Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje palce:OOOOO

KTO W KOŃCU NAPISZE TĘ PETYCJĘ?

Polecane posty

pomozcie i napiszcie ją. oni ine powinni dostac tyle kasy. jak inni umieraja to ich rodziny nie dostaja kasy. wiec czemu im az tak duzo chca dac. napiszcie petycje. ja sie boje ze mnie po IP znajda. moze jakis informatyk niech napisze??

puste dziunie spadajcie! ja tu walcze w słusznej sprawie.

kto ja napisze? podala swoje gg i zmykam. odezwijcie sie na gg! ja uciekam

moje palce:OOOOO do oki, prawda jest taka ze ja nie chce tego napisac tylko sie podpisac. znajda mnie potem po IP kompa ze to ja napisalam? nie chce miec problemow. podpisac się moge ale napisac nie chce bo po co mi problemy. kto napisze za mnie tą petycje??!!! ________________________________________________________ to nie mój tekst oczywiście, bo ja się nie boję jak te pustaki:O bo w demokratycznym państwie każde z nas ma prawo do wyrażania opinii, a jeśli dupą trzęsiesz to przykro mi. TO JEST MÓJ OSTATNI POST CHĘTNYCH DO DYSKUSJI ZAPRASZAM NA GG.

"moje palce:OOOOO polkkijhbyrtdffgc - człowieku... weź się ogarnij szukam jelenia?? a co to jest MOJA INDYWIDUALNA SPRAWA? Gdybym miała napisać do pracy coś, to owszem mógłbyś powiedzieć, że szukam jelenia, ale wy chyba jesteście niezbyt mądrzy skoro pisze się, że ja UTWORZĘ tę petycję, tylko chciałabym dostać jakiś wzór dotyczący tej sprawy. Zamiast się kłócić moglibyscie podac argumenty. gd - nie zapomnij zmienić nicka na swój bo za dużo "biadolisz" pod innymi" PODSZYW!!! PODSZYWOM DZIEKUJE! SPADAJCIE.

JUZ WIECEJ NIE PISZE. EJSTEM NA GG niech kjtos napisze ta petycje. bo nie chce dawac swojego IP. to moj ostatni post. wiecej to podszywy.

Gość 250tyś ma byc za 1 osobe
czyli jak ktoś ma 10 spadkobierców to po 25tyś , a jak ktos 1 to ten jeden 250tyś.