Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje palce:OOOOO

KTO W KOŃCU NAPISZE TĘ PETYCJĘ?

Polecane posty

ej no bez jaj jak dupy wołowe siedzicie za przeproszeniem..

Gość gdfgdsgs
kuzwa sama napisz. hehe smieszna jestes. niby jestem przeciw ale niech ktos cos zrobi ale nie ja. haha jak masz ochote sama zacznbij petycje a nie zganiasz na innych. JAK JA NIE ZNOSZE TAKICH LUDZI JAK TY. NIBY SA IDEOWCAMI A JAK PRZYHCODZI CO DO CZEGO TO SIE WYCOFUJA I CHCA BY INNY ZA NICH ZROBILI. ja pierdziele. chcesz to napisz petycje a nie wymagaj by inni ja pisali. my sie mozemy ewentualnie podpisac.

:O chyba napisałam, ze lepiej gdyby napisał to ktoś kto ma doświadczenie w takich dokumentach:O widać czytać ze zrozumieniem skarbie nie potrafisz. Ja nie pisałam nigdy petycji i nie jestem humanistką, żeby na tyle dobrać to w słowa, a chodzi o to, żeby doszło to do tej PGSP, prawda? I myślisz, ze co sobie pomyślą jak nie bedzie to jakoś profesjonalnie napisane?:O

najlepiej się wymądrzać, a gówno wiedzieć o sprawie:O jeśli dla kogoś to problem, to niech napisze tutaj a ja mogę utworzyć tę petycję.

Gość pomyślą sobie to że
napisał to ktoś zwykły, nie jakoś specjalnie uczony, czy coś. Chyba potrafisz pisać tak, żeby ktoś zrozumiał o co chodzi? I tak nikt takiej petycji nie napisze....

Gość gdfgdsgs
"moje palce:OOOOO chyba napisałam, ze lepiej gdyby napisał to ktoś kto ma doświadczenie w takich dokumentach widać czytać ze zrozumieniem skarbie nie potrafisz." hahahhahaha smieszna jestes. kazdy myslacy czlowiek wie ze nie chcesz napisac nie dlatego ze nie potrafisz ale nie chcesz brac na siebie oidpowiedzialnosci za powstanie tej petycji. kazdy wie ze do tego nie trzeba specjalnych zdolnosci. nie jestes odpowiedzialana za to co robisz. na kazdej stronie w necie znajdzies zinfo jak pisac petycje, wiec jakbys chciala to bys napisala. ale ci sie nie chce. i nie checsz na sobie miec tej odpowiedzialnosci za rozpoczecie tego dzialania. taka jest prawda hehe.

gdfgdsgs "moje palce OOOO chyba napisałam, ze lepiej gdyby napisał to ktoś kto ma doświadczenie w takich dokumentach widać czytać ze zrozumieniem skarbie nie potrafisz." hahahhahaha smieszna jestes. kazdy myslacy czlowiek wie ze nie chcesz napisac nie dlatego ze nie potrafisz ale nie chcesz brac na siebie oidpowiedzialnosci za powstanie tej petycji. kazdy wie ze do tego nie trzeba specjalnych zdolnosci. nie jestes odpowiedzialana za to co robisz. na kazdej stronie w necie znajdzies zinfo jak pisac petycje, wiec jakbys chciala to bys napisala. ale ci sie nie chce. i nie checsz na sobie miec tej odpowiedzialnosci za rozpoczecie tego dzialania. taka jest prawda hehe. _______________________________________________________ A jaka jest odpowiedzialność za wyrażanie swojego stanowiska?:O Jakim trzeba być idiotą, żeby coś takiego napisać?:) Współczuję głupoty, kochana. Ale jak jesteś taka mONdra to sobie płać po 250 000 na te osoby:) Ja wyraźnie napisalam, że petycję mogę utworzyć JA, tylko chciałabym dostać gotowy już dokument. W przeciwieństwie do Ciebie idiotko ja potrafię wyrażać swoje zdanie na dany temat, a ty jak widać jesteś na to za głupia, albo tak cholernie boisz się konsekwencji. Tylko teraz pytam: jakich? Co złego jest w wyrażaniu swojego zdania? Chyba, że żyjesz jeszcze w świecie komunistycznym, bądź też stanie wojennym.

Gość sdfgdsgsdgdsgsdfg
moje palce:OOOOO Napisz a ja z chęcią podpisze bo to jakaś paranoja żeby wszyscy ich bliscy dostawali tyle kasy,niby dla czego?????????????Nie żebym im nie współczuł,ale to już jakaś przesada i może nich braciszek byłego prezydenta dostał tak z 5 baniek,bo co przecież to jego brat bliźniak to mu się należy. Całą ta katastrofa tylko pogrąż w koszy nasz kraj z tego co widzę.Bo powstają tyle pomników,wszystkie pogrzeby z wielką pompą,jeszcze teraz te odszkodowania,zmiana nazw ulic a przecież to wszystko kosztuję.I Polska może sobie na to pozwoli przy takiej złej sytuacji materialnej wielu Polaków??

Gość ale se jakiś cep policzył
96x4 kto tak powiedział??/ 250tyś od osoby czyli 24mln zł

pomyślą sobie to że- ale to jak to napisać? w imieniu kogo? Narodu? Jeśli nie cały pewnie jest za tym. Trzeba wysunąć jakieś argumenty (sorry zawsze staram się być perfekcjonistką:P dlatego chciałam, żeby napisane to było profesjonalnie) Nie ma zadnego problemu ja mogę taką petycję utworzyć, tylko może ktoś wysłać mi to na gadu, albo maila, albo tutaj napisać.

Gość gdfgdsgs
a czy ja mowie ze jestem za zeby im tyle placili? jestem przeciwna. ALE WKURWIA MNIE GDY KTOS WYCHODZI Z POMYSLEM JAK TY ZEBY NAPISAC PETYCJE ALE NIE MA JAJ BY TO ZROBIC I ZWALA NA INNYCH. GDYBYM JA WPADLA NA TAKI POMYSL TO BYM NAPISALA A NIE ZWALALA NA INNYCH. JESTEM PRZECIWNA ZEBY IM PLACIC WIEC NIE WKLADAJ MI W USTA SLOW KTORYCH NIE POWIEDZIALAM. CHODZOI O TO ZE JESTES STRACHLIWA. TAKA PETYCJE TRZEBA NAPISAC A POTEM WRZUCIC NP. NA SWOJ PROFIL NA FB BY POSZLA DALEJ. A TY JESTES TCHORZ. NIUBY WPADLAS NA POMYSL ALE NIECH KTOS INNY ZROBI. SMIESZNA JESTES.

sdfgdsgsdgdsgsdfg - dokładnie, w 100% się z Tobą zgadzam, tylko nie wiem jak się zabrać do tego pisania, z polskiego zawsze byłam noga:P czytałam wzory petycji niby, ale sama z tym stycznosci osobiscie nigdy nie miałam.. ale se jakiś cep policzył - mi też wyszło 96 mln. Bo biorąc pod uwagę że 96 osob zginęło i każdy m po 4 osoby na tyle bliskie, że dostałyby odszkodowanie czyli 96 * 4 = 384 osoby i teraz 384 osoby * 250 000zł = 96 000 000

Gość magdaspodkrakowa
gdfgdsgs ma racje. chcesz to napisz i nie biadol. w necie sa strony gdzie sa info jak pisac petycje. nie biadol. chcesz to napisz a nie zwalaj na innych.

Gośka - nie mam pojęcia samo wyszło:P gdfgdsgs a czy ja mowie ze jestem za zeby im tyle placili? jestem przeciwna. ALE WK**WIA MNIE GDY KTOS WYCHODZI Z POMYSLEM JAK TY ZEBY NAPISAC PETYCJE ALE NIE MA JAJ BY TO ZROBIC I ZWALA NA INNYCH. GDYBYM JA WPADLA NA TAKI POMYSL TO BYM NAPISALA A NIE ZWALALA NA INNYCH. JESTEM PRZECIWNA ZEBY IM PLACIC WIEC NIE WKLADAJ MI W USTA SLOW KTORYCH NIE POWIEDZIALAM. CHODZOI O TO ZE JESTES STRACHLIWA. TAKA PETYCJE TRZEBA NAPISAC A POTEM WRZUCIC NP. NA SWOJ PROFIL NA FB BY POSZLA DALEJ. A TY JESTES TCHORZ. NIUBY WPADLAS NA POMYSL ALE NIECH KTOS INNY ZROBI. SMIESZNA JESTES. _____________________________________________________ A ty chyba na tyle głupia, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ale już się nie będę przekrzykiwać bo i tak nie zrozumiesz, więc szkoda moich palców na tłumaczenie Ci 10 raz:) Przeczytaj mój post do ciebie ten wyżej. Przeczytaj go 10 razy, może zrozumiesz:)

Gość kubek z czerwonym uchem
tez mysle ze gdfgdsgs ma racje. napisz i koniec. gadasz tu i gadasz ze masz racje i ze trzeba i ze ile to kasy ale nic nie robisz wtym kierunku. siadz napisz i nie biadol!

Gość pomaranczowy szal zakupowy
tez popierram gdfgdsgs. napisz petycje a nie zrzucasz na innych. jejkuuuuuuuuuu jaka sierota z ciebie. maja racje biadolisz a nic nie robisz.

Gość ale o jaką petycję chodzi?
bo nie kumam:(

Gość polkkijhbyrtdffgc
to napisz tą petycje. co w tym trudnego??? nic trudnego. nie zwalaj na innych. tylko napisz!!!!!!!!! nie gadaj ze nie umiesz. po prostu sie przyloz. a ty szukasz jelenia.

pani już podziękujemy:) nie wierzę, że aż 3 osoby znalazły się na poziomie gd.... :D

Gość asder123456789
to sie wez do roboty i ja napisz. na stronach jak wpiszesz w google "ptycja" sa przykladowe petycje. to nic trudnego. szukasz kogos kto zrobi to za ciebie.

Gość malamispodlady
to napisz a nie mazgaisz sie

polkkijhbyrtdffgc - człowieku... weź się ogarnij:O szukam jelenia?? a co to jest MOJA INDYWIDUALNA SPRAWA? Gdybym miała napisać do pracy coś, to owszem mógłbyś powiedzieć, że szukam jelenia, ale wy chyba jesteście niezbyt mądrzy skoro pisze się, że ja UTWORZĘ tę petycję, tylko chciałabym dostać jakiś wzór dotyczący tej sprawy. Zamiast się kłócić moglibyscie podac argumenty. gd - nie zapomnij zmienić nicka na swój:) bo za dużo "biadolisz" pod innymi;)

Gość polkkijhbyrtdffgc
tak szukasz jelenia. chcesz to napisz i tyle. szukasz wymowki.

Gość Marek Izdebski
heheh mają racje. piszesz ze napiszesz. to napisz!

do oki, prawda jest taka ze ja nie chce tego napisac tylko sie podpisac. znajda mnie potem po IP kompa ze to ja napisalam? nie chce miec problemow. podpisac się moge ale napisac nie chce bo po co mi problemy. kto napisze za mnie tą petycje??!!!

Gość napiszcie taką petycję
a ja się chętnie pod nią podpiszę! Bo to już przesada... Codziennie ginie tyle osób, a jednak nikt im odszkodowań nie wypłaca, a już na pewno nie takich... Co to, mają być równi i równiejsi?

polkkijhbyrtdffgc - teraz nie mam żadnych wątpliwości:D jesteś żałosna. Twój dziadek/pradziadek walczył za Polskę a ty boisz się wyrazić swoje zdanie?? Zresztą nawet nie to, bo ja mogę to utworzyć, ale boisz się czegoś bardzo widzę:O nie chcę nawet myśleć co by było, gdyby teraz wprowadzili stan wojenny:D taka .... siedziałaby na pi***ie, albo uciekła. Dziękuję. Jeśli ktoś chce porozmawiać NA POZIOMIE, lub pomoże skleić kilka zdań do tej petycji zapraszam na gg: 31098561 żadnych pustych dziuń tam nie chcę 🖐️