, przzyjmuja duzo osob, w tym roku bylo duzo miejsc a chetnych malo i wszyscy sie dostali na licencjat

Gość gość
studium medyczne, jest naprawde spoko, mozna poczuc co to medycyna jezeli komus nie udalo sie dostac na uniwersytet medyczny. ja ze swojej strony moge polecic www.dental.szczecin.pl - maja atrakcyjna oferte i duzo kierunkow :)

Gość gość
a mozesz powiedziec jakie czesne i czy warto? zastanawiam sie wlasnie nad tą szkołą :) dzieki za opinie!

Gość gość
moja znajoma chodzi do www.dental.szczecin.pl i jest zadowolona - a to jest najwazniejsze :)

Gość Ola

Jako studentka pielęgniarstwa bardzo gorąco polecam ten kierunek. Wydział Nauki o Zdrowiu Warszawski Uniwersytet Medyczny (http://study4u.eu/pl/uczelnia/675-wydzial-nauki-o-zdrowiu-warszawski-uniwersytet-medyczny) posiada w swojej ofercie znakomity poziom przekazywania wiedzy. Sprawdź sama a się przekonasz. ;)